Lettertypes voor tattoos: genereer uw teksten voor uw tatoeages online - VeAn Tattoo
Lettertypes voor tattoos
Op zoek naar een professionele tatoeëerder?

Wij bevelen onze vakmensen aan, die u bijstaan bij het creëren van een uniek ontwerp, en die zorgen voor veiligheid en hoogwaardig vakmanschap.

Lettertypes voor tattoos

Tekstuele tatoeages zijn altijd populair en trendy geweest, ongeacht wat u kiest voor het aanbrengen: korte citaten, woorden of hele gedichten.Het kenmerkende aspect van getatoeëerde inscripties is de toepassing ervan in handgeschreven lettertypen. Het ontwerp van een dergelijke tekening is uniek: van vloeiende lijnen tot afgeronde uiteinden, elegante krullen tot lichte lettertypes.

lettertypes voor tattoos
lettertypes voor tattoos

Hoe kiest u een
lettertype voor een tattoo?

Als u hebt besloten om een getatoeëerde inscriptie te laten zetten en u al over de tekst heeft beslist, is het ook belangrijk om een persoonlijk lettertype te kiezen.

En dat is geen gemakkelijk proces, aangezien het ontwerp moet passen bij uw stijl, levenswaarden en hobby's. De individuele aanpak van elke vakman is belangrijk.

De beste tattoo lettertypes zijn die welke er mooi uitzien en goed leesbaar zijn. Om uw eigen ontwerp uit te zoeken, kunt u gebruik maken van de functie voor online selectie van lettertypes op onze website. Er is een grote selectie lettertypes naar ieders smaak. Het is gemakkelijk te doen. U schrijft een willekeurige zin die u leuk vindt, kiest stijl, formaat, lettertype kleur en uw individuele inscriptie is klaar.

lettertypes voor tattoos
lettertypes voor tattoos
lettertypes voor tattoos

Lettertype formaat

Voor een mooie tatoeage moet altijd rekening worden gehouden met het lettertype formaat.

Vaak bevat de inscriptie zowel kleine als hoofdletters. Deze variëren in hoogte en lengte. Hetzelfde woord of zin in verschillende stijlen lettertypes zal er niet hetzelfde uitzien. Dus, voordat u gaat tatoeëren, overleg met de tattoo meester het lettertype dat u leuk vindt en bespreek alle details. Zorg dat er voldoende ruimte is tussen elke letter of cijfer zodat deze niet in één streep samenvloeien. Onthoud dat de tattoo na enige tijd kan vervagen en dat voldoende ruimte het lettertype kan corrigeren.

lettertypes voor tattoos
lettertypes voor tattoos

Kleur van het lettertype

Meestal worden tattoo-lettertypen in zwart-wit aangebracht.

Maar u kunt ook kiezen voor gekleurde uitvoering, afhankelijk van uw voorkeuren. En met behulp van onze online service kunt u niet alleen uw eigen individuele inscriptie kiezen, maar deze ook kleuren. Het kleurenpallet van de inscripties is vrij uitgebreid. Het lettertype kan worden benadrukt met een heldere rand, kleurovergangen maken in de letters of de letters omlijsten met een gekleurde schaduw.

lettertypes voor tattoos
lettertypes voor tattoos
lettertypes voor tattoos
Inscriptie taal

De taal van de inscriptie op de tattoo is van groot belang.

Handgeschreven schriften zijn erg populair, aangezien deze altijd individueel en uniek zijn, zoals de kalligrafie en het handschrift van een meester. Ook Gotische, Romeinse, Egyptische, Arabische en Keltische lettertypen, label-, ornament-, vintage-, graffiti- en blade-lettertypen en andere worden veel gebruikt.

Om uw lettertype uit te zoeken, teken het op de plek van uw toekomstige tattoo voordat u de tattoo gaat aanbrengen. Dit zal u helpen om zeker te zijn van de juiste keuze.

lettertypes voor tattoos
lettertypes voor tattoos
Populaire tattoo plekken

De keuze van de plek voor een tattoo is voor iedereen individueel, maar de meesten zetten het deel van het lichaam, waar de tekening er harmonieus uit zal zien.

De meest populaire zijn de onderarmen en benen. De tatoeage op de polsen, nek en rug zien er mooi uit.

Bij de keuze van de plek van aanbrengen moet u ook rekening houden met uw pijngrens en uw vermogen om de tatoeëermachine te verdragen.

lettertypes voor tattoos
lettertypes voor tattoos
lettertypes voor tattoos
Lettertype voorkeuren

Elke klant kiest een lettertype voor een tatoeage individueel, geleid door zijn smaak.

Meisjes tatoeëren romantische en zachte lettertypes met delicate wervelingen en subtiele lijnen.

Mannen geven de voorkeur aan een ruwere stijl met meer formele lettertypes. Het lettertype bevat vaak grote letters en omlijsting.

Tatoeage lettertype prijzen

De prijs van een tatoeage hangt af van vele factoren:

  • De complexiteit van het lettertype;
  • De lengte van de inscriptie;
  • Aantal gebruikte kleuren;
  • De ervaring van de meester en anderen.U dient de informatie over de prijs van elke salon specifiek te checken, aangezien deze aanzienlijk zal variëren.

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.