Over VeAn Tattoo - VeAn Tattoo
FAQ

OVER VEAN TATTOO

VEAN TATTOO is de grootste netwerk van tattoo studios ter Wereld.Het merk is opgericht in 2011 en is zich sindsdien actief aan het ontwikkelen en uitbreiden.

De specialistisatie van het netwerk is vrij breed, waarvan de voornaamste vakgebieden de tattoo- en piercing industrie zijn. Wij hebben de branche naar een geheel nieuw en hoog niveau gebracht.

Vandaag de dag bedraagt het aantal studio's 150.

VEAN TATTOO is geen franchise. Wij zijn één grote familie en U kunt onze partner worden. Meer informatie over de samenwerkingsvoorwaarden vindt U op https://vean-tattoo.nl/partnerschap. Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking - vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

De VEAN Academy biedt cursussen voor zowel beginners als ervaren specialisten, waardoor iedereen tattoo-/piercing-/permanente make-up meester kan worden.

Wij hebben een uniek opleidingsprogramma ontwikkeld, gericht op alle sectoren van de industrie, dat zowel theoretische als praktische lessen op modellen en master classes omvat.

70% van de meesters zijn opgeleid aan onze Academy en zijn hooggekwalificeerde specialisten van het netwerk van VEAN TATTOO studio's geworden.

Wat is inbegrepen in het onderwijsprogramma?- keuze mogelijkheid uit specialisatie cursussen

 • Grondbeginselen van tatoeage, opleiding in technieken zoals lijn, streep, stip, kleur tatoeage, vertrouwd raken met veiligheids- en hygiënevoorschriften, voorbereiding van instrumenten en apparatuur
 • Uitwerking van het ontwerp, creatie van schetsen met alle details van compositie en proporties
 • Werken met de huid, de eigenaardigheden ervan op verschillende lichaamsdelen en tatoeage technieken voor verschillende huidtypes
 • Grondbeginselen van het aanmaken van een portfolio, klantenwerving, bedrijfsmanagement, marketing, tips voor promotie via sociale media
 • Keuze mogelijkheid van curator
 • Individuele lesrooster
 • Persoonlijke manager die tijdens de hele opleiding bij U aanwezig zal zijn en zal helpen indien U vragen heeft
 • Voorziening van verbruiksmaterialen
 • De mogelijkheid om de studio te bezoeken, waar U niet alleen op de opleidingsdagen het werk van de meester kunt bekijken
 • Hulp bij het uitzoeken van apparatuur-tot 15% korting in onze winkel
 • 50% korting op de huur van een plek voor onze studenten

De Premium cursus bevat een video-bibliotheek met lessen en adviezen van de top meesters van het netwerk.

De mogelijkheid om onze partner te worden en een eigen studio te openen.

Na afronding van de opleiding wordt een examen gehouden ter beoordeling van de theoretische en praktische kennis. Cursisten die de hoogste score behalen, krijgen gegarandeerd een baan in een van de VEAN studio's.

VEAN TATTOO heeft interesse in het aannemen van afgestudeerden van de academies voor onze studio's, met als doel een wereldwijde uitbreiding te realiseren. Ook kan HR - bureau van VEAN u aanbevelen bij een van onze 400 partner studio's.

De mogelijkheid om lid te worden van de Nationale en Europese vereniging van tattoo-, permanente make-up- en piercing meesters.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio manager of met de adviseur op de website.

Het VEAN diploma is een internationaal erkende kwalificatie op het gebied van tatoeage, piercing, permanente make-up en verwijdering en wordt in 140 landen erkend.

Dit diploma en het supplement worden erkend door de Europese Vereniging van Meesters.

Het diploma is geaccrediteerd in Tsjechië, wat bevestigt dat het voldoet aan de Europese normen en vereisten op dit gebied.

Het stelt de meesters in staat om te werken op het gebied van tatoeage en piercing in de landen van de Europese Unie. Bovendien kan het een belangrijk document zijn bij het verkrijgen van een vergunning of certificaat in andere landen die vereisten stellen aan de opleiding en professionele vaardigheden van de meester.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

VEAN TATTOO lanceert een uitgebreid loyaliteitsprogramma voor klanten! U heeft nu de mogelijkheid om VIP te worden en aangename bonussen te krijgen.

VIP-klanten zullen een aantal voordelen hebben ten opzichte van gewone klanten.

De voornaamste aanbiedingen die VIP zullen omvatten:

Prioritaire dienstverlening:

 • VIP-klanten krijgen een dienstverlening op hoog niveau en snelle feedback bij het beantwoorden van vragen:
 • De snelst mogelijke afspraak indien er een vrij venster is bij de meester;
 • In de situatie dat een meester een vrij venster heeft - zal de klant met de VIP-status voorrang krijgen bij het maken van de afspraak.

Meer mogelijkheden: VIP-klanten krijgen toegang tot unieke diensten of producten die voor anderen niet beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld, zij kunnen een gratis healing voor 7 dagen ontvangen of een souvenir naar eigen voorkeur uitkiezen.

Elke VIP-klant bij het verkrijgen van een VIP-status ontvangt 1.000 VEAN TATTOO COIN.Wat is VEAN TATTOO COIN en hoe werkt het:

 1. Bij het verstrekken van het nummer van de persoon die VEAN TATTOO heeft geadviseerd, worden er 100 coins bijgeschreven op beide saldo's.
 2. De opgespaarde coins kunnen gebruikt worden voor heling of 50% van de kosten van de dienstverlening.
 3. Coin kan worden gebruikt als korting voor een sessie.Om de felbegeerde VIP-status te krijgen, dient u diensten ter waarde van $1.500 aan te schaffen.

Neem deel aan het loyaliteitsprogramma en blijf op de hoogte van onze verdere aanbiedingen!

OVER GEZONDHEID

Contra-indicaties kunnen zowel van medische als cosmetische aard zijn.

Medische contra-indicaties omvatten:

 • Bloedziekten, vooral een duidelijke afname van de bloedstolling;
 • Oncologische en acute ontstekingsziekten;
 • Psychische stoornissen en epilepsie;
 • Ziekten die gepaard gaan met een aanzienlijke afname van de immuniteit;
 • Ernstige virusziekten (hepatitis, HIV/AIDS).
 • Aanwezigheid van chronische ziekten zoals diabetes type 1 (insulineafhankelijk) of een ernstig beloop van diabetes type 2, hart- en vaatziekten, hypertensie;
 • Inname van bepaalde medicijnen, die het genezingsproces kunnen beïnvloeden;
 • Allergische reacties op kleurstoffen of andere materialen die tijdens de procedure worden gebruikt.

Cosmetische contra-indicaties zijn onder andere:

 • De aanwezigheid van huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis;
 • Individuele vatbaarheid voor de vorming van keloïde littekens;
 • Zwangerschap of borstvoeding.

Vóór de procedure dient u alle mogelijke risico's en contra-indicaties met uw specialist te bespreken. Indien u bepaalde medische problemen heeft of zwanger bent, is het belangrijk om uw meester hiervan vóór de procedure op de hoogte te stellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Er bestaan verschillende aandoeningen en toestanden waarbij het niet aan te raden is om een tatoeage te laten zetten, aangezien dit tot complicaties kan leiden of bestaande gezondheidsproblemen kan verergeren. Enkele van deze toestanden omvatten:

 1. Besmettelijke ziekten zoals HIV, hepatitis B en C en syfilis. In dit geval is het risico op overdracht van een infectie van het tatoeage-instrument op de huid zeer groot, daarom raden artsen af om tatoeages te zetten bij aanwezigheid van deze aandoeningen.
 2. Allergische reacties op tatoeage-inkt. Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor bepaalde kleurstoffen die voor tatoeages gebruikt worden. Dit kan huidirritatie, jeuk en andere problemen veroorzaken.
 3. Chronische huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en dermatitis. Deze aandoeningen kunnen verergeren na een tatoeage en een pijnlijke reactie op de huid veroorzaken.
 4. Bepaalde vormen van huidkanker. Mensen die melanoom of andere vormen van huidkanker hebben, wordt afgeraden om tatoeages te laten zetten, aangezien dit ervoor kan zorgen dat kankercellen zich verspreiden naar andere lichaamsdelen.
 5. Zwangerschap en borstvoeding. In deze periode moeten vrouwen extra voorzichtig zijn, aangezien tatoeage-inkt in de bloedstroom terecht kan komen en de gezondheid van de baby kan beïnvloeden.

In ieder geval dient u contact op te nemen met een professionele tatoeëerder en een arts te raadplegen alvorens een tatoeage te laten zetten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Technisch gezien is het mogelijk om een tattoo of piercing te laten zetten tijdens de menstruatie, maar het kan voor vrouwen niet erg comfortabel zijn. Tijdens de menstruatie kan uw huid gevoeliger zijn en de verhoogde bloedstroom kan de kans op een bloeding tijdens de procedure vergroten.

Daarom is het, als u de keuze hebt, verstandiger om de procedure voor het tatoeëren of piercen uit te stellen tot na uw menstruatie. Echter, als u niet bereid bent om te wachten - bespreek dit met een specialist om er zeker van te zijn dat aan alle voorwaarden voor een veilige procedure is voldaan. Het is ook belangrijk om een professionele meester te kiezen die kan helpen bij eventuele complicaties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website

Voordat u een tattoo of permanente make-up laat zetten, dient u te controleren of u niet allergisch bent voor de inkt.

Er zijn verschillende manieren om dit te controleren:

Huidtest: vóór de procedure wordt een kleine hoeveelheid inkt op een klein gebied op de huid aangebracht en een paar dagen laten zitten. Als er zich roodheid, jeuk, zwelling of andere tekenen van allergie voordoen op de plek waar de inkt wordt aangebracht, mag u de inkt niet gebruiken.

Neem contact op met een allergoloog. Dit kan een huidtest of bloedtest omvatten.

Algemene symptomen: indien u al allergische reacties had op andere stoffen, zoals voedsel, medicijnen of make-up, is de kans op een allergie voor tatoeage en permanente inkt groter.

Indien u twijfelt over een allergie voor inkt, bespreek dit dan met uw meester en neem contact op met een allergoloog om ongewenste gevolgen te voorkomen.

De kans op aanwezigheid van een allergie is 0,0001%. Maar zelfs als dat zo is, treden allergische reacties op pigment vaak met een lage intensiteit op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Het gebruik van professionele middelen is belangrijk om een snelle en juiste genezing te verzekeren, om complicaties te voorkomen en om bescherming te bieden tegen verschillende allergische reacties die kunnen ontstaan bij zelfverzorging thuis.

VEAN TATTOO studio's gebruiken speciale en hoogkwalitatieve middelen die ontworpen zijn om ontsteking te verminderen, genezing te versnellen en infecties te voorkomen. De producten bevatten actieve bestanddelen met antibacteriële en antiseptische eigenschappen, vitaminen en mineralen die de genezing van de huid bevorderen. De middelen ondergaan strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles, om de effectiviteit en afwezigheid van bijwerkingen te garanderen.

Zodoende is het gebruik van professionele producten na een tattoo, piercing, permanente make-up en verwijdering sessie essentieel voor een snelle en veilige wondgenezing en voor het behoud van een gezonde en aantrekkelijke huid.

De verzorging van een tattoo is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de tattoo zonder complicaties geneest en er jarenlang mooi uitziet. Hieronder zijn enkele tips voor het verzorgen van de tattoo:

 1. Meesters gebruiken een speciale genezingsfolie. Verzorging hiermee is veel eenvoudiger aangezien de folie al na 4-5 dagen verwijderd wordt en u onmiddellijk overgaat tot het proces van wassen en bevochtigen van de huid met een kleine hoeveelheid vloeibare antibacteriële zeep. De eerste dagen brengt u regelmatig een verzachtende crème op basis van dexpanthenol aan, waarover een absorberende doek en pleister worden aangebracht. De procedure dient 2-3 keer per dag herhaald te worden gedurende 3-4 dagen.De tattoo dient 2-3 keer per dag gespoeld en bevochtigd te worden, zonder een folie aan te brengen, totdat de korst verdwenen is.Na het aanbrengen zal de tattoo meestal binnen 2-3 weken genezen. Onthoud dat het visueel en op het gevoel kan lijken alsof de huid genezen is, maar volledige genezing kan tot 6 maanden duren.
 2. Raak de tattoo niet aan met uw handen en krab er niet aan. Dit kan infectie veroorzaken of de afbeelding beschadigen.
 3. Breng de eerste 2-3 dagen geen crèmes, lotions of oliën aan op de tattoo. Wacht tot de huid genezen is en de wondjes geheeld zijn. Het is niet aanbevolen om crèmes op basis van vaseline te gebruiken, aangezien deze de tattoo zullen verkleuren.

