Alles over de Conch piercing: Verzorging & Instructies & Nuttige tips - VeAn Tattoo
Conch piercings
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Conch piercings
- voor de dapperen
en de modernen

Piercings zijn een populaire manier om uw eigen lichaam te versieren, en in deze kunst zijn er geen grenzen aan perfectie en fantasie.

Het piercen wordt op verschillende plekken uitgevoerd, en wat sieraden betreft is het in feite een grenzeloze ruimte voor zelfrealisatie.

En precies zo'n originele manier om uw uniekheid te tonen, uzelf uit te drukken en uw lichaam te versieren is de Conch Piercing (conch piercing). Een Conch piercing is een soort piercing waarbij het kraakbeenachtige gedeelte in het bovenste deel van het oor, bekend als de conch (engels helix), wordt gepierced. Dit soort piercing wordt als populair beschouwd en kan in verschillende ontwerpen en plekken worden uitgevoerd.

Conch piercings
Conch piercings

Wat u dient te weten over conch piercing:

  • Typen piercing: er bestaan verschillende stijlen en variaties van conch piercing, zoals een enkelvoudige piercing, dubbele of drievoudige piercing, evenals combinaties met andere soorten piercings.
  • Snelheid van genezing: conch piercing kan een aantal weken of maanden nodig hebben om te genezen, afhankelijk van de verzorging en de individuele lichaamskenmerken.
  • Risico's en verzorging: net als bij andere soorten piercing bestaan er bepaalde risico's en mogelijke complicaties zoals infecties of afstoting. Het is belangrijk om de verzorgingsinstructies voor de piercing op te volgen en in geval van problemen contact op te nemen met professionals.
  • Mode en esthetische aspecten: conch piercing kan een element van mode en zelfexpressie zijn, waardoor mensen hun stijl en individualiteit tot uitdrukking kunnen brengen.

Dit is, als het in het kort gezegd wordt, maar laten wij dit soort piercing eens wat gedetailleerder toelichten. Vooral als u overweegt om dit soort piercing voor uzelf te laten zetten, dan zult u zeker wat meer informatie nodig hebben.

Conch piercings
Conch piercings
Conch piercings

Soorten conch piercing

Welke soorten Conch Piercing kunnen er zijn:

  • Klassieke conch
  • Inner Conch
  • Outer Conch

Inner Conch (interne conch) - het is de interne gedeelte van het kraakbeen dat het dichtst bij de gehoorgang zit, aan de binnenkant van het oor. Een Inner Conch Piercing vereist een piercing in dit gedeelte. Outer Conch (externe conch) - het is de externe rand van de conch die dichter bij de zijkant van het hoofd zit. Een Outer Conch Piercing vereist een piercing aan de buitenkant van het kraakbeen.

Conch piercings
Conch piercings

Conch piercing
sieraden

Conch piercing sieraden kunnen heel gevarieerd en stijlvol zijn.

Evenals de piercing zelf, die verre van eenvoudig is. Hieronder volgen een aantal populaire soorten conch piercing sieraden:

  • Hoepels en ringen. Dergelijke sieraden kunnen met aanvullende elementen en stenen worden versierd of er geen bevatten. In ieder geval zal een dergelijke ring, die om het oor gewikkeld wordt, er zelfs in een minimalistisch ontwerp heel stijlvol uitzien. Aanvullende elementen kunnen absoluut de meest gevarieerde zijn.
  • Oorknopjes. Meestal zijn dit kleine sieraden ontworpen voor plaatsing aan de binnenkant van de oorlel. Dergelijke sieraden voor de conch piercing zien er erg verfijnd en origineel uit, en bovendien zijn er een groot aantal variëteiten en stijlen, waardoor u precies kunt kiezen wat u leuk vindt. Het is de moeite waard om op te merken dat kleine sieraden die niet buiten het oor uitsteken niet alleen elegant en netjes zijn, maar ook geschikter zijn voor de genezingsperiode van een piercing, aangezien het minder interactie heeft met haar en kleding, en geen wrijving veroorzaakt hetgeen ongemak kan opleveren.
  • Labret is een soort piercing sieraad bestaande uit een kort staafje met een platte onderkant en met een bal of platte bovenkant. Dit sieraad wordt vaak gebruikt voor een piercing in de onderlip of andere delen van het lichaam. Over het algemeen wordt een titanium labret gebruikt voor een eerste piercing vanwege het type sluiting: het draait niet, maar wordt gewoon ingedrukt. Dit maakt het proces van het aanbrengen van het eerste sieraad na het piercen zo pijnloos mogelijk. Bovendien is het veel gemakkelijker voor de nieuwe eigenaar van de piercing, aangezien u het sieraad zelf om kunt doen, zelfs als u geen ervaring hebt.

Conch piercings
Conch piercings
Conch piercings

Echter, het belangrijkste om te weten over een conch piercing is dat het één van de meest serieuze piercings is en uitsluitend door een gekwalificeerde meester dient te worden uitgevoerd.

Ook de verzorging dient compleet en gespecialiseerd te zijn, zelfs indien u al ervaring heeft met piercings, kan deze meer ingewikkeld zijn. Het is ook de moeite waard om te onthouden dat de genezingsperiode in de eerste instantie afhankelijk is van een aantal factoren, waaronder de individuele kenmerken van het lichaam. Op de tweede plaats komt de professionaliteit van de piercing meester en de juiste verzorging van de piercing. Er mag niet vergeten worden over de juiste sieraad - titanium sieraad is de beste keuze bij de eerste keer.

Conch piercings
Conch piercings
Vond je dit artikel leuk? Beoordeel ons.
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.