Tattoo op de borst: Ideeën, Тekening, Betekenis - VeAn Tattoo
Tattoo's op de borst
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Een verscheidenheid
aan ideeën voor
indrukwekkende
mannelijke tattoo's
op borst en ribben

Tattoo's op de borst is één van de meest voorkomende body art opties voor mannen.

Of u nu een gedurfd standpunt aan de wereld wilt kenbaar maken, over waarden of levensstandpunten wilt vertellen, of uw identiteit op een subtiele wijze wilt uitdrukken, er zijn vele stijlen, afbeeldingen en symbolen om in deze behoeften te voorzien. Van geometrische figuren en inheemse motieven tot lettertypes in graffiti stijl, dieren, iconische symbolen en driedimensionale composities, er bestaan geen twee tattoo's op de borst.

Houd er rekening mee dat de borst een vrij groot oppervlak is, dat ideaal geschikt is voor het zetten van horizontale composities. Indien u niet de gehele borstkas met pigment wilt bedekken, dan kunt u zich enkel op één zijkant ervan richten. Zelfs in dit geval is het mogelijk om een voldoende groot oppervlak te krijgen voor het werk van de meester, evenals om complexe en gedetailleerde schetsen te maken.

Body art in het gebied van de borstkas is niet zo pijnlijk, aangezien er veel spieren en vetweefsel in dit gebied zijn. Echter, dit geldt niet voor het midden van de borst. Wees erop voorbereid dat het aanbrengen van de afbeelding in dit gebied vrij pijnlijk is. Voor een meer comfortabele procedure kunt u beter kiezen voor de gedeelten dichter bij de schouders. Laten wij een aantal ideeën van mannelijke tattoo's op de borst en de symboliek ervan bekijken.

Tattoo's op de borst
Tattoo's op de borst
Tattoo's op de borst
 1. Ontembare tijger
  1. Tattoo's met deze wilde en vrije roofdier symboliseren macht, dierlijke kracht en de roep van de natuur. Het spreekt ook over de materialistische aspecten van onze wereld. Bovendien vormt een tattoo met een tijger een soort compliment en respect voor de dieren van de kattenfamilie, die in vele oude culturen als heilig werden beschouwd. Bovendien kan er een 3-D effect worden gecreëerd van een verse wond in de ribbenzone, achtergelaten door de dodelijke poot van de tijger. Deze afbeelding kan de weerstand tegen alle problemen en externe omstandigheden symboliseren, verwijzen naar een significante traumatische gebeurtenis of puur van esthetische aard zijn.
 2. Inspirerende citaten of zinnen
  1. Ondanks de flagrante exploitatie van dit idee en het grote aantal tattoo's met citaten van slechte kwaliteit, is het mogelijk om een geslaagde inscriptie aan te brengen en deze kwalitatief uit te voeren. Dit kunnen inspirerende liedteksten zijn, citaten van wijze mensen, schrijvers en poëten, mooie uitdrukkingen, etc. Het belangrijkste is dat deze resoneren met uw innerlijke toestand. Bovendien kan een willekeurig woord of zin uitgevoerd worden in de vorm van driedimensionale en gedetailleerde graffiti. De variabiliteit ervan is onbeperkt. De meest populaire zijn tegenwoordig lettertypes in de hip-hop stijl van de westkust van de Verenigde Staten.

Tattoo's op de borst
Tattoo's op de borst

Recept voor een kwaliteitsvolle tattoo met citaten:

 • Een zorgvuldig geselecteerde tattoo meester met veel ervaring.
 • Het gebruik van interessante en ingewikkelde lettertypes. Deze kunnen driedimensionaal of vlak zijn, en doen denken aan een inscriptie met een inktstift of letters bestaande uit lego-blokjes. Beperk uw fantasie niet, het borstgedeelte biedt u de mogelijkheid om de meest gewaagde schetsen te realiseren.
 • Behoud de proporties en bereken de mogelijke deformaties tijdens het bewegen. Vaak zien tattoo's met citaten, gezet door onervaren tatoeëerders, er ongepast uit juist vanwege het niet naleven van deze regel. Echter, een ervaren tattoo meester zal een dergelijke fout niet begaan.
Tattoo's op de borst
Tattoo's op de borst
Tattoo's op de borst
 1. Paus met Romeinse cijfers
  1. Leg een belangrijke datum voor uzelf vast met behulp van Romeinse cijfers. Dit kan de openingsdatum van uw eigen project zijn, de dag van de eerste date, bruiloft, geboorte van een kind of integendeel een verwijzing naar een tragische gebeurtenis.
 2. Kompas
  1. Niet iedereen van ons heeft het geluk om te weten welke richting wij op moeten gaan op het levenspad en welke van de mogelijke paden wij moeten kiezen. Een tattoo op de borst met een symbolisch kompas kan een soort herinnering zijn aan hoe de juiste richting te kiezen en waar de vector zich bevindt. Het is tevens een soort metafoor, aangezien een tattoo gezet vlak bij het hart aanduidt waar de meest juiste beslissingen vandaan komen.

Tattoo's op de borst
Tattoo's op de borst
 1. Engel met gespreide vleugels
  1. Breng een eerbetoon aan uw religie, een geliefde of Renaissance kunst met een epische tattoo van een engel die de vleugels over zijn borst spreidt. Door het bewegen van het lichaam ontstaat er een interessant vleugelslag effect. Indien u een meer bescheiden en compacte body art wenst, kunnen ontwerpen met engelen zich aanpassen en wijzigen afhankelijk van de grootte van het beschikbare gedeelte. Ongeacht de gekozen schets zal dergelijke body art nog lange tijd relevant blijven en gegarandeerd de tand des tijds doorstaan.
 2. Mysterieuze uilen
  1. Zoals de personages van de beroemde Amerikaanse tv-serie Twin Peaks zeiden: "Uilen zijn niet wat ze lijken". Helemaal waar, want het zijn heel mysterieuze wezens, die geheimen bewaren die verborgen zijn in de nacht. Vaak zijn de afbeeldingen van deze vogels opgenomen in tattoo's. Vooral op de borst zien deze er bijzonder harmonieus uit. Vleugels kunnen over de borst naar beneden vallen of dicht tegen de romp worden gevouwen. De voornaamste kwaliteiten die uilen met zich meedragen is de wijsheid, de waarde van kennis, een immense diepte van het bewustzijn, vastberadenheid en onverstoorbaarheid.

Tot slot is de borst een geweldige plek voor mannelijke body art die indien nodig gemakkelijk verborgen kan worden achter kleding. Tattoo's in dit gebied onthullen een grenzeloze reeks van expressieve en poëtische afbeeldingen, en elke boog van de tekening kan een individuele betekenis bevatten.

Vond je dit artikel leuk? Beoordeel ons.
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.