Betaling
Niet-contante betaling

Indien u moeilijkheden of vragen heeft, neem dan contact op met onze online adviseur

PAY
U hebt de mogelijkheid om betaling te verrichten op de kaart zonder %
Aanbetaling

De aanbetaling bedraagt minimaal 5% van de prijs van de toekomstige dienst. De aanbetaling is een zekerheid voor u en voor ons, zodat wij ruim voor de sessie voorbereid zijn.

Why is it needed

Met de aanbetaling bevestigt u uw afspraak voor de sessie, zodat de meester en de studio rationeel hun werk tijd kunnen plannen.

Wij retourneren de aanbetaling

Indien u ten minste één dag voor de sessie aangeeft dat u uw afspraak wilt annuleren. Ook kunt u uw aanbetaling (afspraak) verzetten naar een geschikt tijdstip voor u vóór de afspraak

Neem contact op met de manager voor het verrichten van de betaling


Telephone:
+31642783553
E-mail:
veantattoocomplaint@gmail.com
Waarom de betaling niet is gelukt
U hebt mogelijk een onjuist telefoonnummer ingevuld.
Zorg ervoor dat u over voldoende saldo op uw debet- of creditcard beschikt. Bij het invullen van uw kaartgegevens dient u alle gegevens van de kaart zorgvuldig in te vullen. En controleer of uw kaart niet vervallen is en actief is.
Controleer in de instellingen van uw kaart de limiet voor internetbetalingen. Indien er geen limiet is ingesteld voor internetbetalingen en de functie is uitgeschakeld, activeer deze dan en stel een limiet in voor een bepaald bedrag.
Voorschot
  • 1 Wij bieden om gebruik te maken van een dienst "Betaling in termijnen" - een extra mogelijkheid in de richting van onze klanten van de salon.
  • 2 Deze mogelijkheid is verkrijgbaar voor al onze diensten vanaf 200 euro met een kaart
  • 3 Nog een goede nieuws - indien u in termijnen betaalt voor een tattoo of andere diensten bij ons, hoeft u geen rente te betalen!