De verzorging van de tattoo dient te beginnen vanaf het moment dat de tattoo is gezet en dient enkele weken voort te duren totdat de huid volledig genezen is. Volg de aanbevelingen van uw tattoo-meester op om ervoor te zorgen dat het proces zonder complicaties verloopt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Bereid u erop voor dat uw tattoo een maand na het zetten zal vervagen en na verloop van tijd kleurintensiteit en duidelijke lijnen zal verliezen. Om ervoor te zorgen dat de tattoo zolang mogelijk kleur behoudt, dient u zonlicht te vermijden en te proberen niet te veel zonnebaden. Gebruik een zonnebrandcrème met UV50 bescherming.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Ja, het proces van het zetten van een tatoeage kan voor sommige mensen pijnlijk zijn, vooral als ze een lage pijngrens hebben of als de tatoeage op gevoelige lichaamsdelen zoals de ribben, vingers of nek wordt gezet.

De pijn kan ook afhangen van individuele eigenschappen van de persoon, zoals het gevoeligheidsniveau van de huid, de aanwezigheid van pijnlijke condities zoals artritis en het vermoeidheids- en stressniveau.

Om de pijn tijdens de procedure van het zetten van een tatoeage te verminderen, kunt u verdovende crèmes op de huid aanbrengen. Echter, voordat u een van de verdovingsmiddelen gebruikt, dient u eerst met uw tatoeëerder te overleggen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Het is niet aanbevolen om enige farmacologische middelen te gebruiken om de pijn tijdens de procedure te verminderen. Vrij verkrijgbare medicijnen zullen geen effect hebben en voorgeschreven medicijnen zijn onveilig.

VEAN TATTOO studio's zijn uitgerust met gespecialiseerde sprays en schuim voor plaatselijke verdoving, die indien nodig kunnen worden toegepast.

Overleg altijd met de tattoo-meester vóór de sessie. Hij/zij zal u vertellen welk middel geschikt is voor uw huidtype.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Een nieuwe tattoo is een verse wond op de huid en heeft tijd nodig om te genezen. Het bezoeken van plaatsen met een hoge vochtigheidsgraad, veel bacteriën of mechanische wrijving kan de wond beschadigen, het risico op infectie verhogen en het genezingsproces vertragen.

Bezoek van dergelijke plaatsen wordt afgeraden tijdens de eerste twee weken na de tatoeage.

Het is belangrijk dat u het advies van uw tattoo-meester opvolgt en vraagt wanneer het veilig is om te gaan sporten of plaatsen te bezoeken die de tatoeage kunnen beschadigen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Op sommige littekens kan een tatoeage gezet worden, maar dit hangt af van het type en de diepte van de littekens. Littekens kunnen veroorzaakt zijn door trauma, chirurgie of andere huidbeschadigingen.

Littekens die getatoeëerd kunnen worden:

 • Littekens van chirurgische ingrepen: Indien het litteken van een chirurgische ingreep al genezen is en geen felrode tinten heeft, kan het gebruikt worden om te tatoeëren.
 • Atrofische littekens: dit zijn littekens die meestal ontstaan na brandwonden of acne. Deze zijn het gevolg van verlies van collageen in de huid en kunnen gebruikt worden om een tatoeage te creëren.
 • Lineaire littekens: dit zijn eenvoudige littekens die kunnen ontstaan na incisies, snijwonden of krabwonden. Deze kunnen ook gebruikt worden voor het zetten van tatoeages.

Littekens waarvoor geen procedures zijn toegestaan:

 • Keloïde littekens zijn uitgroeisels van bindweefsel die zich op de huid vormen op de plaats van een letsel of wond en kunnen ontstaan na tatoeage-, piercing- of permanente make-up procedures.
 • In geval van keloïden wordt aanbevolen om tatoeage-, piercing- en permanente make-up procedures te vermijden.
 • Papillomen en moedervlekken zijn formaties met daaronder veel haarvaten, die bij ingrepen kankercellen kunnen vormen. Aangezien neusvlekken, moedervlekken en papillomen niet kunnen worden getraumatiseerd, worden deze meestal geïntegreerd in het omringende tattoo ontwerp en niet weg geverfd.
 • Verse littekens, waarvan de huid nog niet genezen is, mogen niet gebruikt worden voor tatoeages.
 • Hypertrofische (uitpuilende) littekens kunnen zich op de huid vormen als gevolg van een trauma of chirurgische ingreep. Deze kunnen in de loop van de tijd groeien en van vorm veranderen en mogen daarom niet worden getatoeëerd.
 • Littekens op het gezicht kunnen heel ingewikkeld zijn om te tatoeëren, aangezien de huid op het gezicht dunner en gevoeliger is dan op andere lichaamsdelen. Het risico op infectie en andere complicaties kan hoger zijn dan bij tatoeages op andere lichaamsdelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Een granuloom is een vorming van overtollig weefsel rond een piercing, die eruit kan zien als een knobbel of knoop op de huid. Het is een reactie van het immuunsysteem op de aanwezigheid van een corpus alienum in het lichaam.

