Alles over de wenkbrauwen tatoeëren: Haartjes techniek & Verzorging & Nuttige tips - VeAn Tattoo
Wenkbrauwen tatoeëren
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Wenkbrauwen tatoeëren:
alles wat u moet weten

Wenkbrauwen worden beschouwd als het belangrijkste deel van het gezicht en bepalen de uitdrukking ervan.

Bijvoorbeeld, brede, verzorgde wenkbrauwen laten het gezicht er jonger uitzien. Dunne wenkbrauwen met een knik geven een verbaasde uitdrukking en passen niet bij de eigenaars van een ovaal langwerpig gezicht. Wenkbrauwen tatoeëren is een populaire schoonheidsprocedure waarmee u de vorm en het volume van de wenkbrauwen kunt corrigeren.

wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
Voordelen van permanente
wenkbrauwen tatoeëren

Wenkbrauwen tatoeëren helpt om de vorm van het gezicht te corrigeren, om de onevenwichtigheid te verbeteren als het gezicht te langwerpig, rond of vierkant is.

Dikke wenkbrauwen maken het gezicht visueel dunner. Het speelt de rol van een helder accent dat de aandacht wegtrekt van de wangen. Als de natuur u niet beloond heeft met dikke, brede wenkbrauwen, zal permanente make-up de situatie verhelpen. Andere voordelen van de procedure:

 • Volheid, dichtheid en textuur toevoegen aan de haartjes in de wenkbrauwen zone.
 • Het creëren van de perfecte modelvorm. Bij sommige vrouwen zijn de wenkbrauwen van naturedun en schaars. Op de modeshows van de laatste jaren onderscheiden de brede en dikke wenkbrauwen zich als trends. Dankzij tatoeëren kan elke vrouw de wenkbrauwen van haar dromen krijgen.
 • De mogelijkheid om verzadiging en helderheid van kleur toe te voegen. Het visuele effect van dikke wenkbrauwen wordt bereikt door extra haartjes te tekenen.
 • Tijdbesparing. Het is niet nodig om dagelijks decoratieve cosmetica aan te brengen. Indien u elke dag slechts 3 minuten besteedt aan het opmaken van uw wenkbrauwen, is uw tijdsbesteding in de loop van een jaar ongeveer 18 uur. Als u dagelijks 15 minuten voor de spiegel staat, neemt de tijdsbesteding in de loop van een jaar 5 keer toe, wat neerkomt op ongeveer 4 dagen.
 • Vlekkeloze resultaat op elk moment van de dag en nacht.
 • Vochtbestendigheid. Uw wenkbrauwen blijven ongewijzigd tijdens hygiënische waterprocedures, het zwemmen in het zwembad of een bezoek aan de sauna. Uw permanente make-up zal niet uitlopen als u per ongeluk met uw hand over uw wenkbrauwen wrijft.
 • Natuurlijke look in vergelijking met het bijwerken van wenkbrauwen met potlood.


Veel vrouwen ondervinden het probleem om een nette, mooie wenkbrauwlijn te creëren. Dit vereist een vaste hand en praktische ervaring. Dergelijke moeilijkheden hoeft u niet te ondervinden als u een tatoeage laat zetten.

wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
Soorten en technieken
van wenkbrauwen tatoeëren

Op het internet kunt u foto's zien van mooie getatoeëerde wenkbrauwen, die een vrouw elegant en verzorgd maken.

De meester van de "VeAn" salon zal u helpen bij het kiezen van de techniek voor het aanbrengen rekening houdend met het huidtype en het gewenste resultaat.

Populaire technieken voor het aanbrengen zijn microblading en nanoblading. Het basisprincipe is het ondiep aanbrengen van pigment. De meester creëert dunne streken op de huid, die lijken op natuurlijke haartjes. Microblading wordt uitgevoerd met naalden met een dikte van 0,2 mm. Voor het uitvoeren van nanoblading worden naalden met een dikte van 0,15-0,18 mm gebruikt. Als resultaat ziet de tatoeage er zo natuurlijk mogelijk uit. Getekende haartjes lijken op natuurlijke haartjes. Mensen om u heen zullen nooit vermoeden dat u permanente make-up heeft gebruikt. Andere technieken en methoden:

