Tattoo op het gezicht: Ideeën, Тekening, Betekenis - VeAn Tattoo
Tattoo's op het gezicht
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!

Tattoo's op het gezicht

Tattoo op het gezicht hebben een oude geschiedenis, die zijn oorsprong heeft in inheemse gemeenschappen, waar het aanbrengen van symbolen op het gezicht een diepe sacrale of statuswaarde hadden.

Tegenwoordig hebben tattoos op het gezicht een zekere mate van symboliek, maar tegelijkertijd een meer esthetische functie.

Allereerst is het belangrijk om op te merken dat tattoo's op het gezicht - niet al te gangbare praktijk zijn, aangezien de houding van de maatschappij tegenover dergelijke versieringen van het lichaam nog steeds niet eenduidig is, waardoor voor kantoorpersoneel of managers van welke rang dan ook dergelijke versieringen op de open delen van het lichaam ongewenst zijn, en op het gezicht ronduit afgeraden zijn.

Tattoo's op het gezicht

Wat u moet overwegen
voordat u een tattoo op het gezicht laat zetten

Het is waarschijnlijk niet nodig om te praten over sociale afkeuring of mogelijke veroordeling, evenals mogelijke moeilijkheden bij het vinden van een baan of bij de communicatie met leidinggevenden.

Tenslotte zijn deze dingen voor de hand liggend. Laten wij eens een blik werpen op de nuances die onderzocht dienen te worden voordat u besluit om een tattoo op het gezicht te laten zetten.

Tattoo's op het gezicht
Tattoo's op het gezicht

  • Pijnlijke gevoelens - dunne en gevoelige huid van het gelaat, waaronder zich vrijwel geen vetlaag bevindt, kan bijdragen aan het ongemak bij het aanbrengen van een tattoo. Het is niet mogelijk om de onaangename gevoelens volledig weg te nemen, zelfs niet met behulp van verdoving.
  • Regeneratie - de epidermis van het gelaat staat voortdurend onder invloed van externe factoren (vocht, zon, kou, etc.), waardoor de huidlagen voortdurend vernieuwd dienen te worden. Dit leidt er weer toe dat uw tattoo op het gelaat van korte duur kan zijn, iets sneller van kleur verliest dan andere tekeningen op het lichaam, en vaker correctie vereist.
  • Lange genezingsperiode van de huid. Meestal veroorzaakt door individuele kenmerken van de huid van het gelaat (droogheid of daarentegen overmatige vettigheid, vergrote poriën, etc.). Dergelijke kenmerken of zelfs huidproblemen kunnen de verzorging van de tattoo negatief beïnvloeden, daarom dient u bij een problematische huid, comedonen, acne, etc. eerst een cosmetoloog of dermatoloog te raadplegen voordat u een definitieve beslissing neemt over het zetten van een tattoo op het gelaat.


Tattoo's op het gezicht
Tattoo's op het gezicht
Tattoo's op het gezicht

Het eigenaardige van alle tattoo's is dat deze tot op zekere hoogte een hommage zijn aan de voorbijgaande mode.

Tijdens bepaalde periodes en de ontwikkeling van onze tattoo cultuur waren verschillende delen van het lichaam populair voor het creëren van unieke tekeningen. Hetzelfde geldt voor het gelaat, en het is de enige plek waar u de tekening niet volledig kunt verbergen. Overweeg dit daarom bij het kiezen van uw toekomstige tattoo - wilt u echt een tattoo op uw gelaat en is dit uw manier om uzelf te tonen, of is het slechts een modetrend die later pijnlijk zal zijn om te verwijderen indien nodig of gewenst?

Tattoo's op het gezicht
Tattoo's op het gezicht
Voor wie zijn tattoo's
op het gezicht geschikt

Wij hebben al vermeld dat tattoo's op de open delen van het lichaam niet welkom zijn bij managers, kantoorpersoneel, het is de moeite waard om hier ook dokters, leraren en alle andere vertegenwoordigers van beroepen waarbij er constante communicatie en interactie met mensen plaatsvindt aan toe te voegen.

Maar tattoo's op het gezicht komen ook voor bij creatieve mensen, voor wie zelfexpressie in elke beschikbare vorm inherent is. Het gaat hierbij over muzikanten, kunstenaars, evenals vertegenwoordigers van mode en schoonheid, bijvoorbeeld stylisten, visagisten en dergelijke. Geen uitzondering zijn natuurlijk tattoo meesters.

