Prijzen - VeAn Tattoo
Prijslijst
Opmerking:
1 De prijzen zijn afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het ontwerp, de artiest en de stad waar je je tattoo wilt laten zetten.
2 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze online adviseur.

Minimale prijs voor een tatoeage 100 EUR
Tatoeage van een beginnende artiest (Onder toezicht van een top tatoeagekunstenaar) 50 EUR
Opmerking:
1 Prijzen zijn bij benadering en afhankelijk van de door u gekozen stad.
2 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze online adviseur.

Lippen met volledige schaduw 250 EUR
Lipcontour met lichte schaduw 250 EUR
Wenkbrauwen volledige schaduw 250 EUR
Ooglidplooi 150 EUR
Opmerking:
1 De prijzen zijn exclusief sieraden.
2 De kostprijs van de sieraden varieert van 10 - tot 25 EUR afhankelijk van het materiaal dat u uitkiest.
3 Prijzen zijn bij benadering en afhankelijk van de door u gekozen stad. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze online adviseur.

Oren 60 EUR
Oorlel 40 EUR
Kraakbeen 50 EUR
Industrieel 55 EUR
Нelix 50 EUR
Forward Нelix 50 EUR
Tragus 50 EUR
Rook, conch, daith 50 EUR
Navel 50 EUR
Neus 45 EUR
Wenkbrauw 50 EUR
Tong 50 EUR
Lip 45 EUR
Glimlach 40 EUR
Septum, neusbrug, frenulum 45 EUR
Tepel 50 EUR
Twee tepels 90 EUR
Microdermaal 90 EUR
Opmerking:
1 Prijzen zijn bij benadering en afhankelijk van de door u gekozen stad.
2 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze online adviseur.

Tatoeage 2x2cm 50 EUR
Tatoeage 4x4cm 80 EUR
Tatoeage 10x5cm 120 EUR
Tatoeage 15x7cm 150-200 EUR
Tatoeage meer dan 15x10cm 200-400 EUR
Opmerking:
1 Het lesgeld is inclusief alle verbruiksartikelen en hulp bij het vinden van modellen, evenals advies, hulp bij het kiezen en aanschaffen van apparatuur en verbruiksartikelen voor toekomstig gebruik.
2 Na afloop van de opleiding wordt een Europees erkend diploma uitgereikt en zorgen wij voor de registratie in de meesters database. Hierdoor kan je zelfstandig aan het werk.
3 Prijzen zijn bij benadering en afhankelijk van de door u gekozen stad. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze online adviseur.
4 Rentevrije betalingsregeling voor alle opleidingsprogramma's - voor een periode van 3 tot 6 maanden

Tatoeage opleiding (10 - 12 lessen) 2200-2400 EUR
Tattoo opleiding (10 - 12 lessen) 2000-4000 EUR
Piercing opleiding (6 - 10 lessen) 1800-2500 EUR
Opmerking:
1 Prijzen zijn bij benadering en afhankelijk van de door u gekozen stad. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze online adviseur.
2 Voor alle studenten van VeAn geldt een permanente korting van 50%.

Prijs per dag van 180 EUR
Prijs per maand van 2350 EUR
Prijs per verbruiksartikel van 20 EUR
Opmerking:
1 Let op: Met deze middelen garanderen wij een juiste verzorging en genezing van tatoeage en piercing.

*De prijs van het product kan afwijken van de prijs in de catalogus tot 15%

Tatoeage prijzen

De prijs van een tatoeage wordt door vele factoren bepaald. De belangrijkste daarvan is het niveau van de meester. Ervaren, veelgevraagde specialisten waarderen hun tijd en diensten zeer. Kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd werk is duur. De diensten van beginnende tattoo meesters zijn goedkoper.

De belangrijkste criteria voor de beoordeling van de prijs van een tatoeage zijn de formaat en grootte van het lichaam afbelding, en de complexiteit van de uitvoering.

СONTACTEER ONS

Hoe kiest u een meester

Bij het vergelijken van tatoeage prijzen twijfelen mensen of ze voor een ervaren specialist moeten kiezen of voor een beginnende meester en een flinke korting krijgen.

Afhankelijk van de kwaliteit van het uitgevoerde ontwerp kan het een verfraaiing zijn of juist een teken van een minder positieve ervaring, waardoor het lichaam wordt verminkt.

Het belangrijkste voordeel van de keuze voor een beginnende tatoeëerder is de lage prijs van de dienst. Het belangrijkste nadeel van een dergelijke samenwerking is het gebrek aan vertrouwen in het resultaat waar u op rekent. Het is niet noodzakelijk dat een beginner op het gebied van tatoeage niet zal slagen.

Getalenteerde beginnende meesters kunnen kunstwerken creëren. Toch vormen ervaring en in de loop der jaren verfijnde vaardigheden sterke redenen om te kiezen voor een ervaren meester. Om een adequate keuze te maken, kunt u het beste de portfolio van een meester raadplegen. Dan kunt u het niveau met zekerheid beoordelen.

De complexiteit van de uitvoering van onwerp

Hoe complexer het ontwerp, hoe hoger de prijs van de diensten. Zwart-wit tatoeages in een bondige stijl zijn makkelijker uit te voeren dan meerkleurige afbeeldingen met meerdere, naadloze kleur overgangen en meerdere gradaties van tinten. Het creëren van grote afbeeldingen met 3D-effect vergen ook meer tijd, aandacht concentratie en inspanning.

Zo vereist een tatoeage in realistische stijl van de meester de fijne, filigrane uitwerking van de kleinste details. Als resultaat lijken de afbeeldingen op echte foto's. Om een dergelijk resultaat te bereiken, dient de meester elk fragment zorgvuldig te bewerken. Niet iedere specialist kan de taak perfect aan. Als u van plan bent om een tatoeage in complexe stijl te laten zetten, is het de moeite waard om met zorgvuldig een meester te kiezen.

Grootte en afmetingen van het ontwerp

De afmetingen van de afbeelding zijn een belangrijke factor bij het bepalen van de prijs van het werk. De prijs van een tatoeage wordt berekend op basis van het uitwerken van een oppervlak per cm2. De prijs per vierkante centimeter wordt vermenigvuldigd met de oppervlakte van de geplande afbeelding. Hoofdregel: hoe groter de tatoeage, hoe lager de prijs per 1 cm2.

De complexiteit van de uitvoering - een beslissende factor bij het bepalen van de prijs van het werk. Om een tatoeage te zetten die veel fijne details bevat, is nauwkeurig en tijdrovend werk van de meester vereist. Daarom stijgt de prijs van de dienst. Meestal wordt het exacte bedrag bekendgemaakt na de uitwerking en goedkeuring van de schets door de klant.

Kleurenpalet en tatoeage zone

De prijs van het zetten van een tatoeage wordt beïnvloed door de plaats van aanbrengen en het kleurenpalet. Hoe meer pigmenten, hoe hoger de prijs. De prijs van anesthesie is bij de prijs inbegrepen. Raadpleeg de prijslijst voor een schatting van de prijs van een tatoeage in de salons van "VeAn".

СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.