Partnerschap - VeAn Tattoo
Partnerschap

Hallo, mijn naam is Igor Ganja.

Invulformulier - "VEAN TATTOO PARTNERS".

Ik ben de oprichter en directeur van het grootste netwerk van tattoo studio's VEAN TATTOO, de link naar mijn instagram

Onze prestaties:

 • Meer dan 150 succesvolle projecten;
 • Meer dan 430 duizend tevreden klanten;
 • 8 eigen merken.

Let op: Dit is geen franchise, WIJ HEBBEN UW GELD NIET NODIG, alleen kennis en vaardigheden! U kunt partner worden uitsluitend op concurrerende basis en alleen indien wij u nodig hebben en wij in u geïnteresseerd zijn. Wij zijn bereid om in U te investeren. Naast de mogelijkheid om te investeren in winkels en projecten voor de productie en vervaardiging van materialen en verbruiksmaterialen, hebben wij het doel om alle productievestigingen te verplaatsen of onze eigen te openen en een nieuw niveau te bepalen van onze winkels en producten!

In welke vorm van samenwerking bent u geïnteresseerd?
VeAn tattoo partnerschap in Europa

Go to

Verkoop van eigen tattoo studio

Go to

Investering in Tattoo Industry

Go to

Crisis in de tattoo branche

Go to

Behoefte aan sponsoring van uw eigen tattoo project

Go to

"VEAN" - Is de grootste netwerk van tattoo salons en tattoo studio's ter wereld. Het merk werd opgericht in 2011 en sindsdien ontwikkelt het zich actief en groeit in omvang.

Het Vean tattoo netwerk is het meest succesvolle tattoo project in Europa.Wij zijn actief in 17 landen en het aantal studio's telt 150 steden:Gedurende 12 jaar hebben wij alles gecreëerd voor een succesvol bedrijfsleven:
Wij streven ernaar om deze industrie naar een geheel nieuw niveau te brengen. Het is nu 2024 en de overgrote meerderheid van de tattoo specialisten werkt nog steeds aan huis of in een budget ruimte, zonder voldoende kwaliteit en steriele omstandigheden. Daarom is ons doel om diensten op het hoogste niveau te leveren, in elke stad van Europa.

Van het studentenontbijt in de universiteitskantine tot de grootste netwerk van tattoo studio's ter wereld.

12 jaar geleden had ik geen idee dat ik betrokken zou zijn bij zo'n omvangrijk project, en belangrijker nog, dat ik mijn leven zou verbinden met tatoeages. Mijn werkervaring begon op zeer jonge leeftijd, in een kleine stad aan de kust van de Zee van Azov - in Berdjansk.

Begin jaren 2000 werkte ik op een van de stranden van de stad. In de 9e klas werkte ik als verkoper van mobiele telefoons. Na school ging ik studeren aan de zeevaart academie en daar werd ik opgemerkt door een Duits bemanningsbedrijf, met als gevolg hebben wij een sponsorcontract voor 5 jaar getekend tijdens mijn studie. Toen ik 18 werd ben ik op zee gaan werken.

Na het eerste contract bij de vloot had ik wat extra inkomen en begon ik met het doen van reclame, of beter gezegd, het promoten van producten voor andere bedrijven. Dat lukte me vrij goed, maar al snel moest ik weer op reis. Na de tweede reis begon ik te overwegen dat ik iets voor mezelf wil beginnen. En op een mooie ochtend zaten wij in de kantine te kletsen met klasgenoten en een van mijn vrienden vertelde hoe hij een tatoeage heeft laten zetten en dat hij de meester steeds achterna zat en hem overhaalde om hem deze maand in te schrijven. Op dat moment ging ik echt nadenken en zei ik: Laten wij een tattoo studio openen in Cherson". Diezelfde dag begon ik onderzoek te doen naar onderwerpen en de concurrerende markt."

