Alles over de lippen tatoeëren: Voor en Nadelen & Verzorging & Nuttige tips - VeAn Tattoo
Lippen tatoeëren
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Lippen tatoeëren: kenmerken
en voordelen van de procedure

Lippen tatoeëren is een manier om uw gezicht expressiever te maken en u te ontdoen van de behoefte om dagelijks make-up aan te brengen.

De schoonheidsprocedure houdt in dat er pigment onder de huid wordt ingebracht en zacht wordt verspreid, waardoor de lippen er opgemaakt uitzien. Er zijn verschillende manieren van permanente lippenmake-up. Vooral populair is de aquarel techniek, waarmee u een natuurlijke look kunt bereiken. De meester kiest voor deze optie indien u wilt dat uw lippen er natuurlijk uitzien. De voornaamste soorten van de procedure:

 • Tatoeëren van contouren. Hiermee kunt u zonder contourpotlood make-up aanbrengen. De techniek is geschikt voor vrouwen die te maken hebben gehad met vage contouren, en jonge meisjes die dit deel van het gezicht lichtjes willen accentueren. 
 • Creëren van contouren met schaduwen. Wordt gebruikt om de lippen helderheid en sappigheid te geven. Kenmerk - zacht getekende contouren en aangrenzende zones. Het centrale deel wordt niet gekleurd. Hierdoor zien de lippen er vol en volumineus uit, alsof het een beetje gekleurd is met lippenstift. 
 • 3D-effect. Zorgt voor een visuele volumevergroting. Dit wordt bereikt door een filigrane combinatie van verschillende dicht bij elkaar liggende kleurtinten. 
 • Lichte Kayal (inbrengen van lichte pigmenten in de zone boven de bovenlip en de onderlip). Het resultaat zijn sexy, volle lippen. 
 • Ombre. Geleidelijkeovergang van verschillende tinten is ontworpen voor het visuele effect van volle, sensuele lippen, die er tegelijkertijd zo natuurlijk mogelijk uitzien. 
 • Lippenstift techniek. Volledige kleuring van het oppervlak met één pigment. 

De meesters van de "VeAn" salon zullen de optimale variant van permanente lippenmake-up aanbieden, rekening houdend met uw voorkeuren en het gewenste effect. 

lippen tatoeëren nadelen
lippen tatoeëren nadelen
lippen tatoeëren nadelen

Hoe verloopt
de procedure

De meester gebruikt een speciale machine, die is uitgerust met een verwijderbare fijne naald.

Bij het netwerk van "VeAn" salons wordt strikt toegezien op de tijdige vervanging van verbruiksmaterialen - naalden, wat maximale veiligheid voor klanten garandeert. De voornaamste etappes:

 • Consultatie, waarbij de meester de wensen van de klant, mogelijke contra-indicaties, kenmerken van de structuur en textuur van de huid vaststelt.
 • Uitvoering van de schets met een marker en afstemming met de klant. Bij deze etappe kunt u wijzigingen aanbrengen. 
 • Het uitvoeren van een plaatselijke verdoving om pijnlijke en oncomfortabele ervaringen te voorkomen. 

De kleurstoffen die door de meesters van de "VeAn" salon worden gebruikt, zijn veilig voor de gezondheid en worden gemaakt op basis van natuurlijke bestanddelen. Een maand na de sessie wordt een correctie uitgevoerd om gebreken te elimineren en de duurzaamheid van het effect te vergroten. 

lippen tatoeëren nadelen
lippen tatoeëren nadelen

Voorzorgsmaatregelen

Tijdens de procedure prikt de meester de huid door met een dunne naald, wat leidt tot microtrauma's en een afname van de plaatselijke immuunafweer.

Het risico op het ontwikkelen van herpes neemt toe. Herpes vermindert de aantrekkelijkheid van het uiterlijk, heeft een negatieve invloed op de psycho-emotionele toestand en kan het uiterlijk van de lippen na de procedure verergeren. Op de plekjes waar herpetischevesikels waren, kan na genezing geen pigment zichtbaar zijn. Om de ontwikkeling van een herpetische infectie vóór de ingreep te voorkomen, dient u antivirale medicatie in te nemen. De meester van de "VeAn" salon zal u in detail vertellen hoe u zich op de sessie dient voor te bereiden. 

lippen tatoeëren nadelen
lippen tatoeëren nadelen
lippen tatoeëren nadelen

Voordelen van lippen
tatoeëren

De belangrijkste reden om lippen tatoeëren is de mogelijkheid om er in elke situatie onberispelijk uit te zien.

