Tattoo Studio VEAN in Groningen: Waar Kunst en Veiligheid Samenkomen - VeAn Tattoo
Groningen
Zwanestraat 13
Opening 15 mei 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
СONTACTEER ONS
Onze meesters
avatar
Groningen Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.

Tattoo Studio in Groningen

Moderne body art is ongelooflijk populair en de tattoo studio in Groningen, VEAN, is een helder voorbeeld van deze trend.

De tatoeages gemaakt door onze meesters dienen niet alleen als versiering, maar ook als een manier om jezelf, je overtuigingen en wereldbeeld uit te drukken. Hier kan iedereen iets unieks voor zichzelf vinden, of het nu gaat om klassieke ontwerpen of moderne designs.

Tattoo Studio in Groningen

Waarom kiezen voor
VEAN tattoo studio in Groningen?

VEAN trekt klanten niet alleen met professionaliteit, maar ook met een onberispelijke naleving van veiligheidsnormen:

 • Strikte sanitaire behandeling van plaatsen en gereedschappen voor elke sessie.
 • Gebruik van wegwerpmaterialen en open verpakking direct voor de klant.
 • Ons team bestaat alleen uit gekwalificeerde specialisten met een medische opleiding.
 • Gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van anesthesie minimaliseert ongemak tijdens de procedure.
 • Dankzij gespecialiseerde zorgproducten verloopt het herstelproces na het tatoeëren snel en effectief.Welke diensten biedt onze studio?

 • Een verscheidenheid aan tatoeages van elke complexiteit.
 • Piercing in verschillende stijlen.
 • Permanente make-up.De tattoo studio in Groningen biedt niet alleen tatoeëerdiensten aan, maar ook educatieve programma's over tattoo-art, piercing en permanente make-up. Deze cursussen stellen klanten niet alleen in staat om hun lichaam te versieren, maar ook om een dieper begrip van de kunst van body art te krijgen. We bieden ook correcties en verwijdering van mislukte tatoeages of make-up met behulp van geavanceerde laserapparatuur.

Tattoo Studio in Groningen
Tattoo Studio in Groningen

Creativiteit en cultuur bij VEAN

Onze deuren staan open voor iedereen die kunst en creativiteit waardeert.

We streven ernaar een sfeer van inspiratie en creativiteit te creëren waar iedereen zijn potentieel kan ontdekken. VEAN is een plek waar tatoeages meer worden dan gewoon tekeningen op het lichaam, ze worden een deel van je verhaal en leven.

 1. Diversiteit in stijlen en richtingen
  1. VEAN TATTOO biedt een breed scala aan stijlen, van traditioneel tot modern. Onze meesters zijn klaar om elke idee te realiseren, of het nu gaat om kleine minimalistische ontwerpen of grote complexe composities. We volgen voortdurend de nieuwste trends in de tattoo wereld om onze klanten de meest actuele en interessante oplossingen te bieden.
 2. Aanvullende diensten
  1. Naast de belangrijkste diensten van tatoeëren, piercing en permanente make-up, bieden we ook consultaties voor tattoo verzorging, hulp bij het kiezen van ontwerpen en professionele voorbereiding op de procedure. We bieden ook exclusieve verzorgingsproducten die helpen de kleur en kwaliteit van uw tatoeage voor vele jaren te behouden.
 3. Het aantrekken van nieuw talent
  1. In de tattoo studio in Groningen werken we niet alleen met ervaren meesters, maar ondersteunen we ook actief jong talent. Onze studio organiseert regelmatig masterclasses en educatieve seminars voor beginnende kunstenaars, en biedt hen een platform voor ontwikkeling en verbetering van hun vaardigheden.
 4. Communicatie en feedback
  1. We waarderen de mening van elke klant en streven ernaar om het proces van het creëren van tatoeages comfortabel en aangenaam te maken. Ons team staat altijd open voor dialoog en is bereid om alle vragen te bespreken om ervoor te zorgen dat het resultaat alle verwachtingen overtreft.
Tattoo Studio in Groningen
Tattoo Studio in Groningen
Tattoo Studio in Groningen

U bent van harte welkom
bij VEAN tattoo studio in Groningen

We zorgen ervoor dat elke klant zich speciaal en belangrijk voelt.

Bij VEAN tattoo studio in Groningen bieden we individuele consultaties om de wensen van de klant nauwkeurig te begrijpen en de beste oplossingen voor te stellen. Bezoek onze studio om de hoogste mate van vakmanschap te ervaren, meer te weten te komen over de wereld van body art en een kwalitatief hoogstaande tattoo te krijgen die u elke dag zal plezieren. Hier wacht u een warme sfeer, aandacht voor details en uitzonderlijke kwaliteit van dienstverlening die uw tattoo niet alleen een tekening zal maken, maar een symbool van uw individualiteit en inspiratie.

Tattoo Studio in Groningen
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.