Carrière ontwikkeling

In 2013 opende ik een tattoo salon in Berdjansk, geopend op een nieuwe manier, en sindsdien begon een nieuw tijdperk van ontwikkeling van het bedrijf.
Tot 2015 hebben wij 6 salons geopend en daarna hebben wij elk jaar het tempo van de ontwikkeling opgebouwd. In 2018 ben ik gestopt met zeevaren en heb ik mijn zeevaart carrière tot op heden op pauze gezet. En vanaf 2018 begon ik me volledig in te zetten voor het merk en de creatie ervan, wij hadden ons eerste kantoor, of beter gezegd een schijn van een kantoor. Het was een gehuurde kamer in het centrum van de stad en wij hadden 4 medewerkers. In 2019 kochten wij een kantoorpand en hadden wij al meer dan 20 werknemers. Wij begonnen het systeem en de operationele processen van het bedrijf op te bouwen, het was erg ingewikkeld voor ons, maar erg interessant. Wij creëerden een ontwikkelings- en optimalisatieplan. In 2022 openden wij het hoofdkantoor in Krakau. Daarna gaat alles heel snel, en wat u nu ziet is het resultaat van duizenden uren werk en vele experimenten.

Onze verantwoordelijkheden tijdens de samenwerking
 1. 1. Samenwerking met VeAn

  Zelfs nu opent tenminste één VeAn studio wereldwijd.

  Indien u van plan bent om een eigen tattoo studio in uw land te hebben - laat een aanvraag achter. De belangrijkste voorwaarde is dat er geen gevestigde VeAn studio in uw stad aanwezig mag zijn.

  Merk opbouwen en bedrijf beleid

  • Merk, handelsmerk, huisstijl, verpakkingen, drukwerk lay-outs, merkboek en dergelijke.
  • Regelmatige activiteiten op het gebied van marktonderzoek en doelgroeponderzoek.
  • Marketing onderzoek voor concurrerende positionering van het product op de markt en de keuze van een langdurige ontwikkelingsstrategie.
  • Samenwerking met de Verkoopafdeling en samenwerking met klantenbestanden Alle project marketing.
  • Samenwerking met het hele kantoor en organisatie van de processen voor netwerkopbouw.
  • Samenwerking met Managers en personeel, toezicht op het werk van managers en hun administrateurs.
  • Opstellen van plannen en doelstellingen voor alle structuren en afdelingen.

  • Samenwerking met magazijnen.
  • Organisatie van magazijnen en logistiek.
  • Groothandel inkoop.
  • Hulp bij opening van studio's.
  • Beoordeling en goedkeuring van locaties en panden.
  • Schaalvergroting van het bedrijf en de winsten.
  • Organisatie van de de werking van de site, СРМ, social media en andere tools voor de promotie van het project.
  • Het nemen van management beslissingen met betrekking tot financiële kwesties tijdens de bedrijfsvoering en de verdeling van de opbrengsten van de project resultaten.
  • Lokale regels van de studio en systemen.

 2. 2. Verkoop van uw eigen tattoo studio

  Wij onderhandelen individueel over de aankoop van uw bedrijf.

  Wat is opgenomen in het samenwerkingsplan:

  • Overdracht van gehuurde ruimte;
  • Verkoop van tattoo meubels en decors;
  • Betaling van de gevel.
  • Ook de overdracht is mogelijk van een nog lopende bedrijfsactiviteit.

  • Hiermee kunt u geld besparen;
  • Uw team aan het werk houden;
  • Uw bedrijfsactiviteit een tweede kans geven;
  • U de zorgen besparen van het verkopen en vervoeren van apparatuur.

 3. 3. Investering in een Tattoo Industry

  We gaan met onze tijd mee.  En we beseffen dat de belangstelling voor de tattoo-cultuur elk jaar toeneemt. We stoppen echter niet bij alleen tattoo studio's. We hebben al partnerschappen met wereldwijde merken in de tattoo-industrie en onze eigen tattoo shops. Zij verkopen trouwens verschillende producten en accessoires. Het assortiment van onze eigen merch is ruim vertegenwoordigd: kleding, tassen, bekers, magneten en nog veel meer. We hebben zowel in Oekraïne als in Polen een ononderbroken productie opgezet. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en gecertificeerd. Daarom is investeren in ons project niet alleen een gunstig aanbod, maar ook een garantie op winst.

