Alles over de Daith piercing: Verzorging & Instructies & Nuttige tips - VeAn Tattoo
Daith piercing
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Daith piercing:
een kunst met een
bijzondere betekenis

Een piercing heeft altijd veel meer betekenis dan op het eerste gezicht lijkt, maar vandaag gaan wij het hebben over een piercing die nog origineler is dan u gewend bent te denken.

Het gaat om Daith piercing - Daith piercings zijn een soort oorpiercing waarbij het kraakbenige gedeelte tussen het oorgaatje en de bovenrand van het oor wordt gepierced. De naam "daith" komt van het Gaelische woord dat "oor" betekent. Dit type piercing is populair geworden in de wereld van lichaamsmodificatie en sieraden.

Daith piercing

Waarom is Daith
dan zo populair?

Er zijn eigenlijk vele redenen, maar de meest voorkomende is de acupunctuur theorie dat dankzij deze piercing u van migraine en hoofdpijn af kunt komen.

Deze informatie is nog niet wetenschappelijk bevestigd, maar dat weerhoudt duizenden piercings over de hele wereld niet, om alleen maar van hoofdpijn af te komen. Acupunctuur is een traditionele behandelmethode die meer dan 2000 jaar geleden in China en andere Aziatische landen ontstond. Volgens deze methode worden er dunne naalden in bepaalde punten van het lichaam ingebracht om de energiepaden, "meridianen" genoemd, te stimuleren en de energiebalans in het lichaam te herstellen.

Wat betreft de moderne acupunctuur, die verband houdt met piercing, deze werd vooral wijdverspreid omstreeks 2010, en dit is de periode waarin de specifieke activiteit van het creëren van deze piercings een hoogtepunt bereikte.

Daith piercing
Daith piercing
Daith piercing

Niet minder belangrijke redenen voor de populariteit van Daith zijn enerzijds - schoonheid en esthetiek, vooral met het juiste sieraad, en anderzijds - de complexiteit van het uitvoeren van een dergelijke lichaamsmodificatie.

De variëteit aan sieraden voor daith piercing omvat verschillende vormen, materialen en stijlen. Van traditionele ringen en sloten tot decoratieve oorbellen en kristallen inzetstukken, het is mogelijk om een sieraad te kiezen dat de individuele smaak en stijl van de eigenaar weerspiegelt.

In eerste instantie lijkt het misschien vreemd waarom een complexe piercing even aantrekkelijk als ingewikkeld is. Maar de waarheid is dat, ondanks de populariteit en schoonheid ervan, er maar weinig meesters zijn die Daith piercing uitvoeren en er niet veel waaghalzen zijn die deze stap willen zetten.

Daith piercing
Daith piercing

Een kraakbeen piercing heeft een veel langere genezingsperiode en vereist een speciale verzorging.

Natuurlijk is het in de eerste instantie noodzakelijk om de piercing zelf correct te verrichten teneinde geen negatieve gevolgen te veroorzaken, daarom is het voor het zetten van een Daith piercing de moeite waard om zich te wenden tot een professional die gespecialiseerd is in complexe piercings.

De keuze van het sieraad is eveneens belangrijk en niet alleen vanuit het oogpunt van esthetiek - maar ook in de zin dat sommige materialen waarvan sieraden worden gemaakt mogelijk niet door het lichaam worden geaccepteerd en allergische reacties veroorzaken, blijven aanhouden en de genezingsperiode compliceren.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het gedeelte in het genezingsproces erg gevoelig is en behoefte heeft aan rust, daarom moet het sieraad veilig bevestigd en onbeweeglijk zijn, maar tegelijkertijd het kraakbeen niet te veel samendrukken. Het bijzondere van de kraakbeen piersing is dat het speciale verzorging vereist vanwege de lage intensiteit van de bloedstroom naar dit gedeelte, d.w.z. de witte bloedcellen op de plek van de piersing kunnen onvoldoende zijn om infectie te voorkomen. Dit vereist dat het gebied zo zorgvuldig mogelijk wordt verzorgd en de instructies van de meester met betrekking tot antiseptica en de juiste behandeling van de piercing worden opgevolgd.

Daith piercing
Daith piercing
Daith piercing

Sieraden voor
Daith piercing

Onder de variëteit aan sieraden die gebruikt worden voor daith, zijn en waren de meest populaire ringen - enkele, dubbele, versierd met stenen en aanvullende elementen, gestyleerd volgens de sieraden van een bepaalde volk of cultuur, maar ringen.

Ringen kunnen het toonbeeld van elegantie en verfijning zijn, en een unieke charme en gratie toevoegen langs het kraakbeenoppervlak van het oor.

Even populaire sieraden voor Daith zijn halve ringen, clickers en microbananen. Elke stijl is uniek, en de fabrikanten hebben ervoor gezorgd dat u het sieraad kunt kiezen dat het perfect benadrukt.

Welke sieraden u ook voor uzelf kiest, onthoud dat u prachtig bent en dat elke gewenste modificatie van uw lichaam de manifestatie van uw schoonheid alleen maar zal versterken. Het is enkel belangrijk om uw piercing goed te verzorgen zodat het sneller geneest en om de juiste sieraden van hypoallergeen materiaal te kiezen die comfortabel voor u zijn. Onthoud dat uw gezondheid het allerbelangrijkste is, kies een meester en piercing studio op verantwoorde wijze.

Daith piercing
Daith piercing
Vond je dit artikel leuk? Beoordeel ons.
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.