Contouren en tint blijven dag en nachtonveranderd, tijdens waterhygiëneprocedures en baden in wateren. Wanneer u eet of drinkt, uw mond afveegt met een servet of per ongeluk met uw hand aanraakt, zijn uw lippen nog steeds netjes opgemaakt en hebben een perfecte vorm. Kus met plezier en denk er niet aan dat uw lippenstift uitloopt of vlekkenachterlaat op het gezicht van uw geliefde. Andere voordelen van de procedure:

 • Visuele vorm correctie. Vergroting of verkleining van de omvang, creëren van expressieve, mooie contouren.
 • Verjongend effect. Na verloop van tijd verschijnen er fijne rimpeltjes rond de lippen, de contouren worden vaag, wazig, waardoor een vrouw er ouder uit gaat zien. Na de procedure worden de lippen weer als in de jeugd - duidelijk omlijnd en vol. 
 • Wegwerken van onvolkomenheden - asymmetrie, verschillende dikte van de boven- en onderlip, ongelijkmatige natuurlijke kleur. 
 • Niet-invasieve volume vergroting en meer volheid.
 • Langdurig resultaat - tot 3 jaar.
 • Verhoging van de intensiteit van de natuurlijke kleur. De tint wordt meer helder. 

Indien nodig kunt u uw lippen bijwerken met lippenstift om de tint te veranderen of de kleur helderder te maken. 

lippen tatoeëren nadelen
lippen tatoeëren nadelen
Lippen tatoeëren:
hoe lang blijft het zitten

De duur van het effect hangt van veel factoren af, waaronder de kwaliteit van het pigment en de individuele kenmerken van het lichaam.

Meestal blijven de lippen gedurende 1-3 jaar helder en expressief. Pigment dat onder de huid is geïnjecteerd, wordt geleidelijk vernietigden afgevoerd met de lymfestroom, wat een natuurlijk fysiologisch proces is. Het pigment blijft onveranderd, alleen de kleur wordt na verloop van tijd bleker. Factoren die invloed hebben op de duurzaamheid van het effect:

 • Leeftijd. Hoe jonger de vrouw is, hoe minder tijd het ingebrachte pigment behouden blijft. Dit komt door het effectieve werking van het immuunsysteem, dat vreemde kleurstoffen actief uit het lichaam verwijdert. Bij jonge meisjes verlopen de processen van vernieuwing en regeneratie van de huid snel. 
 • Huidtype. Permanente make-up blijft langer zitten op een droge huid, minder lang op een vette huid. 
 • Kenmerken van verzorging. Indien tijdens het genezingsproces de korstjes worden afgescheurd, kunnen er littekens ontstaan op de plaats van de huidbeschadiging. Tegelijkertijd is er een snelle uitscheiding van de kleurstof. 
 • Tijdige correctie. Zonder correctie binnen 1 maand na de sessie worden de behoudstermijnen van permanente make-up meestal verkort. 

De duur van het effect kan worden beïnvloed door andere schoonheidsbehandelingen die de klant heeft ondergaan, bijvoorbeeld lippen vergroting met fillers of hyaluronzuurinjecties. 

lippen tatoeëren nadelen
lippen tatoeëren nadelen
lippen tatoeëren nadelen
Hoe zien de lippen
eruit na het tatoeëren

Na het tatoeëren zien de lippen er sexy en vol uit.

Afhankelijk van de techniek voor het aanbrengen van het pigment, kunnen de lippen er zo natuurlijk uitzien dat de mensen om u heen niet doorhebben dat u een permanente make-up dienst heeft gebruikt. Andere technieken zorgen voor een glamoureus, glanzend effect. 

lippen tatoeëren nadelen
lippen tatoeëren nadelen
Genezingsperiode
na de procedure

De genezingsperiode duurt 7-10 dagen.

Meestal is er direct na de sessie een lichte zwelling en hyperaemie (roodheid). Deze effecten verdwijnen vanzelf binnen 1-2 dagen. Misschien zult u een lichte droogheid voelen. Op de plek van de huidprikken ontstaan korstjes, die aan het eind van de 5-7 dagen volledig verdwijnen. In het begin zien de lippen er lichter uit, de werkelijke kleur verschijnt na 10-14 dagen. Gedurende de genezingsperiode is het belangrijk om uw lippen voortdurend te hydrateren en verzorgingsproducten te gebruiken die worden aanbevolen door de meester van de "VeAn" salon. 

lippen tatoeëren nadelen
lippen tatoeëren nadelen
lippen tatoeëren nadelen
Is het de moeite waard
om permanente lippenmake-up te nemen

Cosmetologen bevestigen dat de procedure eigenaren van vannature dunne lippen helpt om ze volumineuzer en expressiever te maken.

Andere redenen om u tot de meester te wenden:

 • Bleke, ongelijkmatiggekleurde lippen.
 • Asymmetrische vorm.
 • Vervanging van omlijning van contouren. 

De procedure is geschikt voor alle vrouwen die hun uiterlijk willen corrigeren, dromen van een perfecte vorm en een gelijkmatige kleuring van de lippen. 

lippen tatoeëren nadelen
lippen tatoeëren nadelen
lippen tatoeëren nadelen
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.