  Reeds gerealiseerde projecten:

  • Verbruiksmaterialen winkel voor de meesters en studio's
  • Piercing versiering winkel
  • Verkoop van meubilair en sterilisatiebenodigdheden

  • Dienstverlening en technische ondersteuning voor partner studio's
  • Eigen productie van gevelborden en decor
  • Samenwerking met de merken Kwadron, EZ REVOLUTION, Dynamic, Wow tattoo, Easy Tattoo, Easy Piercing enz.

 4. 4. Crisis in uw studio

  10 jaar ervaring geeft ons de mogelijkheid om een bedrijf te runnen onder alle overmacht omstandigheden en wij staan klaar om u te helpen.

  Financiering kwesties, de organisatie van teams, de optimalisering van de winst en de omgang met uitgaven zijn voor ons geen probleem.

  Elke bedrijfsactiviteit heeft een kans op een tweede leven, en de uwe is daarop geen uitzondering.

  Ons team is samengesteld uit hooggekwalificeerde specialisten uit verschillende vakgebieden die samenwerken om gezamenlijke doelen te bereiken.  In het bijzonder hebben wij:

  • Economisten: professionals die economische gegevens en tendensen analyseren, risico's beoordelen en toekomstige veranderingen voorspellen.
  • Marketeers: specialisten die doelgroeponderzoek uitvoeren en marketingstrategieën ontwikkelen.
  • Strategen: deskundigen die lange-termijn planningen en strategieën ontwikkelen teneinde bedrijfsdoelstellingen te bereiken.
  • Managers: leidinggevenden die de coördinatie en het management van projecten waarborgen.  Samen vormen deze specialisten een effectief team dat de moeilijkste kwesties kan oplossen en succesvolle economische resultaten kan behalen.

  Stabiliteit en groei van uw project is gegarandeerd.  Wij streven ernaar onze processen voortdurend te verbeteren en volgen voortdurend de veranderingen op het gebied teneinde ons aan te passen aan nieuwe voorwaarden en daarop passende maatregelen te nemen.

 5. 5. Behoefte om uw eigen tattoo project te sponsoren

  Heeft u een geweldig tattoo team, maar niet voldoende financiering?

  Vul het onderstaande formulier in.

  Het team van onze professionals staat klaar om u te helpen bij de start van uw project en om indien nodig voortdurend samen te werken.  Wij kunnen helpen bij de start door advies te geven over de meest effectieve strategieën, methoden en instrumenten om uw doelen te bereiken.

  Het label, het ontwerp en het formaat van het werk worden aan u overgelaten.  Wij staan altijd open om uw voorkeuren te bespreken en zijn bereid om de beste opties voor uw project te adviseren teneinde optimale resultaten te bereiken. Elk project is voor ons uniek, en wij doen ons best om het succesvol en aantrekkelijk te maken voor uw publiek.

