Ogen tatoeëren: Populaire permanente oogmake-up technieken. - VeAn Tattoo
Ogen tatoeëren
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Ogen tatoeëren: voordelen
en eigenaardigheden

Ogen tatoeëren is een mogelijkheid om er in elke situatie onberispelijk uit te zien.

Indien u droomt van een perfecte vorm van de ogen en een betoverende blik, dan is deze procedure in de schoonheidsindustrie de beste oplossing. Permanente make-up is geschikt voor vrouwen die hun ogen dagelijks kleuren om er helderder en spectaculairder uit te zien. Elke vrouw weet dat er precieze bewegingen en een vaste hand nodig zijn om gelijkmatige, mooie eyeliners te maken. Het kleinste gebrek en u krijgt het tegenovergestelde resultaat - een vermoeide blik en een onverzorgd uiterlijk. Tijd en geduld zijn andere bronnen die u dagelijks moet besteden. Ogen tatoeëren zal u helpen deze problemen te vergeten.

ogen tatoeëren
ogen tatoeëren

Voordelen van ogen tatoeëren

Het belangrijkste voordeel van permanente eyeliner make-up is de afwezigheid van de noodzaak om dagelijks decoratieve make-up aan te brengen.

Als u geregeld problemen hebt met het creëren van gelijkmatige, nette eyeliners, maak dan gebruik van de ogen tatoeëren dienst in de "VeAn" salon en vergeet het discomfort. Andere voordelen van de procedure:

 • Besparing van geld en tijd. U betaalt alleen voor het uitvoeren van permanente make-up. Een eenmalige uitgave bespaart u de noodzaak om eyeliner en oogschaduw te kopen om uw ogen dagelijks bij te werken.
 • Een perfecte look op elk moment van de dag of nacht. Uw eyeliners zal niet uitlopen als u huilt of lacht, zwemt in het zwembad of een douche neemt. De beste manier om u zelfverzekerd en onweerstaanbaar te voelen.
 • Persistentie. Indien u per ongeluk met uw hand in uw ogen wrijft, loopt u geen gevaar dat uw eyeliners uitlopen.
 • Veiligheid. Wanneer u de oogleden in de "VeAn" salon laat tatoeëren, wordt het risico op infecties en andere complicaties tot een minimum beperkt. Onze meesters besteden speciale aandacht aan het creëren van steriele omstandigheden.
 • Minder belastende gevolgen voor de dunne, tere huid van de oogleden. Wanneer u dagelijks eyeliners aanbrengt, rekt de huid uit. Als gevolg daarvan ziet u er ouder uit. Ook het dagelijks verwijderen van make-up van uw oogleden kan leiden tot rimpels.


Oogleden tatoeëren is een ideale oplossing voor vrouwen van elke leeftijd. Maar het wordt vooral gewaardeerd door vrouwen die de eerste tekenen van vervaging hebben ervaren. Wanneer de huid elasticiteit en rekbaarheidbegint te verliezen, de eyeliners met potlood vaak ongelijkmatig, met onderbroken lijnen. Permanente make-up verhelpt dit probleem. Uw make-up zal perfect zijn.

ogen tatoeëren
ogen tatoeëren
ogen tatoeëren
Hoe verloopt
de procedure

De essentie van de procedure komt neer op het inbrengen van een kleurstof onder de huid, die permanente gepigmenteerde zones vormt.

Als resultaat krijgt u dicht opgemaakte of schaduw eyeliners van grijze, zwarte of bruine kleur. De meester selecteert het pigment rekening houdend met uw wensen, huidskleur en wimpers. Het werk wordt uitgevoerd met behulp van een speciale machine, die is uitgerust met een wegwerpbare, verwijderbare fijne naald. In de "VeAn" salon wordt speciale aandacht besteed aan de veiligheid van de klanten. Onze meesters zien toe op de tijdige vervanging van verbruiksartikelen. Werkvolgorde: • Het creëren van een schets met een marker. Bij deze etappe kunt u wijzigingen aanbrengen.
 • Inbrengen van pigment onder de huid.
 • Instructie over de organisatie van de verzorging.
Vertrouw op professionals om de eyeliners te krijgen waar u van gedroomd hebt. Om ongemak en pijn te voorkomen, voert de meester de procedure uit onder plaatselijke verdoving. Hoe bereidt u zich voor op de sessie:

 • Verwijder de kunstwimpers.
 • Gebruik geen serums om de wimpers te vergroten en geen cosmetische middelen op het bovenste ooglid.
 • Drink 24 uur voor de sessie geen alcohol en cafeïne.


