Alles over de Forward Helix piercing: Verzorging & Instructies & Nuttige tips - VeAn Tattoo
Forward Helix piercing
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Forward Helix piercing
- expressie en stijl

Net als elke andere kraakbeen piercing, dient een helix een weloverwogen stap te zijn en dient deze serieus genomen te worden.

Forward Helix - is een type piercing die wordt uitgevoerd op het kraakbeen gedeelte van het oor, langs de bovenste rand van het oor. Het is belangrijk op te merken dat helix - is een relatief groot gedeelte van het kraakbeen aan de bovenkant van het oor, en een forward helix piercing wordt net voor een standaard helix gepierced. Dit soort piercing kan er stijlvol en esthetisch uitzien, en kan variëren in ontwerp door gebruik te maken van verschillende sieraden zoals ringen of staafjes met verschillende sieraden aan de uiteinden.

Forward Helix piercing

Populaire vragen
die vaak gesteld worden

De allereerste vraag die vaak gesteld wordt door mensen die besloten hebben om een kraakbeen piercing te laten zetten, is hoe pijnlijk het is.

In feite is het kraakbeenweefsel vrij van zenuwuiteinden, waardoor er geen sprake is van een bijzonder hevige pijngevoelens. Maar, wederom, alles is individueel en iedereen heeft een verschillende pijndrempel, daarom kan een meester plaatselijke verdoving gebruiken.

De volgende veelgestelde vraag betreft de helingsduur van de piercing. Maar hier is geen eenduidig antwoord op te geven, aangezien voor elke persoon individuele termijnen gelden voor dit proces. Het belangrijkste is om de piercing goed te verzorgen, alle aanbevelingen van de meester op te volgen (wij zullen er later meer over vertellen). Genezing kan een aantal maanden tot zelfs een jaar duren, zorg er daarom voor om een gekwalificeerde meester te vinden, bij wie u zich later kunt wenden voor controle en consultatie.

Forward Helix piercing
Forward Helix piercing

Er wordt ook vaak de vraag gesteld over de keuze van het perfecte sieraad, vooral wanneer het gaat om het eerste sieraad direct na de piercing.

Het is natuurlijk onmogelijk om aanbevelingen te geven over de stijl van dergelijke sieraad, maar een paar tips zijn toch de moeite waard.

Zorg ervoor dat het klein en zo comfortabel mogelijk sieraad is, zonder aanvullende elementen. Tenslotte is het na het piercen van het kraakbeen belangrijk dat het sieraad minimaal verschuift, om het weefsel niet te verwonden.

Welke sieraden geschikt zijn voor dit type piercing is een andere vaak gestelde vraag, maar het antwoord is uiterst eenvoudig. Als sieraden voor forward helix piercing worden ringen, barbells, anjers, labrets gebruikt - het hangt allemaal alleen af van de voorkeur van de eigenaar. Mannen kiezen vaak voor ringen zonder aanvullende elementen, terwijl de sieraden voor vrouwen zich onderscheiden door een verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen. Natuurlijk is het aan te bevelen om, als eerste sieraad, te kiezen voor minimalistische opties, bijvoorbeeld anjers met plugjes, om het oor niet te verwonden.

Forward Helix piercing
Forward Helix piercing
Forward Helix piercing

Verzorging van
de piercing

Het is belangrijk om te onthouden dat een langdurige en voortdurende complete verzorging van de piercing vereist is om de genezing zo snel en comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Direct na de piercing mag u de piercing niet nat maken, dus ga uw hoofd gedurende 2-3 dagen niet wassen. Probeer onder andere lichamelijke activiteiten te vermijden die de transpiratie van uw lichaam kunnen bevorderen. Minimaliseer het contact van de piercing met het haar, kleding en hoofddeksels. Indien mogelijk, probeer niet te slapen op de zijde waar de piercing is gezet.

De eerste maand is het moeilijkste, aangezien u de piercing goed in het oog moet houden, niet in open water zwemmen en geen openbare gelegenheden zoals zwembaden, sauna's en dergelijke bezoeken. Probeer het contact met water tot het noodzakelijke minimum te beperken, verzorg de piercing op tijd en in de juiste hoeveelheid met speciale middelen en draai niet aan de oorbel. In geval van veranderingen aan het weefsel op de plek van de piercing, dient u onmiddellijk contact op te nemen met een specialist (het gaat om zwellingen, roodheid, ontsteking, etc.).

Forward Helix piercing
Forward Helix piercing

Vervolgens kunt u twee tot drie maanden na de piercing, indien er geen complicaties optreden, een beetje uitademen, aangezien dit het begin van de genezing is.

Het is belangrijk om u tijdens deze periode en tot aan de volledige genezing aan eenvoudige regels te houden: de piercing zorgvuldig behandelen met speciale middelen, vervuiling en letsel vermijden, de plek van de piercing niet afknijpen, het sieraad niet vervangen (uitsluitend onder toezicht van de meester, indien hij dit toestaat).

Bij elke piercing is het belangrijk om een gekwalificeerde specialist te kiezen, voor zowel de directe manipulatie als de verdere begeleiding tot de volledige genezing. Een betrouwbare piercer is de sleutel tot succes.

Forward Helix piercing
Forward Helix piercing
Forward Helix piercing
Vond je dit artikel leuk? Beoordeel ons.
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.