Geef feedback - VeAn Tattoo
Klachten- en suggestiesboek

We doen er alles aan om naar u te luisteren en ons te verbeteren!

Meer dan 336000 sessies zijn voltooid

Meer dan 140000 vaste klanten

Beste klanten van het VEAN TATTOO netwerk,

In ons bedrijf waarderen we de mening van elke klant, door gebruik te maken van een enquêtesysteem na het bezoek om een hoogwaardige service te bieden en de kwaliteit van ons werk te verbeteren, strevend naar interactie die leidt tot de beste resultaten.

Na elke sessie ondervragen we 100% van onze klanten om hun mening over de kwaliteit van de geleverde diensten te weten te komen, evenals wat er verbeterd of veranderd kan worden in ons werk. Dit helpt ons om tijdig te reageren op alle wensen en opmerkingen, en om hoge servicestandaarden te handhaven.

Op de 21e dag na het bezoek nemen we contact op met 80% van de klanten om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met het resultaat. Dit stelt ons niet alleen in staat om in contact te blijven met de klanten, maar ook om te garanderen dat elk van hen op lange termijn tevreden is met het resultaat.

We staan open voor dialoog en bieden klanten de mogelijkheid om klachten en suggesties in te dienen via de website of het persoonlijke account, waar de status van de aanvraag online kan worden gevolgd.

Afdeling

Kwaliteitscontrole

Formulier voor klachten en suggesties

*Verwerking binnen twee werkdagen, als er geen contact met u is opgenomen of als u een dringende situatie hebt, neem dan contact op via het nummer op de website of met de online consultant.

Feedback- en kwaliteitscontrolesystemen
1

Ons enquêtesysteem tijdens en na de sessie, gevolgd door enquêtes na 10-21 dagen, stelt ons in staat informatie te verzamelen over de kwaliteit van de tatoeagegenezing en tevredenheid over de diensten. Dit geeft ons de mogelijkheid om te beoordelen hoe goed we aan de verwachtingen van de klanten voldoen en waar verbeteringen nodig zijn.

2

Het "Mystery Shopper"-programma controleert regelmatig alle aspecten van onze service, van communicatie tot de kwaliteit van het werk, om potentiële problemen te identificeren en aan te pakken.

3

Het controlesysteem voor het invullen van enquêtes door de verkoopafdelingen en automatische telefonische follow-ups met klanten die de vragenlijsten niet hebben ingevuld, helpt ons ervoor te zorgen dat we waardevolle feedback en suggesties niet missen.

4

De mogelijkheid om gedetailleerde recensies op onze website en in de mobiele app 24/7 achter te laten, benadrukt onze openheid en wens om naar elke klant te luisteren.

5

Regelmatige professionele controles van onze artiesten door toonaangevende specialisten in het veld en voortdurende masterclasses voor onze medewerkers garanderen de hoge kwaliteit van onze diensten.

6

Periodieke audits van onze controleurs en artiesten in de studio's, niet minder dan eens per drie maanden, handhaven een hoog niveau van professionaliteit en competentie van ons team.

7

Het systeem van automatische taken voor het naleven van sanitaire normen zorgt voor hun strikte uitvoering en automatisering van controleprocessen, wat belangrijk is voor de veiligheid en gezondheid van onze klanten.

8

Het systeem van automatische taken voor het naleven van sanitaire normen zorgt voor hun strikte uitvoering en automatisering van controleprocessen, wat belangrijk is voor de veiligheid en gezondheid van onze klanten.

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.