Tattoo sleeve mannen: Ideeën, Тekening, Betekenis - VeAn Tattoo
Tattoo sleeve mannen
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Mannen tattoo sleeve

De mannen tattoo sleeve bedekt de hele arm met de tekening en creëert het effect van een echte textiel mouw met patroon.

Het wordt meestal gedaan door mannen die gaan voor een strenge, stoere en zelfs brutale imago. Tattoo op de arm ook worden getatoeëerd om littekens of sommige huid oneffenheden te bedekken. Het is niet gemakkelijk te beslissen over zo'n tattoo, aangezien de hele arm is gekleurd en het is moeilijk te verbergen.

Tattoo sleeve mannen ideeën
Tattoo sleeve mannen ideeën

Tattoo sleeve voor mannen

Een mouw is een speciaal soort tatoeage voor mannen die in twee variaties wordt uitgevoerd.

Het eerste is een grote tattoo die de hele arm bedekt. Het tweede is een veelvoud van kleinere tekeningen, die moeten worden verbonden door het thema en de stijl van het creëren van een enkel onderwerp. Om een dergelijk project uit te voeren moet de man rekening houden met verschillende aspecten: tijd, design en professionaliteit van de meester.

De tattoo sleeve is niet gemakkelijk om uit te voeren. Het kan tot een jaar duren om de tekening te voltooien. Het hangt ervan af hoe de arm geneest. Bovendien, het opvullen, zelfs een deel van de tattoo, wordt verdeeld in meerdere sessies op één dag. Om een kwalitatieve tattoo te krijgen, dient u met een meester te beslissen die u voor het begin van de werken kan adviseren en eventueel aanpassingen kan aanbrengen.

Afhankelijk van de grootte van het aangebrachte tekening, is de mannelijke tattoo sleeve in meerdere types onderverdeeld:

  • Een mouw voor de hele arm;
  • Een mouw van pols tot elleboog.
Tattoo sleeve mannen ideeën
Tattoo sleeve mannen ideeën
Tattoo sleeve mannen ideeën

Mannen
tattoo sleeve voor hele arm

De eigenschap van de tattoo sleeve voor hele arm is een geheel tekening van schouder tot pols.

Het ruime oppervlak biedt de mogelijkheid om een bijzondere tekening met betekenis aan te brengen. Het is echter belangrijk om te overwegen hoe de tatoeage zal combineren met de dagelijkse stijl.

Het ontwerp van een mannen tattoo sleeve dient in één keer goed ontworpen te zijn, aangezien het dan moeilijk is om twee verschillende tekeningen te verbinden, en de lijnen organisch te verbinden. Hiervoor kunt u gebruik maken van kant-en-klare foto's van de site of een individuele schetsontwerpen met de meester. De belangrijkste regel hier is de integriteit en de uniforme stijl van de tatoeage.

Het is ook mogelijk een eerder getatoeëerd tekening aan te vullen, maar in dergelijk geval lukt het niet altijd om alles in één beeld te verenigen.

Tattoo sleeve mannen ideeën
Tattoo sleeve mannen ideeën

Tattoo sleeve - coole
ideeën voor mannen

Tegenwoordig kan de salon een groot aantal coole ideeën voor mannen tattoo sleeve aanbieden die in verschillende stijlen worden uitgevoerd.

De keuze ervan hangt af van de voorkeur van de klant.

Moderne jongens en mannen tatoeëren meestal tekeningen in de stijl van het realisme of zoals het ook wordt genoemd - biomechanica. Op deze tatoeages kunt u de afbeelding zien, zoals dieren, alsook de gezichten van de dames. Het bijzondere is dat deze van een foto zijn gekopieerd.

Nog een stijl die in de loop van de jaren niet aan populariteit heeft verloren, is de geometrie. Op de tattoo sleeve zijn ruiten, vierkanten en driehoeken samengevoegd tot een betekenisvolle compositie. Zulke eenvoudige figuren kunnen zowel in abstracte vormen als in vrij organische - tekeningen van dieren of planten worden afgebeeld.

Tattoo sleeve mannen ideeën
Tattoo sleeve mannen ideeën
Tattoo sleeve mannen ideeën

Schetsen voor grafiek worden eerst met een eenvoudig potlood op een plaatje getekend.

De basis van deze tekening zijn zwarte lijnen die soepel overgaan in tinten. Het kenmerkende van de grafiek is dat dergelijke tatoeage oogt alsof het in een antieke stijl is uitgevoerd.

Het tekenen van kruizen, engelen en ook heiligenbeelden op de arm wordt chicano genoemd. Deze stijl wordt de meest mannelijk stijl genoemd. In zo'n tekening zijn veel verfijnde, gracieuze lijnen, halftonen en contrasten.

Tattoo sleeve in Polynesische stijl worden vaak samen met symbolen van de Maori stam getekend. Hier worden heilige soorten dieren of de zon met geometrische figuren verweven tot een samenhangend canvas op de arm.

Indien u zelf niet kunt beslissen over het ontwerp van een tattoo sleeve, dan kunt u de foto's op de website van de salon bekijken.

Tattoo sleeve mannen ideeën
Tattoo sleeve mannen ideeën
Pols tot elleboog tatoeages

Tattoo sleeve van pols tot elleboog is handig voor degenen tatoeëren, die van tijd tot tijd hun tatoeage moeten bedekken.

De tekening tot aan de elleboog is niet omvangrijk, en hier kan gemakkelijker een compositie worden uitgezocht. Op de halve arm is er minder plek voor het aanbrengen van een tatoeage, dus de afzonderlijke figuurtjes zijn vaak klein. Een dergelijk project kost weinig tijd.

Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.