Tattoo salon in Breda: Tattoo; Piercing; Permanente make-up; Laser verwijdering; Opleiding. - VeAn Tattoo
Breda
Tolbrugstraat 17
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
СONTACTEER ONS
Onze meesters
avatar
Breda Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (24)
avatar
Breda Certified Member of the Tattoo Association

Evelina Zenhel

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Breda

Tatsiana Vydysh

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.

Tattoo salon in Breda

Iedereen die geïnteresseerd is in lichaamskunst of andere artistieke lichaamsmodificaties komt naar onze gespecialiseerde tattoostudio in Breda met een duidelijk doel voor ogen.

Voor sommige mensen is een piercing een manier om zichzelf te uiten. Anderen gebruiken een tatoeage als een manier om te praten over hun doelen, hun kijk op het leven en hun plannen. Vrouwen komen naar onze tattoostudio om hun uiterlijk te verbeteren met een tatoeage. Nieuwe ouders komen om oude tatoeages te verwijderen die niet passen bij hun nieuwe sociale situatie. Omdat het steeds normaler wordt om lichaamskunst te hebben, blijft het werk van de specialisten in verschillende lichaamsaanpassingen groeien. VeAn is de beste tattoostudio in Breda op basis van reputatie en de kwaliteit van hun diensten. Dit wordt ondersteund door verschillende factoren.

Tattoo salon in Breda
Tattoo salon in Breda

Ons team

In onze salon werken gediplomeerde meesters.


Elke medewerker bij VeAn die tatoeages of piercings uitvoert, heeft een medische achtergrond. Ze hebben specifieke trainingen gevolgd en examens afgelegd om hun vaardigheden te bevestigen. Onze specialisten blijven hun kennis steeds verbeteren door deel te nemen aan internationale festivals en wedstrijden. Wat betekent dit voor jou als bezoeker? Simpel gezegd, je bent in handen van ervaren en getalenteerde professionals die er alles aan doen om een succesvolle lichaamsmodificatie te realiseren.

Tattoo salon in Breda

Voordelen van VeAn
tattoo salon in Breda

  • Onze tattoostudio in Breda is een van de weinige waar onze specialisten zich nauwgezet houden aan branchenormen. We hebben ons verenigd, niet alleen om klanten een uitgebreid scala aan diensten te bieden, maar ook om de kwaliteit van dienstverlening binnen de lichaamsmodificatiesector naar een hoog niveau te tillen
  • Bij VeAn worden de sanitaire en hygiënevoorschriften voor lichaamsmodificatie diensten strikt nageleefd. Er zijn geen uitzonderingen op de voorschriften. Elke centimeter van de werkplaats wordt na de sessie gedesinfecteerd en zorgvuldig klaargemaakt voor de volgende klant.
  • Onze tattoo salon in Breda koopt gecertificeerde verbruiksmaterialen in bulk in bij betrouwbare leveranciers. Dit betekent voor de klanten dat er geen goedkoop pigment of niet-steriele wegwerpinstrumenten in het kabinet van de meester terechtkomen.
  • Een breed scala aan diensten. Er werken bij ons de beste tattoo-, tatoeage- en piercing meesters van Breda, evenals laser behandeling die gebruikt wordt om oude tatoeages te verwijderen. In onze salon worden opleidingen verzorgd voor al deze specialiteiten. En iedereen die een nieuw vak wilt leren kan worden opgeleid door de beste meesters.
  • Elke bezoeker ontvangt gratis uitgebreid advies over elk gewenst onderwerp. Wij bieden kant-en-klare schetsen voor uitvoering, alsook zijn wij bereid om een schets op maat te ontwerpen, rekening houdend met persoonlijke wensen.
Tattoo salon in Breda
Tattoo salon in Breda

Wat zijn de kosten voor
het zetten van een tattoo
of piercing bij VeAn?

De prijs van de dienst bestaat uit de prijs van de verbruiksmaterialen en de vergoeding van de meester. Aangezien alle werken verschillend zijn en individueel worden uitgevoerd, bestaat er geen uniforme prijslijst. In elk geval is er een contractueel principe waarbij de prijs wordt vastgelegd vóór aanvang van het werk. Onze tattoostudio in Breda streeft naar de promotie en verspreiding van hoogwaardige diensten op het gebied van lichaamsmodificatie. Daarom organiseren wij regelmatig promoties en bieden wij kortingen op specifieke producten. Om uw kans op een voordelige piercing of tattoo in Breda niet te missen, abonneer dan op onze sociale media. Blijf op de hoogte van het laatste VeAn nieuws om geen interessante aanbod te missen.

Tattoo salon in Breda
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.