Tattoo's op het gezicht
Tattoo's op het gezicht
Tattoo's op het gezicht

Het is de moeite waard om op te merken dat een tattoo op het gelaat u zeker niet onopgemerkt zal laten.

Dergelijke tattoo's vallen op, wekken interesse op en vallen onmiddellijk op. Bijgevolg, indien u in het epicentrum van de aandacht wilt zijn, is het de moeite waard om de opties van een tattoo op het gelaat te overwegen.

Mannen kiezen vaak voor tattoo's met symbolen zoals: kroon diamant, schedel, slang, bliksem, anker, zwaard, bijl, pijl - dat zijn allemaal masculiene verschijningsvormen. Tegelijkertijd is dit verre van een volledige lijst, die aangevuld kan worden. Vrouwen tattoo's op het gelaat zijn niet minder gevarieerd: kosmische of zodiakale symbolen, planten- en bloemenornamenten - natuurlijk niet zeldzaam, maar niet het meest voorkomend, ook veel voorkomend zijn minimalistische afbeeldingen met een individuele inhoud.

Tattoo's op het gezicht
Tattoo's op het gezicht
Populaire zones voor het
zetten van een tattoo op het gezicht

Tatto op het gezicht is waarschijnlijk een van de meest individualistische tattoo, daarom is het natuurlijk moeilijk om individuele stijlen te onderscheiden die het meest populair zijn, maar het is wel mogelijk om de meest voorkomende plekken voor een tattoo te bepalen.

  • Haargroei lijn - het gaat niet alleen om open plekken, maar ook om plekken waar haar groeit, om een spectaculaire tekening van een groter formaat te laten zetten, wordt vaak een deel van het haar afgeschoren.
  • Boven de wenkbrauwlijn - laconieke tattoo's boven de wenkbrauwen hebben meestal een individuele betekenis voor de eigenaars (datums, namen, zinnen, etc.);
  • Op de wang / onder het oog - kleine symbolen met een diepe betekenis - onder het oog worden vaak kleine eenvoudige afbeeldingen aangebracht (traan, kroon, diamant, hart, etc.)
  • Tatoeages op tempels (kunnen aan beide zijden symmetrisch zijn) zien er erg spectaculair uit, maar aangezien dit deel van het gelaat erg gevoelig is, wordt er zelden voor gekozen om dit deel te tatoeëren.
Tattoo's op het gezicht
Tattoo's op het gezicht
Tattoo's op het gezicht

Een van de populaire technieken voor het zetten van een tattoo op het gelaat is linework, waarbij duidelijke lijnen worden getrokken.

Deze techniek is inherent aan minimalistische en kleine tattoo's. Maar, zoals wij al vermeld hebben, is het erg moeilijk om één verhaallijn te onderscheiden bij de tattoo's op het gelaat en vaak ziet u eigenaars van heldere aquarel tattoo's op het gelaat.

Natuurlijk zullen er altijd durfals zijn die, met het oog op zelfexpressie, kiezen voor omvangrijke gekleurde tekeningen, en dergelijke tattoo schetsen zijn veel voorkomend. Beperkingen voor het zetten van een tattoo op het gezicht - net zo individueel als de tattoo's zelf, en de redenen voor het zetten ervan. Het is daarom belangrijk om alleen een gekwalificeerde meester te selecteren die u zal helpen om uw meest gedurfde ideeën te verwezenlijken en die een persoonlijke behandeling voor uw tattoo zal kiezen, zodat de tattoo zo lang mogelijk in perfecte staat blijft en u er plezier aan beleeft.

Waar u ook besluit een tattoo te laten zetten - de keuze van een meester zal altijd de eerste en meest verantwoordelijke taak zijn in deze kwestie.

Vond je dit artikel leuk? Beoordeel ons.
Let op! Let op! Het artikel is geschreven door journalisten en is informatief van aard. Alle afbeeldingen zijn illustratief en zijn geselecteerd om de tekst visueel aan te vullen. Als u een fout heeft gevonden of het niet eens bent met de inhoud, neem dan alstublieft contact met ons op via contentvean@gmail.com
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.