Nieuwe wenkbrauwen trend
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Nieuwe wenkbrauwen trend

Vraagt u zich af welke soort wenkbrauwen u in 2024 moet hebben?

U hebt het juiste gedaan door te besluiten u vooraf voor te bereiden. Daarvoor is het de moeite waard om meteen uit te zoeken wat dichter bij jou staat. Tenslotte kunnen wenkbrauw trends een tijdperk van schoonheid bepalen.

Velen zijn geïnteresseerd in de volgende vragen: zal de wenkbrauwlaminering zijn overheersende positie behouden? Hebben wij in 2024 allemaal gebleekte wenkbrauwen? Dikke of dunne wenkbrauwen?

Laten wij het in volgorde uitzoeken!

nieuwe trends wenkbrauwen
nieuwe trends wenkbrauwen
nieuwe trends wenkbrauwen

Gelamineerde wenkbrauwen

Het verlangen naar het lamineren van wenkbrauwen is niet afgenomen sinds het in 2019 in de mode kwam.

Er wordt verwacht dat deze trend in 2024 zal aanhouden en het wordt een uitstekend, langdurig alternatief voor "zeepachtige" wenkbrauwen, een thuisgemaakte methode waarbij een willekeurige glycerine zeep en een borsteltje om de wenkbrauwen te kammen worden gebruikt om volle, pluizige wenkbrauwen te creëren.

Vergelijkbaar met een wimperlift, gebruikt wenkbrauwlaminering een drie fasen proces om de wenkbrauwhaartjes recht te trekken en te vormen tot een nieuwe gedefinieerde vorm die tot 8 weken aanhoudt. Geschikt voor elk wenkbrauwtype, kleur en dichtheid.

nieuwe trends wenkbrauwen
nieuwe trends wenkbrauwen
nieuwe trends wenkbrauwen

Gebleekte wenkbrauwen

Aangezien beroemdheden als Madonna, Kendall Jenner en Lizzo de laatste tijd de trend zetten voor gebleekte wenkbrauwen, weten wij zeker dat u erover hebt nagedacht.

Maar de geschiedenis van gebleekte wenkbrauwen is veel ingewikkelder dan dat. Zulke wenkbrauwen zijn een perfecte gender-neutrale stijl die de conventionele opvattingen over schoonheid trotseert en zijn oorsprong vindt in de LGBT-tegencultuur. Met het oog hierop kunt u verwachten dat de trend van gebleekte wenkbrauwen in 2024 op de catwalks zal verschijnen.

nieuwe trends wenkbrauwen
nieuwe trends wenkbrauwen

Natuurlijke wenkbrauwen

De natuurlijke look van wenkbrauwen is een trend die nooit uit de mode zal raken.

Verwacht een langdurige mode voor de natuurlijke wenkbrauw vorm aangezien natuurlijke schoonheid blijft voortbestaan na de COVID-19 epidemie.

nieuwe trends wenkbrauwen
nieuwe trends wenkbrauwen
nieuwe trends wenkbrauwen
Dunne wenkbrauwen

Een comeback voor al diegenen die de modegolf van de jaren 1990 en 2000 niet hebben meegemaakt!

Wij kijken ernaar uit om de terugkeer van de dunne wenkbrauwen trend mee maken. De dunne wenkbrauwen trend is tegenwoordig populair in TikTok, wat uitstekend geschikt is voor al die mensen die nog steeds last hebben van de bijwerkingen van overmatig epileren een paar tientallen jaren geleden. Gebruik een wenkbrauwgel om de haartjes dichter bij elkaar te borstelen om de illusie van kleinere wenkbrauwen te creëren, indien u deze trend wilt uitproberen. En als u het leuk vindt, probeer dan eens een langduriger optie.

nieuwe trends wenkbrauwen
nieuwe trends wenkbrauwen
Rechte wenkbrauwen

Ontbreekt er een boog?

Geen probleem! De rechte wenkbrauw stijl gebruikt door beroemdheden als Ariana Grande en Zendaya is een interessante keuze voor meisjes met meer donkere, dikkere wenkbrauwen. Deze boogloze wenkbrauw stijl kan echt helpen het gezicht te openen voor een mooie, jeugdige blik door de punt van de wenkbrauwen iets omhoog te trekken.

nieuwe trends wenkbrauwen
nieuwe trends wenkbrauwen
nieuwe trends wenkbrauwen
Is microblading uit de mode 2024?

De volgende fase op weg naar een salonlook van wenkbrauwen, die tot 2024 zal duren, is de keuze voor een microblading procedure, aangezien niet iedereen over natuurlijke wenkbrauwen beschikt zoals Cara Delevingne of Lily Collins.Met 2,7 miljard (ja, miljarden) weergaven op TikTok heeft wenkbrauw tatoeage, ook bekend als microblading, de noodzaak van tijdrovende dagelijkse wenkbrauw make-up overbodig gemaakt. De zoekopdrachten naar wenkbrauw tatoeage op Pinterest zijn met 87% gestegen sinds het begin van de maand, terwijl de zoekopdrachten naar de term "microblading" met 22% zijn gestegen.

Rihanna, Adele en Angelina Jolie zijn slechts enkele beroemde mensen die microblading hebben laten doen. Wij raden het af om het thuis te doen, aangezien het kan leiden tot pigmentmigratie en blijvende littekens, daarom zorg ervoor dat de behandeling wordt uitgevoerd door een professional.

nieuwe trends wenkbrauwen
nieuwe trends wenkbrauwen
Vond je dit artikel leuk? Beoordeel ons.
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS