Werk bij VEAN: Kansen voor Beginnende en Ervaren Tattoo-artiesten - VeAn Tattoo
Werk bij VEAN

Met 80 van de 100 punten zult u gegarandeerd deel uitmaken van ons team.

Meer dan 30% van de studenten die de drempelscore hebben overtroffen, zijn al in ons collectief opgenomen.

Voordelen van werken bij VEAN TATTOO

Werk bij VEAN: werk voor beginnende en ervaren meesters

Het VEAN salonnetwerk is het grootste ter wereld en biedt de beste voorwaarden voor werkgelegenheid en professionele ontwikkeling van meesters:

  • We voorzien onze medewerkers van apparatuur en verbruiksmaterialen die nodig zijn voor het verlenen van diensten op het hoogste niveau. De tatoeëerder koopt alleen zelf de tatoeage machine en de voeding.

  • De aankoop van apparatuur en verbruiksmaterialen wordt gebaseerd op de behoeften en wensen van de meester.

  • We bieden marketingondersteuning – we adverteren de diensten van onze meesters op gespecialiseerde internetplatforms en op onze officiële websites. Voor alle tatoeëerders is een apart profiel voorzien in de wereldwijde meesterscatalogus TattooLog.

  • We betalen gedeeltelijk, 50-70% van de kosten, voor deelname aan gespecialiseerde masterclasses en festivals.

  • Meer dan 30% van onze leerlingen die de drempelscore hebben behaald, hebben hun roeping gevonden in de VEAN studio's over de hele wereld.

  • Nog eens 20% van de getalenteerde afgestudeerden heeft hun carrièrepad voortgezet bij onze partners bij Art Ink.
Werk bij Tattoo-artiesten
Werk bij Tattoo-artiesten
Werk bij Tattoo-artiesten

Professionele groei
van VEAN meesters

We zijn geïnteresseerd in het verhogen van de kwalificaties van onze meesters en creëren voorwaarden voor creatieve groei en ontwikkeling.

Perfectioneer uw kunst en bereik hoge doelen in uw beroep met behulp van diverse projecten - leer van de beste tatoeëerders in het netwerk, krijg toegang tot geavanceerde technologieën en instrumenten. Vandaag plannen we al de uitvoering van masterclasses en andere evenementen waar tatoeëerders kunnen communiceren, nieuwe kennis en vaardigheden opdoen, persoonlijke prestaties tonen en professionele ervaring opdoen. Volg onze website en sociale media om de aankondiging niet te missen.

Kies een handig werkrooster en werkregime - de beheerder registreert klanten op een met de meester overeengekomen tijd. De tatoeëerder heeft het recht om zelf de prijslijst te bepalen, in overeenstemming met het prijsbeleid van de salon. Het percentage wordt individueel ingesteld. Om een weloverwogen beslissing te nemen, denk na over de voordelen die u krijgt door te werken in een bekende, prestigieuze salon. Mensen zijn tevreden met onze diensten en vertrouwen onze meesters. De naam VEAN spreekt voor zich. Het trekt op zichzelf al nieuwe klanten aan. Onze tatoeëerders zijn verzekerd van een constante werklast. We garanderen een toename van inkomen vanaf de tweede maand van het werk. Een extra reden om bij VEAN te werken - loyale leiders met wie u alle vragen kunt bespreken en werkrelaties kunt reguleren.

Werk bij Tattoo-artiesten
Werk bij Tattoo-artiesten

Eigen productie en partnerschap
met wereldwijde handelsmerken

VEAN is een uitgebreid netwerk van tattooshops en winkels waar je verzorgingsproducten voor piercings en tatoeages, andere goederen en accessoires kunt kopen, die nodig zijn voor persoonlijk gebruik en werk.

We werken samen met toonaangevende wereldwijde merken die producten voor de tattoo-industrie produceren. We produceren goederen voor de tattoo-sector in Oekraïne en Polen. Alle geproduceerde goederen voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen, wat bevestigd wordt door internationale certificaten. Een ander belangrijk pluspunt is de mogelijkheid om machines, apparatuur en verbruiksmaterialen tegen grote kortingen te kopen.

Werk bij Tattoo-artiesten
Werk bij Tattoo-artiesten
Werk bij Tattoo-artiesten

Kenmerken van het
VEAN salonnetwerk

Onze meesters zijn gegarandeerd van voordelen - comfortabele werkomstandigheden, professionele ontwikkeling en een continue stroom van klanten.

Kenmerken van de VEAN salons:

  • Gelegen in de centrale delen van steden met hoge doorloop.
  • Constante marketingondersteuning - reclame op het internet en op straatinformatiedragers.
  • Esthetisch vormgegeven, gebruiksvriendelijke bedrijfswebsite die dagelijks door 5000 mensen wordt bezocht.We helpen met het vormen van de juiste werkaanpak, leren hoe de service aan bezoekers kan worden verbeterd en de vraag naar diensten kan worden verhoogd. Door de aanbevelingen te volgen, kunt u de prijs per sessie voortdurend verhogen, nieuwe klanten aantrekken en uzelf als persoon ontwikkelen. Werk vinden in het VEAN salonnetwerk is een echte kans om uw financiële situatie te verbeteren, uw sociale status te verhogen en een gerespecteerd persoon te worden. We zijn geïnteresseerd in het continu groeien van uw inkomen, omdat ons bedrijf hiervan afhankelijk is. We zullen alles wat nodig is voorzien en voorwaarden creëren voor succesvolle carrièregroei. Van u wordt verlangd dat u de wens heeft om te werken, creatief te ontwikkelen en nieuwe professionele horizonten te verkennen. Vind uw plaats in ons vriendelijke, creatieve team en verbeter de kwaliteit van uw eigen leven. Om de eerste stap naar uw droom te zetten -dien een aanvraag in op onze website, die zeker op korte termijn zal worden bekeken.

Werk bij Tattoo-artiesten
Werk bij Tattoo-artiesten

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.