ARM TATTOOS VOOR VROUWEN
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Arm tattoos voor vrouwen

Tot onlangs werden vrouwen tatoeages beschouwd als een schaamteloze vertoning, maar tegenwoordig zijn het meer een vorm van zelfexpressie dan een gewaagde uitdaging.De tatoeage op je arm is een geweldige manier om te pronken met je individuele smaak, je imago uniek en herinnerbaar te maken. Bovendien is het ontwerp gemakkelijk te verbergen voor nieuwsgierige ogen - door gewoon een jurk of blouse met lange mouwen dragen.

arm tattoos vrouwen Tekening
arm tattoos vrouwen Tekening

Soorten vrouwelijke tatoeages

Verschillen vrouwelijke tatoeages van mannelijke?

De belangrijkste verschillen zijn het kleinere formaat, de bijzondere bondigheid en de expressiviteit van het ontwerp.

Bovendien hechten vrouwen vrijwel altijd grote betekenis aan de semantische geladenheid van een schets en zetten zij slechts zelden een tattoo onder invloed van toevallige omstandigheden of emoties. Onder de meest voorkomende tatoeages die op de arm worden gezet, kiezen vrouwen:

  • Afbeeldingen van harten;
  • Geometrie - enkelvoudige figuren of een ingewikkelde verweven patroon;
  • Plantaardige motieven - afbeeldingen van klavers, rozen, orchideeën;
  • Fauna - katten, slangen, hagedissen.Heel vaak geven meisjes de voorkeur aan gekleurde composities - delicate aquarellen of kleine, heldere en felle, zeer expressieve afbeeldingen die de blik aantrekken door te contrasteren met de witheid van de huid.

arm tattoos vrouwen Tekening
arm tattoos vrouwen Tekening
arm tattoos vrouwen Tekening

Trendy 2024 tattoos
op de arm voor meisjes

De trendy vrouwelijke tattoo schetsen van 2024 dat kan op de hand worden gezet zijn ongelooflijk gevarieerd.

Dit betekent dat elk meisje dat besloten heeft tot een dergelijke gewaagde experiment gemakkelijk een afbeelding zal kiezen dat overeenstemt met haar innerlijke wereld, smaak en voorkeuren. Hieronder volgen enkele van de meest actuele trends waarvan de meesters voorspellen dat deze dit jaar actueel zullen zijn:

  • Origami - zwart-wit of gekleurde afbeeldingen van populaire figuurtjes van papier: schepen, kraanvogels, dieren en bloemen;
  • Mehndi - een ingewikkeld, gedetailleerd patroon dat stilistisch lijkt op henna-handdecoratie en dat, naargelang het gekozen patroon, als talisman dient;
  • Bloemisterij van alle soorten - laconieke, expressieve afbeeldingen niet overdreven met details zijn in trend;
  • Animalisme - schattige katjes, sluwe vosjes, verraderlijke maar zeer mooie slangetjes;
  • Woorden en inscripties - sanskriet, latijns en arabisch schrift zijn in trend.
arm tattoos vrouwen Tekening
arm tattoos vrouwen Tekening

Ideeën voor kleine
vrouwelijke tatoeages op de arm

Een kleine tatoeage op de arm is precies waar de meeste meisjes mee beginnen, en na verloop van tijd beslissen ze over een grotere 'canvas'.

Het is belangrijk te begrijpen dat een kleine afbeelding een zeer hoge mate van professionaliteit vereist van de meester, die in dit geval niet eens het minimale recht heeft op fouten en onnauwkeurigheden.

Bovendien is het belangrijk voor een meisje om zorgvuldig de plek te kiezen van het kleine ontwerp, dat alle kans heeft om het middelpunt te worden of een secundair element in een grote en ingewikkelde afbeelding.

Een miniatuur tattoo kan "klassiek" zijn - vlindertjes, hartjes, hiërogliefen. De tatoeage met bergpieken oogt ongelooflijk opvallend en geschikt voor de vastberaden meisjes die iedere bergtop durven uitdagen.

Wilt u nog hoger gaan, naar de onontdekte diepten van de ruimte? Kies dan voor een mini tattoo van de ruimte - de maan, planeten, kometen. Dergelijke afbeeldingen dragen ook een semantische betekenis, en worden in het algemeen geassocieerd met het concept van eeuwigheid en oneindigheid van het universum, de onbegrijpelijkheid van zijn mysteries.

Nog een type miniatuur tattoos op de arm voor meisjes is een afbeelding van een vrouwelijk silhouet, een gezichtscontour. Deze bondige collages lijken op lichte penschetsen gemaakt voor de romantische jonge dame in de kantlijn van haar plakboek.

arm tattoos vrouwen Tekening
arm tattoos vrouwen Tekening
arm tattoos vrouwen Tekening
Een tatoeage aan de
binnenkant van de arm voor meisje

Een tatoeage aan de binnenkant van de arm heeft bepaalde kenmerken.

De psychologen beweren, dat het dragen van een afbeelding op deze plek de voorkeur geeft aan een moedige en open persoonlijkheid, sociale en vrije van complexen. Bovendien is deze afbeelding bijna altijd zichtbaar voor zijn eigenaresse - en dat betekent, dat het gewoonweg moet opbeuren, inspireren, kracht en vertrouwen schenken, een gevoel van harmonie en evenwicht brengen.

Meisjes geven de voorkeur aan verfijnde en romantische ontwerpen - bloemen, abstractie, minimalisme, lichte streken en fijne tinten, mooie citaten, vliegende afbeeldingen.

Meer dappere persoonlijkheden geven de voorkeur aan afbeeldingen in de stijl van "realisme", "biomechanica", "gravure". Maar ongeacht de stijl en de techniek, dient de keuze van het ontwerp, evenals de salon waar de tatoeage wordt uitgevoerd, zeer weloverwogen, zorgvuldig en bedachtzaam te zijn. Er dient rekening mee te worden gehouden dat de huid op oudere leeftijd minder glad en soepel zal zijn en het kleinste foutje meer zal opvallen.

Let op! Dit artikel is geschreven door journalisten en is uitsluitend bestemd voor informatieve doeleinden. Indien u een fout heeft gevonden of niet akkoord gaat met de inhoud, laat het ons weten contentvean@gmail.com.
СONTACTEER ONS