Bij een piercing neemt het lichaam het sieraad als een vreemd object dat verwijderd moet worden. Het immuunsysteem begint tegen dit voorwerp te ageren door overtollig weefsel rond de piercing te vormen.

Een granuloom kan eruit zien als een ontstoken rood knobbeltje en kan pijnlijk worden of zelfs geïnfecteerd raken. Hoewel het geen ernstig probleem is, kan het ongemak veroorzaken en vereist een behandeling.

Om de vorming van granuloom te voorkomen, dient u zorgvuldig om te gaan met de hygiëne van de piercing en uitsluitend sieraden van hoge kwaliteit te gebruiken die geen allergische reacties veroorzaken. Als er toch overtollig weefsel verschijnt, is het belangrijk om het niet zelf te proberen te verwijderen, maar om met een arts contact op te nemen voor een geschikte behandeling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Het gebruik van een piercing pistool wordt om een aantal redenen afgeraden:

Ten eerste oefent het piercing pistool druk uit op het weefsel, wat leidt tot weefselbeschadiging en een pijnlijk gevoel. In tegenstelling tot de naald snijdt het piercing pistool niet in het weefsel, maar scheurt het, hetgeen tot complicaties kan leiden.

Ten tweede kan het piercing pistool niet altijd gedesinfecteerd worden. Na gebruik ervan kunnen er bloed en andere organische materialen achterblijven, wat een bron van infectie kan zijn.

Ten derde zijn er piercing naalden in verschillende maten, waardoor het mogelijk is om de juiste naald voor een bepaalde piercing te kiezen. Tegelijkertijd wordt voor het piercing pistool vaak één soort naald gebruikt voor alle procedures, hetgeen voor sommige lichaamsdelen niet geschikt kan zijn.

Tot slot kan een piercing met een piercing pistool aanzienlijke stress en pijn bij de klant veroorzaken, hetgeen het genezingsproces en het resultaat zelf zal beïnvloeden.

Om deze reden wordt aanbevolen voor piercing namelijk gebruik te maken van naalden die op de juiste manier gedesinfecteerd zijn en voor elke procedure individueel worden uitgekozen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Titanium en medisch staal zijn twee verschillende materialen die elk hun eigen voor- en nadelen hebben.

Het voornaamste verschil tussen titanium en medisch staal heeft betrekking op de chemische samenstelling en eigenschappen. Titanium is lichter en sterker materiaal en is biocompatibel met menselijk weefsel. Vanwege de eigenschappen vereist het werken met titanium speciale vaardigheden en technologie. Echter, dankzij de voordelen is het materiaal onmisbaar geworden bij piercings.

Titanium sieraden zijn populair geworden als sieraad om verschillende redenen:

 • Ten eerste is titanium hypoallergeen. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een gevoelige huid of allergische reacties op andere materialen zoals nikkel;
 • Ten tweede zijn titanium sieraden zeer duurzaam en corrosiebestendig, wat betekent dat het na verloop van tijd niet zal vergaan of roesten. Dit maakt het ideaal voor piercings.

VEAN TATTOO studio's bieden een breed assortiment sieraden in verschillende ontwerpen en stijlen, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor mensen die hun individualiteit en uniciteit willen uitdrukken door middel van een piercing.

Echter, net als alle andere sieraden, vereisen titanium sieraden een zorgvuldige verzorging om mogelijke infecties of complicaties te voorkomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Om ontstekingen en/of infecties te voorkomen raden wij u aan zo snel mogelijk naar de salon te komen om het sieraad te laten vervangen voor een nieuw en steriel sieraad.

Indien er een sieraad uit het piercinggaatje is gevallen, dient u onmiddellijk actie te ondernemen om complicaties te voorkomen:

Raak niet in paniek en probeer niet zelf het sieraad terug te plaatsen, aangezien dit extra letsel en infectie kan veroorzaken.

Was grondig uw handen en het gebied rond de piercinggaatje met zachte zeep en warm water.Breng tijdelijk een pleister aan op de punctieplaats om besmetting van de wond te voorkomen.

Neem contact op met een meester-piercer voor advies en hulp. De meester kan het sieraad weer inzetten of een vervanging voorstellen en advies geven over de verzorging van de punctieplaats.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

OVER DE SERVICE

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren:

De prijs van een tattoo hangt af van de grootte, kleur, stijl, complexiteit van de schets en de plek van aanbrenging.

In het geval van piercings kan de prijs echter verschillen, afhankelijk van de plek waar de piercing wordt gezet. Sommige soorten piercings kunnen gecompliceerder zijn om te laten zetten en vereisen meer tijd en professionaliteit, wat van invloed is op de prijs.

De prijs van de piercing kan afhankelijk zijn van het sieraad. Het gebruik van duurdere materialen zoals goud of platinum zal de kosten van de piercing verhogen.

De kosten van permanente make-up kunnen variëren afhankelijk van de plek voor het aanbrengen en de uitvoering van de techniek.

De prijzen voor het verwijderen van een tattoo worden bepaald afhankelijk van de grootte, de kleur en de leeftijd van de tatoeage.

Kleuren kunnen de prijs ook beïnvloeden. Tatoeages met heldere en meer verzadigde kleuren zijn moeilijker te verwijderen dan tatoeages uigevoerd in zwart.

Leeftijd van de tatoeage. Hoe ouder de tatoeage, hoe moeilijker deze te verwijderen is, aangezien de inkten beter in de huid geabsorbeerd kunnen zijn.

Methoden van tatoeage verwijdering kunnen verschillen en de prijs kan variëren afhankelijk van de methode.

De kosten kunnen ook afhangen van de meester en de locatie van de studio.U kunt de prijslijst raadplegen op de PRIJZEN pagina of navraag doen bij de studio.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Het wordt aanbevolen om een piercing te laten zetten bij mensen ouder dan 18 jaar, vanwege het feit dat het lichaam voor die leeftijd nog niet volledig gevormd is.

Maar er zijn uitzonderingen, sommige piercings kunnen op jongere leeftijd gezet worden.Lelpiercings: vanaf 12 jaar met toestemming van beide ouders.

Andere soorten piercings: vanaf 16 jaar na overleg met de meester en de aanwezigheid van minstens één ouder.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Het aantal piercings dat in één keer kan worden gezet hangt van veel factoren af, zoals het type piercing, de algemene gezondheid en huidconditie, de leeftijd en de plek van de piercing. Bijvoorbeeld, als de piercings dicht bij elkaar zitten (in één oor), - maximaal twee. Voor piercings die wijd uit elkaar liggen - maximaal drie (bijv. twee in één oor en één in het andere).

Het wordt niet aangeraden om meer dan 3 piercings tegelijk te zetten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

De mogelijkheid van volledige verwijdering hangt af van verschillende factoren, zoals de kleur en diepte van de inkt, de grootte, het huidtype en de conditie van de huid.

De procedure voor het verwijderen met behulp van laser maakt gebruik van hoogenergetisch licht om de tatoeage of permamentinkt in kleine deeltjes te breken, die vervolgens door het lichaam geabsorbeerd en geëlimineerd kunnen worden. Echter, niet alle kleuren zijn even vatbaar voor laser, zoals groen, geel en wit kunnen bijzonder moeilijk zijn voor verwijdering.

Removers worden ook gebruikt voor verwijdering. Deze werken door de huid binnen te dringen en de inkt te breken. Sommige removers kunnen effectief zijn voor het verwijderen, maar het gebruik ervan kan leiden tot brandwonden, littekens en andere huidproblemen.

Indien u besluit om een tatoeage of permanent te laten verwijderen, is het daarom belangrijk om professioneel advies op dit gebied in te winnen.

