Tattoo salon in Rotterdam | Tatoeage, Permanente make-up, Piercing, Training - VeAn Tattoo
Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 216 A
Mon-Sun 11:00 19:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
СONTACTEER ONS
Onze meesters
avatar
Rotterdam Certified Member of the Tattoo Association

Olena Koriahina

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Rotterdam Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Rotterdam Certified Member of the Tattoo Association

Katerina Saliy

Beoordeling: 5 (30)
avatar
Rotterdam

Myroslav Ivanov

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.

Tattoo salon in Rotterdam

Een tattoo is een eenvoudige manier om je te onderscheiden van de massa en om anderen inzicht te geven in jouw opvattingen, gevoelens en overtuigingen.

Nog een reden om een tattoo te nemen is het herdenken van een belangrijke gebeurtenis. Als je bereid bent te experimenteren met je uiterlijk, staat VeAn Tattoo Salon in Rotterdam voor je klaar. Onze professionals verwelkomen klanten met expertise en toewijding. Diensten voor onze klanten:

 • Tattoo in elke stijl.
 • Permanente make-up wenkbrauwen, lippen, jukbeenderen.
 • Piercing op elk deel van het lichaam.
 • Tattoo opleiding.
 • Permanente make-up opleiding.
 • Piercing opleiding.
 • Tattoo verwijdering.
 • Permanente make-up verwijdering.Tegenwoordig is de tattoo een kunstwerk dat verschillende stijlen en vormen omvat. Het werk van echte meesters wordt gekenmerkt door een ongelooflijke uitwerking van de kleinste details, en fotografisch realisme van het aangebrachte ontwerp. Veel meesters zijn de auteurs van unieke technieken en gebruiken hun eigen methoden om een esthetisch resultaat te bereiken.

Tattoo studio in Rotterdam
Tattoo studio in Rotterdam
Tattoo studio in Rotterdam

Tattoo: een modetrend en een
opvallend accent van het uiterlijk

Bezoek onze tattoostudio in Rotterdam en accentueer je individualiteit, terwijl je de wereldwijd populaire tattoocultuur omarmt.

Onze meesters helpen u om uw imago memorabel en opvallend te maken. Andere redenen om een tatoeage te zetten:

 • Littekens, brandwonden en striemen maskeren met behulp van prachtige ontwerpen.
 • Herstel van de kleur van een oude tattoo.
 • Correctie van een mislukte tattoo.De eerste stap is om naar een tattoo salon in Rotterdam te komen. De tweede stap is het kiezen van een plek waarop de tattoo wordt gezet. De meest gebruikelijke plekken voor het aanbrengen van een ontwerp zijn: hals, polsen, schouders en handpalmen, onderrug, buik en borst, heupen, enkels en voeten.

Tattoo studio in Rotterdam
Tattoo studio in Rotterdam

Redenen om een tattoo
salon in Rotterdam te bezoeken

In onze salon wordt een comfortabele en veilige omgeving gecreëerd voor de bezoekers.

Onze meesters met een medische opleiding beschikken over de kennis en vaardigheden om een hoog niveau van sanitaire voorzieningen en hygiëne te handhaven. Dankzij de verfijnde esthetische smaak creëren zij unieke kunstwerken. U zult uw unieke individualiteit tot uiting brengen en anderen om u heen blij maken met de uitstekende kwaliteit van de gezette tattoo. Wij laten de wensen en dromen van onze klanten in vervulling gaan en verrijken hun leven met boeiende ervaringen.

Tattoo studio in Rotterdam

Onze voordelen

Waarom zou u naar onze tattoo salon in Rotterdam komen:

 • Onze gekwalificeerde meesters blijven voortdurend hun expertise verbeteren. Ze nemen deel aan gespecialiseerde festivals, waar ze opvallende vaardigheden demonstreren en prijzen winnen.
 • Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Onze vakmensen nemen alle wensen van de klant in overweging voordat ze aan de slag gaan. Het streven naar tevreden bezoekers vormt een van de kernprincipes van ons werk
 • Gratis consult. Indien u twijfelt om een tattoo te laten zetten, kunt u gewoon naar de salon komen om met onze meesters te praten en meer over de technieken voor het aanbrengen te weten te komen.
 • Maximale veiligheid.
 • Moderne verbruiksmaterialen, geavanceerde apparatuur en instrumenten. De materialen voldoen aan de Europese normen. De specialisten werken met wegwerpinstrumenten, waardoor infectie uitgesloten is. De verpakking met instrumenten wordt vlak voor de sessie in aanwezigheid van de klant opengemaakt. De werkplek wordt vóór en na de sessie ontsmet.We organiseren regelmatig acties en unieke ontwerpen, waarmee u tot 50% korting kunt ontvangen op al onze diensten. Vertrouw de professionals toe om uw uiterlijk te perfectioneren!

Tattoo studio in Rotterdam
Tattoo studio in Rotterdam
Tattoo studio in Rotterdam
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.