Boek een sessie bij VEAN TATTOO en ontvang 20% korting en 30% cashback in coins! - VeAn Tattoo
Ontvang 20% korting en 30% cashback in coins!

Boek een sessie

en ontvang 20% korting en 30% cashback in coins!

Ontvang 20% korting en 30% cashback in coins voor uw eerste bezoek aan VEAN TATTOO! Profiteer van deze unieke kans en begin uw tattoo-reis onder gunstige voorwaarden.

Heeft u al lang gedroomd van een unieke transformatie? Nu heeft u de unieke kans om 20% korting en 30% cashback in coins te krijgen voor uw eerste bezoek aan onze salon. Onze professionele artiesten staan klaar om uw ideeën tot leven te brengen. Wees er snel bij, de actie geldt voor een beperkte tijd!


Voorwaarden:

  • De actie is geldig van 01.06.24 tot 30.06.24. Alle diensten die in deze periode worden uitgevoerd, nemen deel aan de actie na bevestiging van deelname bij de boeking.
  • Cashback wordt alleen toegekend voor de eerste dienst die in het VEAN TATTOO-netwerk wordt uitgevoerd. Herhaalde diensten nemen niet deel aan de actie en komen niet in aanmerking voor bonusopbouw.
  • 20% korting en 30% cashback in coins voor het eerste bezoek aan VEAN TATTOO. Cashback wordt toegekend in de vorm van bonuscoins, die kunnen worden gebruikt voor de betaling van toekomstige diensten, de aankoop van merchandise of verzorgingsproducten.
  • Reserveren is verplicht. Vul het onderstaande formulier in om te reserveren. De reservering wordt pas bevestigd nadat een online consultant contact met u heeft opgenomen.
  • Bonuscoins kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld. Ze kunnen alleen worden gebruikt voor de betaling van diensten, de aankoop van merchandise of verzorgingsproducten bij VEAN TATTOO.
  • Kortingen en acties kunnen niet worden gecombineerd. Als de dienst deelneemt aan andere acties of als er andere kortingen van toepassing zijn, wordt alleen de meest gunstige actie toegepast.
  • Het aantal plaatsen is beperkt. Reserveringen worden verwerkt in volgorde van aanmelding, daarom raden wij u aan om van tevoren te reserveren om van de aanbieding te kunnen profiteren.

Snelle registratie

Vul uw gegevens in en wacht op een telefoontje van een consultant

Blijf op de hoogte van al ons nieuws

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.