VEAN TATTOO gebruikt een unieke technologie van afwisselend laser en remover, waardoor u een volledig effect van pigment verwijdering kunt bereiken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

De keuze van een meester is een belangrijke stap die op verantwoorde wijze genomen moet worden om een veilige en kwaliteitsvolle procedure te garanderen. Hieronder volgen enkele tips voor de keuze van een goede meester:

 • Bekijk het portfolio. Dit zal u helpen om te begrijpen over hoeveel ervaring en professionaliteit de meester beschikt, en het zal u ook in staat stellen om zijn stijl en de kwaliteit van zijn werk te beoordelen.
 • Gebruik de aanbevelingen van vrienden en kennissen die een tatoeage of piercing hebben. Zij kunnen hun persoonlijke ervaringen delen en vertellen over de procedure.
 • Bekijk recensies van klanten op de website om de reputatie van de meester en zijn werk te beoordelen.
 • Neem contact op met de studio en bespreek alle details van de procedure, waaronder de keuze van materialen, sterilisatie- en ontsmettingsprocedures en andere belangrijke punten.

De keuze van een tattoo- of piercing meester is een serieuze zaak en u dient hier alle aandacht aan te besteden. Volg deze tips om een eigen meester te vinden die u zal helpen om de gewenste resultaat te bereiken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Een identiteitsbewijs voor het tekenen van het contract en het registreren.Andere kleren voor het geval de kleding van de klant vuil wordt.

Bij elke VEAN studio is alles aanwezig voor het comfort van de klant: thee, water, lollies, plaids, een kussen, tijdschriften en schets catalogussen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Het is belangrijk om comfortabele en gepaste kleding te kiezen, zodat u zich comfortabel voelt tijdens het proces en gemakkelijk het gebied bereikt waar de tatoeage zal worden gezet.

Draag kleding die het gemakkelijk maakt om het gebied waar de tatoeage wordt gezet te bereiken. Bijvoorbeeld, indien de tatoeage op uw schouder komt, kies dan een T-shirt met wijde armsgaten zodat uw tatoeëerder er gemakkelijk bij deze zone kan.

Vermijd kleding die het werk van de meester kan hinderen, zoals strakke broeken en rokken. U kunt ook overwegen om een korte broek of legging te dragen om gemakkelijker op uw benen of scheenbenen te kunnen werken.

Wij adviseren geen kleding te dragen die vlekken kan achterlaten en irritatie op uw huid kan veroorzaken.

Kies kleding die gemakkelijk te wassen is of waarvan u het niet erg vindt om vuil te worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Wij raden u aan om u eerst vertrouwd te maken met de voorschriften.

U kunt op verschillende manieren een afspraak maken

 1. Op de website via de knop "Aanmelden voor een sessie" of via social media, messengers;
 2. Telefonisch;
 3. Direct in de studio.

Wat te schrijven?

Probeer zo gedetailleerd mogelijk uw wensen te beschrijven met betrekking tot de tatoeage die u wilt, vermeld de plek op het lichaam, de geschatte grootte in centimeters.

Is het mogelijk om voorbeelden op te sturen? Ja, foto's en schetsen zullen u helpen om de geschikte tattoo-meester te kiezen die in deze stijl werkt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van de studio of met een adviseur op de website.

Ja, er zijn bepaalde categorieën van schetsen en ontwerpen die de studio kan weigeren. Deze beperkingen kunnen te wijten zijn aan verschillende factoren zoals ethiek, wetgeving, professionele normen of persoonlijke overtuigingen van tatoeëerders. Sommige tatoeages worden als onacceptabel beschouwd in termen van medische of juridische aansprakelijkheid. Bijvoorbeeld, tatoeages die op bepaalde delen van het lichaam worden gezet, kunnen wettelijk verboden zijn of vereisen speciale toestemming om te mogen worden uitgevoerd.

Meesters kunnen ook weigeren om tatoeages te zetten die onacceptabele afbeeldingen bevatten, zoals nazi-symbolen, elementen van geweld, racisme, mystieke, satanistische tekens, religieuze motieven of afbeeldingen die auteursrechten schenden.

Het kopiëren van de ontwerpen van andere kunstenaars is onethisch en verkeerd, bovendien geven tatoeëerders er de voorkeur aan om met hun eigen projecten en ideeën te werken die speciaal voor een bepaalde klant ontwikkeld zijn.

Indien de tatoeëerder akkoord gaat om het verzoek van de klant in te willigen en het ontwerp van een andere ontwerper te tatoeëren - is het belangrijk om er zeker van te zijn dat de klant alle nodige toestemmingen heeft om het ontwerp te gebruiken. De meester kan ook aanbieden om enkele wijzigingen aan het ontwerp aan te brengen om het uniek te maken en aan te passen aan de bepaalde klant en zijn voorkeuren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Wij creëren de originele schetsen volgens de eisen van de klant. Onze tattoo meesters ontwikkelen een individueel ontwerp dat al uw wensen en voorkeuren weerspiegelt.