 • Ombre. Kleurgradatie, soepeleovergangen van lichte naar donkere tinten voor een natuurlijk effect. Het lichte deel begint bij de basis. In het booggebied wordt de wenkbrauw donkerder. De donkerste tint wordt verkregen aan de punt. Ombre is een van de varianten van poedercoating. Het verschil ligt in het gebruik van een andere schaduw techniek.
 • Poedercoating. Pigment wordt ter plekkedun aangebracht en uitgeschaduwd om een natuurlijke look te bereiken. Dankzij het schaduwen ontstaan visueel zachte en pluizige wenkbrauwen. Tatoeage ziet eruit als natuurlijke haartjes met poeder make-up.
 • Microshading. Deze techniek bestaat uit het ter plekke aanbrengen van pigment, waardoor u visueel dikkere wenkbrauwen verkrijgt. In tegenstelling tot andere technieken zorgt microshading voor een waziger effect.


De meester kan een combinatie van verschillende technieken toepassen, zoals microblading en microshading, om zones met weinig haargroei op te vullen en een vorm met duidelijke contouren te creëren.

wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
Hoe verloopt de procedure

Tijdens de sessie gebruikt de meester een speciale machine om een kleurstof onder de huid te injecteren.

De machine is uitgerust met dunne, verwijderbare naalden, die tot de verbruiksmaterialen behoren. De meesters van de "VeAn" salon besteden speciale aandacht aan de veiligheid van de klanten, vervangen de verbruiksmaterialen tijdig en werken in handschoenen. De voornaamste etappes:

 • Het creëren van de vorm met een marker. Bij deze etappe kunt u wijzigingen aanbrengen.
 • Aanbrengen van pigment.
 • Instructie over de organisatie van de verzorging.


De procedure verloopt onder plaatselijke verdoving, waardoor een pijnlijk gevoel vermeden wordt. De duur van de sessie is 1-2 uur. Na 1 maand na de sessie voert de meester een correctie uit.

wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
Hoe lang wenkbrauwen
tatoeëren blijft

Een van de pluspunten van wenkbrauwen tatoeëren is een duurzaam resultaat gedurende 1,5-3 jaar.

De exacte termijn hangt af van de kwaliteit van het pigment, de individuele kenmerken van het lichaam en de leeftijd. Hoe jonger de vrouw, hoe sneller de huidvernieuwing processen verlopen, wat leidt tot een snellereafname van het pigment. De duur van het behoud van het effect is ook van invloed op de verzorging na de procedure. Om het resultaat te verlengen, mag u de korstjes die gevormd worden op de plek van de punctie niet afscheuren. Anders kunnen er op de plek van de afgeschraapte korstjes ongekleurdestukjes huid achterblijven. Andere mogelijke gevolgen zijn littekens.

wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
Verzorging
na wenkbrauwen tatoeëren

Direct na de procedure is er sprake van zwelling en roodheid van de huid, wat binnen 1-2 dagen verdwijnt.

De genezingsperiode duurt meestal 14-30 dagen. Na 1-1,5 maand na de sessie wordt meestal een correctie uitgevoerd. De meester corrigeert eventuele defecten en corrigeert de vorm. Als u wenkbrauwen laat tatoeëren in de "VeAn" salon, krijgt u gedetailleerd advies over de organisatie van de verzorging. Gedurende de eerste week is het noodzakelijk om het gebied van blootstelling te behandelen met antiseptische middelen die in onze salon kunnen worden aangeschaft. Gedurende een maand na de sessie dient u zich aan de volgende regels te houden:

 • Vermijd direct zonlicht. Om het gezicht tegen de ultraviolettestraling te beschermen, kunt u het beste een zonnebril met brede glazen, een baseballpet of een hoed dragen.
 • Gebruik zachte middelen om uw gezicht te wassen.
 • Gebruik geen scrubs en peelings.
 • U mag niet het zwembad of de sauna bezoeken.


Het is verboden om gedurende 2 weken na de sessie wenkbrauwen te epileren of decoratieve make-up aan te brengen, gebruik te maken van potloden, gels, waxen.

wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
wenkbrauwen tatoeëren haartjes techniek
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.