Den Haag
Vlamingstraat 7, 2511 AZ
Mon-Sun 00:00 00:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
СONTACTEER ONS
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.

Tattoo salon in Den Haag

"VeAn" - een tattoo salon in Den Haag biedt zijn bezoekers een gevarieerd scala aan diensten.

Bij ons vindt u ervaren professionals en body art meesters die klaar staan om aan uw behoeften te voldoen. Wij garanderen elke klant een individuele benadering, maximale aandacht, veiligheid en een hoge kwaliteit van het werk.

Tattoo salon in Den Haag

Waarom kiezen voor
onze tattoo salon in Den Haag

Bij ons kunt u uw individualiteit uitdrukken door middel van een tattoo, tatoeage of piercing, u kunt uzelf herkenbaar maken en u onderscheiden van de massa.

Onze tattoo salon in Den Haag is een plek waar u gelijkgestemde personen met een geweldige smaak en grote fantasie zult vinden. Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van lichaamsmodificatie:

 • Het zetten van tattoos in verschillende stijlen.
 • Herstellen van tattoos.
 • Bedekken van eerdere afbeeldingen.
 • Maskeren van cosmetische defecten (littekens, moedervlekken) met behulp van tattoos.
 • Cosmetisch tatoeëren van wenkbrauwen, lippen en gezichtscontour.
 • Piercing diensten.
 • Verwijdering van tattoos en tatoeage door middel van laser technologie.
 • Opleiding van specialisten.

Tattoo salon in Den Haag
Tattoo salon in Den Haag

Als u reeds een besluit hebt genomen over een tattoo of piercing en het met vrienden hebt besproken, is u misschien aangeboden om het bij een zelf aangeleerde meester te zetten.

Maar is dat het risico waard? De procedures voor tatoeages en piercings vereisen strikte naleving van de hygiënische normen, en gekwalificeerd personeel kan succesvol omgaan met onvoorziene situaties.

Specialisten gecertificeerde professionals staan klaar om u verschillende opties te bieden om de beste resultaten te bereiken. Hun uitgebreide ervaring en vaardigheden helpen u om uw ideeën te realiseren, en het resultaat zal de bewonderende blikken van anderen aantrekken.

Tattoo salon in Den Haag

Onze voordelen

Tegenwoordig zijn de verscheidenheid aan tattoos, tatoeages en verschillende soorten piercings nog steeds op het hoogtepunt van populariteit.

Het dienstenaanbod op dit gebied is zeer concurrerend. Waarom zou u overwegen om zo snel mogelijk een tattoo salon in Den Haag te bezoeken? Hieronder volgen een aantal argumenten voor een dergelijke beslissing:

 • In onze salon werken ervaren professionals met een medische opleiding, die de trends in de wereld van tatoeage en piercing volgen en regelmatig deelnemen aan internationale competities en festivals.
 • Wij bieden een individuele aanpak, waarbij rekening wordt gehouden met uw voorkeuren en smaken om u het beste te kunnen bieden.
 • Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige uitrusting, waardoor comfort en veiligheid van alle procedures gewaarborgd zijn.
 • Naleving van sanitaire normen: alle instrumenten en hulpstukken worden ontsmet en gesteriliseerd, en de werkplek wordt behandeld alvorens met de klant te werken en na alle manipulaties.
 • Er worden wegwerpinstrumenten gebruikt, die vóór de procedure worden voorbehandeld.
 • Wij hechten veel belang aan hoogwaardige materialen en gebruiken gecertificeerde verbruiksartikelen uit Europa.
Tattoo salon in Den Haag
Tattoo salon in Den Haag
Tattoo salon in Den Haag

Kosten van diensten

Een van de belangrijkste punten zijn de kosten van de diensten.

Geld besparen op de diensten van onervaren meesters kan leiden tot risico's voor uw gezondheid. Op onze website vindt u altijd actuele prijzen voor de diensten van "VeAn" - tattoo salon in Den Haag. Daarnaast garanderen wij gratis consulten voor iedere klant en bieden wij de meest promotionele aanbiedingen, nodigen u uit deel te nemen aan tekeningen en hebben de meest aangename kortingen!

СONTACTEER ONS