De procedure duurt ongeveer 1-2 uur, afhankelijk van de mate van complexiteit en de omvang van het werk.

ogen tatoeëren
ogen tatoeëren
Populaire permanente
oogmake-up technieken

De meester van de "VeAn" salon zal u helpen om de optimale techniek voor het aanbrengen van pigment te kiezen, rekening houdend met het gewenste effect.

Permanente make-up kan er afhankelijk van de techniek opvallend en helder uitzien of natuurlijk en naturel, waardoor de natuurlijke schoonheid wordt benadrukt. De voornaamste soorten:

 1. Doubleflick. Dicht opgemaakte eyeliners langs het bovenste en onderste ooglid met een gespleten uiteinde.
 2. Softsmoke. Brede eyeliners langs het bovenste en onderste ooglid, gemaakt met de schaduw techniek.
 3. Pandasmudge. Brede eyeliner van het bovenste en onderste ooglid met dicht opgemaakte zones naast het oog en schaduw randen.
 4. Arabic. Het creëren van een arabische oogvorm.
 5. Droppedflick. Dunne, dicht opgemaakte eyeliners langs het bovenste ooglid met het uiteinde naar beneden.
 6. Classicbar. Klassieke eyeliner van het bovenste ooglid.
 7. Thinflick. Dunne, dicht opgemaakte eyeliners van het bovenste ooglid.
 8. De ruimte tussen de wimpers opvullen om een visueel effect van dikke en donkere wimpers te creëren. Ziet er zo natuurlijk mogelijk uit. De mensen om u heen zullen nooit vermoeden dat u een tatoeage hebt laten zetten en zullen de mooie look beschouwen als natuurlijke schoonheid.


Dunne eyeliners met schaduw zijn een klassieke optie, die geschikt is voor zowel avond- als dagmake-up. Indien nodig, kunt u bovenop de tatoeage nog schaduw en eyeliner aanbrengen als u 's avonds een opvallende look wilt creëren.

ogen tatoeëren
ogen tatoeëren
ogen tatoeëren
Hoe zien de ogen
eruit na de procedure

Permanente oogleden make-up wordt door vrouwen gebruikt die niet tevreden zijn met weinig en er onweerstaanbaar en charmant uit willen zien.

Resultaat van ogen tatoeëren:

 • Vorm correctie. Het creëren van de correcte amandelvormige, ronde, schuine of elke andere vorm op verzoek van de klant.
 • Visuele verjonging door het verhogen van de buitenste ooghoek.
 • Expressieve, opvallende ogen.


Afhankelijk van de wensen van de klant kan het ogen tatoeëren er natuurlijk en zo naturel mogelijk uitzien of spectaculair en opvallend.

ogen tatoeëren
ogen tatoeëren
Hoe lang blijft
het ogen tatoeëren zitten

Het tatoeëren van oogleden blijft ongeveer 1,5-3 jaar zitten.

De duur hangt af van de individuele kenmerken van het lichaam, de kwaliteit van het pigment en andere factoren. Geleidelijk vervaagt permanente eyeliner. Om de helderheid van de kleur en de duidelijkheid van de eyeliners te herstellen, voert de meester correcties uit.

ogen tatoeëren
ogen tatoeëren
ogen tatoeëren
Regels voor verzorging

In de "VeAn" salon krijgt u een gedetailleerd consult over de verzorging van de tatoeage van oogleden na de sessie.

Er kunnen 1-3 dagen zwelling en roodheid van de huid op het blootgestelde deel van de huid optreden. U kunt deze aandoening verlichten met behulp van verkoelendegel en ibuprofen. De meester kiest de verzorgingsmiddelen voor de oogleden na het aanbrengen van permanente make-up. U kunt professionele verzorgingsmiddelen in onze salon aanschaffen. De voornaamste regels:

 • Pel de korstjes niet af die zich vormen op de plaats van de huidprikken.
 • Draag gedurende 2 weken geen oogmake-up.
 • Was het gezicht met zachte reinigingsmiddelen voor de gevoelige huid.
 • Vermijd het bezoek aan het zwembad, de sauna of het solarium.


Gedurende 30 dagen na de sessie wordt het afgeraden om blekendecrèmes voor het gezicht en peelings te gebruiken. In deze periode is het de moeite waard om af te zien van schoonheidsprocedures met gebruik van laser. Voordat u naar buiten gaat, is het noodzakelijk om zonnebrandcrème SPF 50 op de zone van de oogleden aan te brengen.

ogen tatoeëren
ogen tatoeëren
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.