Bloementatoeage
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Bloementatoeage: ontwerpen, betekenis
en geschikte plaatsen voor het zetten.

Het stereotype dat bloemen een uitsluitend vrouwelijk symbool zijn, is een misvatting.

De bloemen tatoeage is favoriet bij zowel mannen als vrouwen. De stijlen van uitvoering zijn zeer gevarieerd. Zwart-witte variaties schetsen zijn welkom, evenals kleurige, felgekleurde foto's. Dunne contouren kunnen vervangen worden door 3-D afbeeldingen. Verfijnde contouren kunnen worden vervangen door 3-D tekeningen. U kunt kiezen voor een enkele bloem, maar u kunt bij tatoeage meester ook een hele compositie bestellen.

Knoppen, takken, bladeren, bloemen - als tatoeage zien deze er mooi, origineel, netjes en stijlvol uit. Kies de passende schets, een professionele tatoeëerder - versier uw lichaam veilig, pijnloos, met plezier voor uw ziel.

bloemen tatoeage
bloemen tatoeage

Bloementatoeage en
de betekenis ervan

Een bloemen schets voor een tatoeage is een mogelijkheid om liefde, vreugde te uiten, het bloei van levenskracht of uw geestelijke toestand te tonen.

Evenals het onthullen van uw eigen creativiteit, uniciteit, innerlijke schoonheid. Waar moet u zich door laten leiden bij het kiezen van een bloem voor een tatoeage? Dat hangt af van de context die onthuld dient te worden.

 • Liefde, vreugde, passie - deze gevoelens kunnen worden getoond met behulp van dahlia's, gerbera's, rozen, seringen, krokussen.
 • Vriendelijkheid, delicaatheid - dergelijke kwaliteiten zijn karakteristiek voor hortensia's, viooltjes.
 • Vertrouwen, hoop, erkenning - dit wordt het best getoond door lis, klokjesbloemen.
 • Onschuld, puurheid - met deze woorden worden witte lelies, gipskruid geassocieerd.
 • Verfijning, elegantie - kan worden getoond met behulp van orchideeën, eustoma.
 • Rijkdom, succes - gesymboliseerd door boterbloemen, fresia's.

bloemen tatoeage
bloemen tatoeage
bloemen tatoeage

De coloristiek van een Bloementatoeage kan ook een bepaalde betekenis dragen.

Om rouw, pijn van verlies, leed uit te drukken - is aanbeloven op zwart en alle gelijkaardige tinten te kiezen. Wit, geel en roze staan voor jeugd, tederheid en puurheid. Liefde en passie worden gewoonlijk geassocieerd met rood, scharlakenrood en intens roze tinten.

Het is de moeite waard om in gedachten te houden met het feit dat de interpretatie van de soorten bloemen en de tinten ervan per land verschilt. Daarom dient u op voorhand de betekenis van de schets, waar u ben in geïnteresseerd, te weten zodat u kunt bepalen of deze geschikt is voor een tatoeage of niet.

bloemen tatoeage
bloemen tatoeage

Motieven waar vraag naar is

Indien u voor een bloementatoeage kiest, is het verstandig om vooraf vertrouwd te raken met de variëteit aan opties.

De meest populaire tatoeages op basis van bloemen worden hieronder weergegeven.

 • Lotus tatoeage - de leider onder de anderen, vanwege de krachtige energetische boodschap aan het universum. Symboliseert puurheid, spirituele verheldering en hergeboorte. Deze tatoeage is vooral populair in Oosterse landen, maar heeft ook bewonderaars wereldwijd.
 • Lelie bloementatoeage - word uitgevoerd in verschillende kleurtinten, grotere en kleinere formaten. Het krijgt zijn uiteindelijke betekenis nadat de juiste kleur is aangebracht. Symboliseert romantiek, bescheidenheid, puurheid van gedachten.
 • Rozen - deze tatoeages in rood tonen passie en liefde. Zwarte rozen in de aanwezigheid van doornen kunnen pijn van verlies, leed, verdriet betekenen. Deze worden goed gecombineerd met schedels, kruizen, vogels, vlinders en andere elementen.
 • Sakura - hoewel een symbool is van de Japanse cultuur, heeft het zijn relevantie in andere landen niet verloren. Sakura bloementatoeage demonstreert de vergankelijkheid van het leven van elke mens en de kracht van de tijd.
 • Pioenrozen - metgezellen van mensen die rijkdom, succes en liefde willen aantrekken. Pioenrozen worden vaak specifiek gebruikt voor mannelijke tatoeages, aangezien deze het begin van mannelijkheid symboliseren. Vrouwen tatoeëren deze bloem in groot formaat op de dijen of over de hele lengte van bovenbenen.
 • Hibiscus - zal het lichaam in elk deel versieren, zal u verrukken met helderheid, originaliteit. Trekt het respect van anderen aan, symboliseert macht en lang leven.

Elke bloementatoeage zal er mooi en aantrekkelijk uitzien, mits deze door een ervaren meester wordt uitgevoerd. Het is de moeite waard om de tijd te nemen om een specialist te kiezen, anders kan het verwachte resultaat alleen maar teleurstellend zijn.

bloemen tatoeage
bloemen tatoeage
bloemen tatoeage
Ideale plekken op het lichaam

Waar zou een bloementatoeage het meest aantrekkelijk en origineel uitzien?

Letterlijk overal. De chique, gedetailleerde composities ziet er geweldig uit op de rug, waar veel ruimte is voor de fantasie van een meester. Enkele grotere bloemen kunnen op de arm, schouder, dij worden gezet. Kleine, maar uitdrukkelijke knoppen, opengevouwen bloemen kunnen de nek, het sleutelbeen, de enkel of de pols versieren. Er zijn hier geen beperkingen of stereotypen. De voornaamste parameter is de wens van de klant. Indien u een kant-en-klare bloementatoeage schets wilt bestellen of uw eigen versie wilt uitwerken, wend u dan tot de specialisten van de VeAn Tattoo salons keten. Hier vindt u een geschikte optie tegen de beste prijs. Bewezen door honderden klanten!

Vond je dit artikel leuk? Beoordeel ons.
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS