Wat zijn de voor en nadelen van efemere tatoeages? - VeAn Tattoo
Efemere tatoeages
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Wat zijn de voor en
nadelen van efemere tatoeages?

Een efemere tatoeage is een soort tatoeage, waarbij voor het aanbrengen wordt gebruik gemaakt van speciale biologisch afbreekbare inkt dat binnen een jaar kan verdwijnen.

Het idee voor het creëren van dit soort tatoeage is afkomstig van vertegenwoordigers van immigranten gezinnen van de eerste generatie in Amerika die geconfronteerd werden met de beperkingen van de tradities en waarden van hun cultuur bij de keuze van tatoeages.

efemere tatoeages
efemere tatoeages
efemere tatoeages

Welke voordelen
kunnen worden gevonden?

Deze tatoeages zullen op termijn verdwijnen, wat u in staat stelt terug te keren naar een ongerepte look.

En als de tatoeage u bevalt, dan kan deze permanent worden gezet. Meesters merken op dat voor degenen die nog nooit een tatoeage hebben gehad, deze optie vaak aantrekkelijker (en minder intimiderend) lijkt. Misschien bent u een beginner die niet weet waar te beginnen, dan zal zo'n tatoeage u in staat stellen de barrière van het onbekende te doorbreken.

Er zijn ook klanten die al tatoeages hebben, maar zij komen om efemere tatoeages te laten zetten. Ze willen tatoeages proberen op opvallende plaatsen en zijn bang dat het niet bij hen zal passen. En dan zijn er ook degenen die gewoon iets trendy willen laten zetten, zich realiserend dat ze dat soort tekening niet voor altijd zouden willen.

efemere tatoeages
efemere tatoeages

Hoe bereid ik mij voor op
een efemere tatoeage sessie?

Als u ooit een gewone tatoeage hebt gehad, is de voorbereidende procedure vrij vergelijkbaar.

Wij raden af om de dag voor het zetten van de tatoeage te drinken, aangezien alcohol het bloed verdunt en kan leiden tot overmatige bloeding tijdens het tatoeëren. Als dit uw eerste tatoeage is, dan kunt u het beste vooraf eten, zodat u zich tijdens de sessie goed en verzadigd voelt. Ook draag ruime kleding zodat u zich comfortabel voelt tijdens de procedure en niet het probleem heeft dat strakke kleding druk uitoefenen op uw nieuwe tatoeage.

efemere tatoeages
efemere tatoeages
efemere tatoeages

Nadelen van efemere tatoeages?

  • Efemere tatoeages traumatiseren, net als echte tatoeages, de huid. Derhalve, wanneer deze vervagen, is het mogelijk dat uw huid pigment er lichter of donkerder zal uitzien op de plek van de vervaagde tatoeage;
  • Vervagende tatoeages zijn niet goedkoop, minstens dubbel zo duur als gewone tatoeages;
  • Het kleurenpalet van de inkt is tot nu toe beperkt tot zwart;Het onbetwistbare feit is dat efemere tatoeages steeds populairder worden. In de nabije toekomst zal bedrijf Ephemeral zich bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe pigmenten.

efemere tatoeages
efemere tatoeages
Vond je dit artikel leuk? Beoordeel ons.
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.