Tattoo op de vingers: Ideeën, Тekening, Betekenis - VeAn Tattoo
Tattoo op de vingers
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Wat u moet
weten over tattoo
op de vingers

Tattoo's op de vingers komen steeds vaker voor bij zowel vrouwen als mannen.

Bovendien kunnen deze twee tegenovergestelde functies vervullen - er stoer uitzien en de aandacht trekken of integendeel teder, elegant en nauwelijks opvallend zijn. Echter, dit ongebruikelijke gedeelte voor body art heeft enkele bijzonderheden die belangrijk zijn om in overweging te nemen vóór de sessie.

Tattoo op de vingers
Tattoo op de vingers
Tattoo op de vingers

Hoe bereikt u het
gewenste resultaat

De belangrijkste voorwaarde voor geslaagde miniatuur tattoo's is het gebruik van enkel eenvoudige schetsen met dunne en delicate lijnen.

Over het algemeen werken kleine inscripties, eenvoudige symbolen, runen, initialen, datums, geometrische figuren, etc. goed. Het is belangrijk om ingewikkelde en gedetailleerde tekeningen te vermijden, aangezien door de anatomische kenmerken van de vingers het pigment op de huid na enige tijd zal vervagen en de integriteit verliezen.

Houd er ook rekening mee dat de handen vaker aan externe factoren worden blootgesteld dan andere gedeelten. De handen verrichten het meeste werk. In dit geval hebben de handen geen kleding die de tattoo zou beschermen. Om die reden voor het behoud van een aantrekkelijk uiterlijk van de body art is regelmatig correctie vereist.

Tattoo op de vingers
Tattoo op de vingers

Wat te kiezen
als schets

Ondanks de eenvoudigheid van de tattoo's op de vingers, is de variëteit aan stijlen en ontwerpen echt indrukwekkend.

Laten wij een aantal interessante beelden en kant-en-klare ideeën bekijken die als basis kunnen dienen voor de schets van uw toekomstige tattoo.

De trouwring als symbool van een sterke verbintenis

Een van de meest gebruikelijke ideeën specifiek voor de tattoo's op de vinger is de afbeelding van een symbolische ring op een ringvinger, die door velen gebruikt wordt als een permanent alternatief (of aanvulling) op traditionele ringen.

 1. Zwaluw
  1. Populaire vrouwelijke tattoo's op de vingers zijn afbeeldingen van een minimalistische zwaluw. Deze symboliseert vrijheid, verlangen en liefde voor de zee. Volgens oude legendes vertegenwoordigt deze vogel de zielen van mensen die hun leven aan de oceaan hebben gegeven. De afbeeldingen met een zwaluw zien er elegant en bescheiden uit. Deze kunnen gemakkelijk worden aangepast en geschaald aan de grootte en vorm van de vinger.
 2. Sleutel en/of slot
  1. De tekening van één of twee van deze symbolen op de vingers kan er heel nauwkeurig en stijlvol uitzien. Dergelijke body art vertegenwoordigt de ideeën van mysterie, geheimen, raadsels en mystiek. In meer tastbare zin kan een tattoo een symbool zijn voor een nieuwe of voormalige (gesloten) relatie. Sleutel en slot op de vingers zijn perfect om te zetten voor zowel mannen als vrouwen.

Tattoo op de vingers
Tattoo op de vingers
Tattoo op de vingers
 1. Botten van het skelet
  1. Onder de populaire mannelijke tattoo's op de vingers is er het idee van de schematische afbeelding van de botten van de vingers die overeenkomen met de echte anatomie. Dergelijke werken zien er geweldig en indrukwekkend uit. Het verwijst naar een dergelijk absoluut als de dood. Het skelet kan ook dienen als een herinnering dat alles vroeg of laat eindigt, en het leven is een cyclisch fenomeen.
 2. Dieren silhouetten
  1. Selecteer uw favoriete of meest nabije totemdier om een toekomstige tattoo te creëren. Het silhouet van dit dier kan dienen als een uitstekende basis voor een schets. Voor de eigenaren zullen deze kleine afbeeldingen dienen als een aangename herinnering en steun, en voor de anderen kunnen deze een echt raadsel worden.

Miniatuur meesterwerken op de vingers kunnen hun eigen taal spreken en benadrukken de voorkeuren en waarden van hun eigenaar. Het is echter belangrijk om te beseffen dat body art in dit gedeelte - niet alleen een schitterende decoratie, maar ook een grote verantwoordelijkheid is, aangezien het zorgvuldige verzorging en regelmatige correctie vereist.

Vond je dit artikel leuk? Beoordeel ons.
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.