Op voorwaarde van een samenwerking.
DIT IS WAT U KRIJGT

1 MERK
 • Merk, handelsmerk, huisstijl, verpakkingen, drukwerk lay-outs, merkboek en dergelijke.
 • Regelmatige activiteiten op het gebied van marktonderzoek en doelgroeponderzoek.
 • Marketing onderzoek voor concurrentie positionering van het product op de markt en de keuze van een langdurige ontwikkelingsstrategie.
2 MARKETING EN RECLAME
 • Uniforme reclamecampagne.
 • Officiële website.
 • Informatie op social media.
 • Video's op officieel YouTube kanaal.
 • Beurzen, festivals en andere gemeenschappelijke evenementen.
 • Fotosessies en videopname.
 • Televisie en radio.
 • Gespecialiseerde Media.
 • Offline reclame.
3 KLANTEN
 • Strategie voor klantenwerving (leadgeneratie).
 • Segmentatie van het klantenbestand per regio.
 • Eén Call center met verdeling van klanten per regio en land.
 • Mobiele app voor klanten.
4 RUIMTE
 • Het identificeren en selecteren van een commercieel veelbelovende locatie voor een studio.
 • Adviezen over inrichting, uitrusting en onderhoud van de studio.
 • Individueel ontwerp project gebaseerd op de huisstijl van onze ontwerpers.
 • Hulp in de verbouwing fase.
 • Ergonomische benadering van de inrichting.
5 MEESTERS EN ADMINISTRATIEF PERSONEEL
 • Aanwerving van personeel.
 • Opleiding in de arbeidsregels in de studio.
 • Aanvullende opleiding bij onze cursussen indien nodig.
 • Beoordeling en toelating tot arbeid.
 • Adaptatie en toezicht systemen voor administratief personeel.
6 BEHEER EN ANALYSE SYSTEMEN
 • Boekhouding en controle van de financiën.
 • Geautomatiseerd studiobeheersysteem, online afspraak maken.
 • CRM-systeem.
 • Monitoring van klantenfeedback, Small Data-analyse.
7 BEDRIJFSPROCESSEN
 • Regelgeving (personeel, voorziening, marketing, verkoop, dienstverlening).
 • Eén ontwikkelingsstrategie.
 • Eén documentbeheer.
8 CURATOR
 • Ondersteuning en advies bij actuele vraagstukken.
 • Juiste specialist op het juiste moment (HR, jurist, accountant, leidinggevende meester My Way, manager).
 • Ontwikkeling volgens plan: uitwerking, goedkeuring, controle van verkoopplannen.
 • Resultaatgerichte motivatie.

VEAN TATTOO is meer dan alleen een tattoo studio

 1. Nieuw bedrijfsformaat
  Ons doel is het populariseren en ontwikkelen van de kunst van de artistieke tatoeage. Maar het belangrijkste verschil is de introductie van marketing en verkoop in de industrie. Service en klantenvertrouwen.
 2. Moderne technologieën
  Om een succesvol bedrijf op te bouwen, gebruiken wij de nieuwste technologieën bij het werk, de analyse en de promotie van onze tattoo studio. Geautomatiseerde processen door middel van onze CPM-systemen, moderne analytische systemen en digitale communicaties stellen ons in staat het proces overzichtelijk te controleren en snel te reageren op eventuele wijzigingen. Wij plannen onze toekomst en weten hoe wij deze plannen in de praktijk moeten uitvoeren.
 3. Meesters van hun vak
  De keuze van een tatoeage salon hangt rechtstreeks af van de ervaring en het talent van de meesters die daar werken. Wij beschikken over het beste personeelsbestand en een selectie systeem van meesters.
 4. Opleiding
  Om onze klanten een hoge kwaliteit van het werk te garanderen en minder afhankelijk te zijn van externe factoren, hebben wij een professioneel opleidingscentrum opgericht met gekwalificeerde leraren. Ons leerplan helpt zelfs de beginnende tattoo-meester om een meester te worden in zijn vak. Voor een veelzijdige ontwikkeling hebben wij niet alleen meesters op het gebied van tatoeëren ingeschakeld, maar ook deskundigen uit de wereld van het academisch tekenwerk, illustratie en grafische ontwerp. Een programma van aanvullende opleidingen lost het probleem van professionele ontwikkeling effectief op en creëert een situatie van permanent onderwijs.
Naast Vean studios heb ik veel verschillende bedrijfs- en maatschappelijke projecten:Mijn sociale projecten zijn verschillend en lossen veel problemen van andere mensen op:
En mijn nieuwe, meest belangrijke project, gericht om jonge en getalenteerde mensen te helpen hun eigen bedrijf te ontwikkelen Vean Business Group:СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.