year Breda
Tolbrugstraat 17
Mon-Sun 11:00 20:00
WHY WE ARE BETTER THAN OTHERS
СONTACTEER ONS
Ben je daar al geweest? Please rate.

Tattoo salon in Breda

Iedere liefhebber van lichaamskunst of andere kunstzinnige modificatie van het lichaam komt naar een gespecialiseerde tattoo salon in Breda met een bepaalde doel.

Voor sommigen een piercing is een manier om zich uit te drukken. Voor anderen is een tattoo een instrument om te communiceren met de omgeving, om over uw streven, uw wereldbeschouwing, uw plannen te vertellen.Dames komen om hun uiterlijk te verbeteren met behulp van een tatoeage. Jonge ouders komen om oude tatoeages te verwijderen die niet passen bij hun nieuwe sociale status.Aangezien de body art mode die gestaag doordringt in alle lagen van de samenleving niet afneemt, wordt het werk van de meesters van diverse modificaties van het lichaam niet minder.De beste tattoo salon in Breda qua lijst en kwaliteit van diensten is VeAn. Dit wordt bevestigd door een aantal factoren.

Tattoo salon in Breda
Tattoo salon in Breda

Ons team

In de salon werken gediplomeerde meesters.

Elke medewerker die lichaamsmodificatiesessies bij VeAn uitvoert, is een specialist met een medische opleiding, een gespecialiseerde training gevolgd en geslaagd voor examens ter bevestiging van zijn competentieniveau. Alle meesters verbeteren hun kwalificaties voortdurend op internationale festivals en nemen deel aan competities. Wat betekent dit voor onze bezoekers? Alleen dat u in handen komt van een ervaren, getalenteerde specialist die alles in het werk stelt om een succesvolle lichaamsmodificatie te realiseren.

Tattoo salon in Breda

Voordelen van VeAn
tattoo salon in Breda

  • Onze tattoo salon in Breda is een van de weinige waar de specialisten zich strikt aan de profielnormen houden. Wij hebben ons verenigd niet alleen om klanten een breed scala aan diensten te bieden, maar ook om de service in de segmenten voor lichaamsmodificatie op een hoog niveau te brengen.
  • Bij VeAn worden de sanitaire en hygiënevoorschriften voor lichaamsmodificatie diensten strikt nageleefd. Er zijn geen uitzonderingen op de voorschriften. Elke centimeter van de werkplaats wordt na de sessie gedesinfecteerd en zorgvuldig klaargemaakt voor de volgende klant.
  • Onze tattoo salon in Breda koopt gecertificeerde verbruiksmaterialen in bulk in bij betrouwbare leveranciers. Dit betekent voor de klanten dat er geen goedkoop pigment of niet-steriele wegwerpinstrumenten in het kabinet van de meester terechtkomen.
  • Een breed scala aan diensten. Er werken bij ons de beste tattoo-, tatoeage- en piercing meesters van Breda, evenals laser behandeling die gebruikt wordt om oude tatoeages te verwijderen. In de salon worden opleidingen verzorgd in al deze specialiteiten. En iedereen die een nieuwe vak wilt leren kan worden opgeleid door de beste meesters.
  • Elke bezoeker ontvangt gratis uitgebreid advies over elk gewenst onderwerp. Wij bieden kant-en-klare schetsen voor uitvoering, alsook zijn wij bereid om een schets op maat te ontwerpen, rekening houdend met persoonlijke wensen.
Tattoo salon in Breda
Tattoo salon in Breda

Wat zijn de kosten voor
het zetten van een tattoo
of piercing bij VeAn?

De prijs van de dienst bestaat uit de prijs van de verbruiksmaterialen en de vergoeding van de meester. Aangezien alle werken verschillend zijn en individueel worden uitgevoerd, bestaat er geen uniforme prijslijst. In elk geval is er een contractueel principe waarbij de prijs wordt vastgelegd vóór aanvang van het werk. Onze tattoo salon in Breda is geïnteresseerd in het promoten en verbreiden van kwalitatieve diensten op het gebied van lichaamsmodificatie, daarom houden wij regelmatig promoties en bieden wij kortingen op bepaalde producten. Om uw kans op een voordelige piercing of tattoo in Breda niet te missen, abonneer dan op onze sociale media. Blijf op de hoogte van het laatste VeAn nieuws om geen interessante aanbod te missen.

Tattoo salon in Breda
СONTACTEER ONS