De taak van de klant is om in detail de vereisten voor de tattoo te beschrijven, waaronder:

 • Thema en stijl van uitvoering ( indien mogelijk referenties verstrekken);
 • De plek waar de tatoeage moet worden gezet;
 • Grootte (in centimeter specificeren).

Wij zullen u verschillende schetsen bezorgen zodat u de meest geschikte kunt kiezen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

De schets wordt direct op de dag van de sessie verstrekt.

Wij versturen onze schetsen niet via het internet om auteursrechtelijke redenen: veel tatoeëerders beschouwen hun ontwerpen als intellectueel eigendom en willen deze niet via sociale media en messengers verspreiden om te voorkomen dat de schetsen zonder toestemming gekopieerd en gebruikt worden.

Wij streven ernaar de schets klaar te hebben op de afgesproken dag voor het zetten van de tatoeage.

Indien nodig kunnen er wijzigingen in het ontwerp worden aangebracht. De tatoeëerder zal met al uw relevante wijzigingen en wensen rekening houden, zodat de schets volledig aan de gestelde eisen voldoet.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Het bedekken kan een ingewikkeld proces zijn dat een professionele aanpak vereist. Bezoek de studio voor een nauwkeuriger advies. Tijdens het consult zal een ervaren tattoo-meester uw oude tattoo beoordelen en opties voor het bedekken voorstellen die het meest effectief zullen zijn. Soms is het noodzakelijk vóór het bedekken gebruik te maken van een laser/verwijderingsservice.

Maar indien u om een of andere reden niet naar de studio kunt komen, stuur ons dan foto's van de tattoo die u wilt bedekken, met een beschrijving van de grootte en de plek op het lichaam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

 • Geen alcohol drinken en geen aspirine of andere medicijnen innemen, aangezien dit de genezing kan beïnvloeden en het risico op bloedingen tijdens de procedure kan verhogen. Indien u om medische redenen medicijnen neemt, zorg er dan voor dat u uw meester hierover inlicht.
 • Zonnebaden of lange perioden in de zon doorbrengen.
 • Dit veroorzaakt beschadiging van de huid en verhoogt het risico op infectie tijdens de procedure.
 • Zelf haren verwijderen van het gebied waar de behandeling zal plaatsvinden.
 • Gebruik maken van geparfumeerde of agressieve huidverzorgingsproducten.

Het is belangrijk dat u de instructies en het advies van uw meester opvolgt om de risico's te minimaliseren en een veilige procedure te garanderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

Een tattoo sessie begint meestal met een consult van de tatoeëerder, waarbij alle details van het ontwerp besproken worden. Aan de hand van de verkregen informatie zal hij wijzigingen aanbrengen of een reeds voltooid ontwerp aanleveren.

Vervolgens zal de tatoeëerder het huidoppervlak waar de tatoeage zal worden gezet voorbereiden en desinfecteren.

De volgende stap is het zetten op uw lichaam. De meester gebruikt calqueerpapier om de tekening op uw huid over te brengen. Afhankelijk van de grootte van de tatoeage en de complexiteit ervan, kan het voorbereidings- en schalingsproces 10 tot 60 minuten duren. De tattoo sessie zelf kan een paar uur in beslag nemen of meerdere sessies, afhankelijk van de grootte, de complexiteit van het ontwerp en de individuele huidconditie.

Na het voltooien van het proces voor het zetten van de tatoeage zal de meester een beschermende folie aanbrengen en instructies geven over de verzorging van de tatoeage voor de komende weken om de huid te helpen herstellen en de tatoeage helder te houden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

De duur van de sessie is afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp en van de individualiteit van elke klant.

Gemiddeld duurt het ongeveer een half uur om kleine tatoeages te zetten, middelgrote tatoeages nemen 2-4 uur in beslag en grote tatoeages nemen 4-6 uur in beslag. Een dag sessie kan tot 12 uur duren, maar niet iedereen kan deze tijdsduur aan - het hangt allemaal af van het uithoudingsvermogen van de klant.

Onthoud dat een tatoeage een permanente tekening op het lichaam is, daarom is het belangrijk om voldoende tijd te nemen om een kwalitatief resultaat te bereiken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studio administrator of de adviseur op de website.

СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.