Tattoo op het gezicht: Ideeën, Тekening, Betekenis - VeAn Tattoo
Tattoo op/achter het oor
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Tattoo op/achter het oor

Een tattoo is een speciale manier voor zelfexpressie en een mogelijkheid om dit op een stijlvolle en unieke manier te doen.

Tegenwoordig zijn er ongelooflijk veel manieren om een originele tattoo te laten zetten. En één van deze manieren zijn tattoos op het oor en achter het oor. De motivatie van elke persoon om een tattoo te laten zetten is even uniek als elk afzonderlijk schets - voor sommigen is het een sacraal sieraad, maar bij anderen eigenaar is het slechts een manier om eigen karakter te tonen.

Tattoo op/achter het oor
Tattoo op/achter het oor

Voor wie zijn tattoo's op het
oor / achter het oor geschikt?

Eigenlijk zijn mensen die op het oor tatoeëren en eigenaars van tattoo's achter het oor totaal verschillende categorieën mensen.

Immers, de eersten zijn originele individuen die niet de gebaande paden volgen en hun eigen unieke routes uitstippelen. Dergelijke tattoo's komen zelden voor, maar deze onderscheiden zich door hun uniekheid. Enkel doortastende individuen die hun helderheid willen tonen, kunnen het aandurven.

Maar de eigenaars van verborgen tattoo's achter het oor zijn individuen die niet klaar zijn om hun ziel te onthullen aan de eerste de beste persoon die zij tegenkomen. Zij weten precies wat zij willen en hebben duidelijke levensdoelstellingen. Zij houden er alleen niet van om dit aan de hele wereld te verkondigen, maar verwezenlijken hun plannen gewoon stilletjes.

Tattoo op/achter het oor
Tattoo op/achter het oor
Tattoo op/achter het oor

Vrouwen tattoo's
op oor en achter het oor

Tattoo's op het oor en achter het oor zijn populaire opties onder vrouwen aangezien deze u in staat stellen om creativiteit en individualiteit uit te drukken, maar ook de mogelijkheid bieden om discreet te blijven.

Vooral als het gaat over tattoo's achter het oor.

Er zijn een aantal populaire thema's voor tattoo schetsen voor vrouwen die op deze zone kunnen worden toegepast:

  • Bloemen en planten. Bloemen elementen op het oor voegen vrouwelijkheid en elegantie toe. Deze kunnen in verschillende stijlen worden uitgevoerd, van realistische tot gestileerde of abstracte vormen.

  • Geometrische elementen. Vrouwen kunnen kiezen uit geometrische tekeningen of symbolen die de tattoo een moderne en stijlvolle look geven.

  • Minimalistische ontwerpen. Veel vrouwen geven de voorkeur aan eenvoudige, minimalistische tekeningen op het oor, zoals kleine sterren, hartjes of symbolen.


    Wat betreft tattoo's achter het oor, voor deze worden vaak symbolen gekozen die een diepe betekenis hebben - algemeen of individueel voor een bepaalde eigenaresse (het kunnen veren zijn als symbool van vrijheid, vioolsleutels of andere muzikale symbolen, evenals vogels, kosmische symbolen, etc.).
Tattoo op/achter het oor
Tattoo op/achter het oor

Mannen tattoo's op
oor en achter het oor

Mannen tattoo's worden gekenmerkt door originaliteit en een gedurfd ontwerp, aangezien mannenkapsels deze zelden kunnen verbergen.

Om die reden zijn deze tekeningen bij mannen veel opvallender en meer uitgesproken.

Mannen tattoo's in deze zone zijn vaak een voortzetting van of aanvulling op bestaande tattoo's in de nek of het gelaat. Dergelijke tattoo's zijn altijd gedurfd en opvallend.

Tattoo op/achter het oor
Tattoo op/achter het oor
Tattoo op/achter het oor

Het is moeilijk om specifieke elementen te identificeren die vaker voorkomen, maar over het algemeen kunnen er toch trends worden opgespoord:  • Masculiene afbeeldingen die moed en kracht benadrukken, bevatten vaak pijlen, wapen elementen of harnassen.
  • Vaak zijn mannen tattoo's abstract en geometrisch - het kunnen zowel lijnen als figuren zijn, aangezien de betekenis niet altijd aan de oppervlakte ligt.
  • Ornamenten, inscripties, runen - vaker worden runen- en cultus symbolen in tattoo's door mannen toegepast, maar dit is geen exclusief recht. Vooral als men het feit in overweging neemt dat er geen "mannelijke" runen bestaan - tenslotte hadden de oude Keltische volkeren gelijkheid.


Mannen tattoo's hebben niet zo'n duidelijke verdeling wat betreft de openheid ervan voor herziening, aangezien zelfs mannen tattoo's achter het oor vrij opvallend zijn.

Tattoo op/achter het oor
Tattoo op/achter het oor

Tattoo's op de oren hebben ook bepaalde kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden voordat u beslist om er een te nemen.

En het allereerste wat u dient te weten is de verzorging van de tattoo, aangezien deze zone van de huid erg gevoelig en onbeschermd is, waardoor het moeilijk is om deze te verzorgen, bovendien op elk moment van het jaar. In de zomer worden de oren bijvoorbeeld blootgesteld aan UV-licht, en bestaat er ook een risico op stof. In de winter daarentegen is het koud en vochtig, en het is bekend dat de tattoo de eerste tijd niet nat mag worden.

Vanwege de specifieke eigenschap van het pigment dat diep onder de huid op de oren wordt aangebracht, bestaat het risico dat het vervaagt bij onjuiste verzorging. Daarom dient u zorgvuldig vertrouwd te raken met de verzorgingsregels voor tattoo's in de oorzone en, indien mogelijk, voor deze zone niet al te ingewikkelde tekeningen te kiezen. Kleine tekeningen met veel details kunnen na een bepaalde tijd "vervagen" en het zal moeilijk zijn om deze op tijd te corrigeren. Dergelijke tattoo's kunnen er van slechte kwaliteit uitzien, zelfs als deze door een professional zijn uitgevoerd.

Tattoo op/achter het oor
Tattoo op/achter het oor
Tattoo op/achter het oor

Het is de moeite waard om er rekening mee te houden dat de huid regelmatig vernieuwd wordt, aangezien deze voortdurend wordt beïnvloed door externe factoren.

Het is daarom noodzakelijk om de conditie van de tattoo te controleren en op tijd bij te werken. Maar een mooie tattoo op het oor heeft een heel originele en unieke uitstraling, waardoor u zeker zult opvallen tussen andere eigenaren van een tattoo. Het belangrijkste is om een betrouwbare meester te selecteren om uw idee te realiseren.

Vond je dit artikel leuk? Beoordeel ons.
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.