Tattoo salon in Utrecht | Tattoo. Piercing. Permanente make-up. Opleiding. Laser verwijdering. - VeAn Tattoo
Utrecht
Lijnmarkt 24
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
СONTACTEER ONS
Onze meesters
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Tania Kochyna

Beoordeling: 5 (23)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Alla Pinchuk

Beoordeling: 5 (28)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Elina Ienik

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.

Tattoo salon in Utrecht

"VeAn tattoo" is een populaire netwerk van salons, dat een brede scala aan diensten met constante kwaliteit biedt.

Onze tattoo salon in Utrecht is een perfect voorbeeld van individuele benadering van elke klant, hoge professionaliteit van ons personeel en maximale zorg voor de veiligheid van zowel apparatuur en instrumenten als elke procedure. Wij nodigen u uit om onze vaste klant te worden in onze moderne tattoo salon.

Tattoo salon in Utrecht

Diensten geleverd door "VeAn tattoo"

In de salo "VeAn tattoo" hebben wij een team van professionals samengesteld die originele tattoos beheersen, alsook hebben wij de dienstenlijst uitgebreid om te voldoen aan alle behoeften van de moderne klant.

Derhalve zijn de meest populaire procedures nu op één plaats beschikbaar.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om de tattoo en piercing capaciteiten van onze meesters te waarderen.

  • Wij staan klaar om voor u een tatoeage te zetten volgens het door u gekozen ontwerp of u te helpen een uniek design te creëren. Onze meesters garanderen hoge kwaliteit en een veilige procedure.
  • Daarnaast, bieden wij ook diensten aan voor het verwijderen van tattoos en tatoeages, met gebruik van moderne apparatuur en plaatselijke verdoving. Het is een volkomen veilige procedure die voor iedereen beschikbaar is.
  • Indien u geïnteresseerd bent in een piercing, helpen wij u de juiste plek te selecteren en voeren wij de procedure uit met gebruik van steriele instrumenten en apparatuur. Al onze specialisten zijn medisch opgeleid, zodat u verzekerd kunt zijn van de kwaliteit van het uitgevoerde werk.
  • Tot slot bieden wij opleidingen op het gebied van tattoo's en tatoeages van vooraanstaande specialisten-beoefenaars. Zij zullen hun ervaring delen en u de fijne kneepjes van deze kunst leren.Door contact met ons op te nemen, ontvangt u kwalitatieve diensten en zorg omtrent uw gezondheid en veiligheid.

De tattoo salon in Utrecht garandeert volledige tevredenheid van de klanten, dankzij een allesomvattende aanpak van de dienstverlening. Elk van onze specialisten verbeteren en breiden hun professionele vaardigheden voortdurend uit en nemen deel aan verschillende festivals waarbij ze hun vaardigheden verbeteren.

Tattoo salon in Utrecht
Tattoo salon in Utrecht

De veiligheid van de
klanten is onze hoofdregel!

Wij besteden speciale aandacht aan het comfort en de veiligheid van elke klant in de tattoo salon in Utrecht.

Ons team heeft een moderne schoonheid oase gecreëerd met een individuele benadering van elke klant en met de beste service in de stad. Wij gebruiken apparatuur, materialen en benodigdheden van europese kwaliteit, alsook, waar mogelijk, individuele wegwerpinstrumenten en materialen die de meesters uitpakken in de aanwezigheid van de klanten. Alle oppervlakken worden na elke bezoeker zorgvuldig gesteriliseerd.

Onze klanten en specialisten bij "VeAn tattoo" salon kunnen gebruik maken van de persoonlijke beschermingsmiddelen die wij ter beschikking stellen. Ons belangrijkste doel is de veiligheid en het comfort van elke bezoeker van onze tattoo salon in Utrecht te garanderen. Wij streven ernaar een meest veilige en klantgerichte omgeving te creëren voor degenen die onze salon kiezen om hun individuele stijl te creëren.

Tattoo salon in Utrecht

Waar te beginnen?

Door onze "VeAn tattoo" tattoo salon in Utrecht te bezoeken, ontdekt u voor uzelf een unieke wereld van mogelijkheden, waarvan het gebrek aan nuances enige twijfel kan veroorzaken.

Echter, wij staan klaar om u te helpen beslissen over alle kwesties, gaande van het kiezen van een tatoeageschets, de kenmerken van de tatoeage, de plek van de piercing, tot de details van de opleiding. Wij bieden een gratis advies, zodat onze specialisten u alle informatie kunnen verstrekken omtrent het onderwerp waarin u geïnteresseerd bent. Wij zijn er zeker van dat twijfels ontstaan door een gebrek aan informatie, derhalve streven wij ernaar om alles te onthullen wat u over ons werk dient te weten.

Tattoo salon in Utrecht
Tattoo salon in Utrecht
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.