Tatoeages met 25% korting - Old School, New School, Traditional, Tribal | Boek nu! - VeAn Tattoo
Tatoeage UITVERKOOP

Tatoeage UITVERKOOP:

-25% op Old School, New School, Traditional, Tribal stijlen!

Verwezenlijk je droom van een tatoeage met onze ongelooflijke korting van 25%! Populaire stijlen zoals Old School, New School, Traditional en Tribal tegen een betaalbare prijs. Maak gebruik van deze unieke aanbieding!

Als je al lang je lichaam wilt versieren met heldere kleuren en originele patronen, is dit het moment! Onze artiesten zullen unieke meesterwerken voor je creëren die je individualiteit benadrukken. De actie geldt voor een beperkte tijd, mis de kans niet om een sessie te boeken. Professionele artiesten staan klaar om je ideeën tot leven te brengen in onze studio.


Voorwaarden:

  • 25% korting op tatoeages in de stijlen Old School, New School, Traditional en Tribal. De korting geldt voor alle tatoeages die in deze stijlen worden uitgevoerd.
  • Keuze uit onze ontwerpen of het maken van een tatoeage op basis van je eigen ontwerp. Je kunt een kant-en-klaar ontwerp uit onze catalogus kiezen of je eigen ontwerp voorstellen.
  • De actie is geldig van 01.06.24 tot 30.06.24. Alle tatoeages die in deze periode worden gezet, zullen aan de actie deelnemen na bevestiging van deelname bij de boeking.
  • Reserveren is verplicht. Om te reserveren, vul je het onderstaande formulier in. De reservering wordt pas bevestigd nadat een online consultant contact met je heeft opgenomen.
  • Korting en acties kunnen niet worden gecombineerd. Als de dienst deelneemt aan andere acties of als er andere kortingen van toepassing zijn, wordt alleen de meest voordelige actie toegepast.

Snelle registratie

Vul uw gegevens in en wacht op een telefoontje van een consultant

Blijf op de hoogte van al ons nieuws

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.