Vrouwelijke tattoo's op de rug: TIdeeën, Тekening, Betekenis - VeAn Tattoo
Vrouwelijke tattoo's op de rug
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Perfectie in details: hoe vrouwelijke tattoo's op de rug individualiteit onthullen

Vrouwelijke tattoo's op de rug - een heldere uitdrukking van stijl, vastberadenheid en spontaniteit.


Dit gedeelte biedt een grote ruimte voor de tatoeëerders en maakt het mogelijk om composities van elke grootte en complexiteit te creëren. Perfectie in details is altijd een essentieel aspect geweest van uitdrukking door middel van kunst. Wanneer men lichaamskunst van dit standpunt bekijkt, dan kunnen tattoo's op de rug een echt meesterwerk zijn dat de persoonlijke geschiedenis en innerlijke wereld van een vrouw weergeeft.

Vrouwelijke tattoo's op de rug

Waarom een tattoo op de rug een goed idee is

De rug, de onderrug en het gebied langs de wervelkolom zijn ideaal voor de meest gevarieerde body art.


Een aantal redenen waarom dit zo is:

 • Tattoo's kunnen gemakkelijk verborgen worden onder kleding. Indien gewenst kunnen deze net zo snel blootgesteld worden aan anderen in een comfortabele omgeving.
 • Grote oppervlakte maakt het mogelijk om willekeurige schetsen te realiseren. Te beginnen met kleine werken en combinaties ervan in de sfeer van patchwork en eindigend met complexe, ingewikkeld gedetailleerde en grootschalige composities over de hele rug.
 • Een groot deel van de rug is bestand tegen pijn bij het aanbrengen van pigment en veroorzaakt geen overmatig ongemak.
 • Afbeeldingen op de rug worden minder vaak blootgesteld aan irritatie, verwondingen en zonlicht, waardoor de duurzaamheid toeneemt.
 • Maximale schaalbaarheid voor het uitdrukken van complexe thema's en concepten.
Vrouwelijke tattoo's op de rug
Vrouwelijke tattoo's op de rug
Vrouwelijke tattoo's op de rug

Populaire motieven en afbeeldingen

Er bestaan veel variaties van tattoo's in het gebied van de rug en de wervelkolom.


Ongeacht de gekozen stijl of het ontwerp, worden de artistieke waarde, de complexiteit van de uitvoering en het aantal details uitsluitend beperkt door de verbeelding en vaardigheden van de tattoo meester. Laten wij eens een aantal interessante tattoo's in het gebied van de rug en de betekenis ervan bekijken.

Vrouwelijke tattoo's op de rug

Symmetrische mandala

Mandala is een belichaming van spirituele schoonheid en harmonie.


De symmetrische elementen en ingewikkelde patronen lijken zich altijd van binnenuit te willen openstellen. Het symboliseert eveneens de eenheid, verlichting, evenwicht en de eindeloze beweging van levenscycli. Het beste staat de mandala tussen de schouderbladen, hoewel het ook op de onderrug of langs de wervelkolom kan worden gezet.

Vrouwelijke tattoo's op de rug
Vrouwelijke tattoo's op de rug
Vrouwelijke tattoo's op de rug
 1. Dromerige ruimtebeelden.
  1. Een geweldig idee voor een tattoo van de hele rug of een aanzienlijk gedeelte ervan is de afbeelding van een kosmische ruimte. Het gebruik van mysterieuze kleuren, vormen en elementen in verschillende lagen creëert een gevoel van oneindigheid, mysterie en afwezigheid van grenzen. Dergelijke body art kan een uiting zijn van liefde voor kosmische esthetiek en de grenzeloze mogelijkheden van het Universum. Het symboliseert tevens het verlangen om nieuwe ruimtes te verkennen.
 2. Afbeelding van het heilige bos.
  1. Elke persoon heeft een uniek metaforisch bos in zichzelf. Sommigen koesteren naaldbomen en waken over cipressen, sommigen planten apenbroodbomen of kweken machtige eiken. Sommige mensen kiezen voor de afbeelding van dit bos op zichzelf. En waar anders dan op de rug zal het het beste passen. Elke boom kan een symbool zijn voor verschillende levensfases, waarden, oriëntatiepunten, dierbaren, etc. Bovendien kan het heilige bos de liefde en de methode van interactie met de natuur, ontwikkelingsstadia of het levenspad van een persoon weerspiegelen.
 3. Maan.
  1. De afbeelding van de maan en de nachthemel met sterren symboliseert magie, mysterie, innerlijke kracht en verbondenheid met het hiernamaals. Het licht dat onze satelliet 's nachts weerspiegelt, dient als een referentiepunt voor reizigers en kan worden gebruikt als een sleutelafbeelding van de tattoo. Om een sfeervolle en diepe compositie te creëren, kan gebruik worden gemaakt van diepzwart pigment en donkerblauwe tinten voor de lucht, evenals grijs, wit en geel voor het afbeelden van de maan en de begeleidende sterren.
Vrouwelijke tattoo's op de rug
Vrouwelijke tattoo's op de rug
Evaluatie van het pijnniveau

Het pijnniveau bij het zetten van een tattoo is afhankelijk van de individuele perceptie en het gebied dat gekozen wordt voor de pigmentatie.


Bijvoorbeeld, het bovenste en onderste gedeelte van de rug zijn minder gevoelig aangezien de meeste spieren en vetweefsel zich in dat gedeelte bevinden. Terwijl tattoo op de wervelkolom of schouderbladen veel hoger worden beoordeeld op de pijnschaal. Dit is te wijten aan het incidentele raken van de botten door de naald tijdens het aanbrengen, hetgeen door klanten voornamelijk extreem acuut wordt beoordeeld.

Over het algemeen worden korte sessies als meer verdraaglijk beschouwd. Indien u de intensiteit van de pijn tijdens een sessie voorstelt als een curve, dan is het begin vrij pijnlijk (vooral als het de eerste tekening is). Na verloop van tijd went de persoon aan de onaangename sensaties en past zich eraan aan. Echter, wanneer de sessie langer dan 2-4 uur duurt, komt de pijn met hernieuwde intensiteit terug. Dit effect is te wijten aan de vermoeidheid en beschadiging van de huid, dat gevoeliger wordt door het langdurige contact met de naald. Het is daarom beter om de schetsen over de hele rug of een groot gedeelte ervan te verdelen over meerdere bezoeken aan de salon.

Later kunnen de duur van de sessies en de intervallen ertussen zelfstandig worden aangepast.

Een tattoo op de rug is niet alleen een artistieke uitdrukking van stijl, maar ook een weloverwogen keuze waarmee u uw voorkeuren en waarden kunt uiten. De mogelijkheid om de tekening snel te verbergen, een breed oppervlak voor het aanbrengen van een willekeurige schets en een relatief lage pijnscore maken de rug tot een ideaal canvas voor diegenen die het meeste uit de wereld van tattoo's willen halen.

Vond je dit artikel leuk? Beoordeel ons.
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.