Over het diploma - VeAn Tattoo

Over het diploma

Onze diploma's worden gelijkgesteld aan gespecialiseerd gecertificeerd onderwijs en hebben accreditatie en bevestigingen van toonaangevende wereldorganisaties. Ze worden erkend in 60 landen over de hele wereld en zijn officieel geregistreerd in 6 ervan als legitiem bewijs van professionele kwalificatie.


Elementen van het diploma
1 Beveiliging hologram
2 Zegel van Tattoo Vereniging van Oekraïne
3 Datum van afgifte van het certificaat en het individuele serienummer ervan
4 Handtekening van de directeur, manager van de tattoo studio waar de leerling heeft een opleiding gevolgd
5 Website waar u authenticatie kunt aanvragen meester certificaat en internationale certificering
6 Zegel van het netwerk van tattoo salons, waar de cursus wordt gehouden, en foto van de cursist
Meester diploma controleren

Ondanks het feit dat diploma's van opleidingsscholen die werkzaam zijn in de tattoo-, tatoeage- en piercingindustrie niet worden geregistreerd in het uniforme staatsregister.

De NVM (nationale vereniging van meesters) heeft de mogelijkheid de authenticiteit van het kwalificatie document van een bepaalde meester te controleren.

  1. Er bestaat een eigen database waarin alle diploma's van onderwijs instellingen - NVM partners worden geregistreerd
  2. NVM beschikken over voldoende bevoegdheden om navraag te doen over de ontvanger van het diploma bij de onderwijsinstelling, indien de authenticiteit van het document twijfelachtig is.
  3. NVM kan een specialist wiens diploma twijfels oproept, om zijn kwalificaties te staven door middel van een examen.

Elke rechtspersoon of natuurlijke persoon kan een aanvraag indienen bij NVM voor controle van een meestersdiploma. Het enige wat u hoeft te doen is een aanvraag achterlaten op de website of contact opnemen met de deskundig raad van de Vereniging via een contact telefoonnummer.

De dienst is gratis. In sommige gevallen kan er Extra kosten in rekening worden gebracht voor het opzoeken en het verstrekken van meer gedetailleerde informatie over de meester.

Vertegenwoordigers van de NVM voor tattoo, tatoeages en piercings staan klaar om te antwoorden op alle vragen in verband met de verificatie van een meesterdiploma.

Echter, de kosten zijn onvergelijkbaar klein in vergelijking met de voordelen die het biedt:
  1. De werkgever krijgt vertrouwen in de opgegeven kwalificaties van zijn specialist.
  2. De salon of studio kan er zeker van zijn dat de meester beschikt over de nodige professionele vaardigheden en bekwaamheden, en ook vertrouwd is met de hygiënische en sanitaire voorschriften, de regels van de beroepsethiek.
  3. Consumenten kunnen verzekerd zijn van een hoge kwaliteit van de diensten reeds in de fase van het selecteren van een meester van een tattoo, tatoeage of piercing
  4. Bij een inspectie van de vestiging activiteit door de toezichthoudende autoriteiten zullen er geen vragen rijzen omtrent de professionele opleiding van het personeel
  5. Het risico op overtreding van het werk van specialisten die ongewenste gevolgen kunnen veroorzaken, wordt verminderd aangezien de opgeleide meester beschikt over de professionele vaardigheden en bekwaamheden.

Vergund door de Vereniging van Tatoeëerders

Diploma controleren HET IS NIET ZOMAAR EEN STUK PAPIER - HET IS EEN DOCUMENT VAN INTERNATIONAAL NIVEAU DAT ONDERWORPEN IS AAN CONTROLE EN CERTIFICERING.

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.