Tattoo in Den Haag - VeAn Tattoo
Den Haag
Vlamingstraat 7, 2511 AZ
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Den Haag

Myroslav Ivanov

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Den Haag Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Chernovil

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Den Haag Certified Member of the Tattoo Association

Olena Koriahina

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Den Haag

Myroslav Ivanov

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Den Haag Certified Member of the Tattoo Association

Sergiy Turitsyn

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Den Haag

Darja Cernousova

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Tattoo in Den Haag

Tattoos zijn een eeuwenoude maar altijd actuele manier om uzelf uit te drukken, en hun populariteit is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen.

Als u overweegt om een tattoo te laten zetten in Den Haag, dan bent u van harte welkom in de VeAn salon, waar ervaren meesters, comfortabele omstandigheden en creatieve ideeën op u wachten om uw wensen te vervullen.

Tattoo in Den Haag

Waar kunt u een tattoo in Den Haag laten zetten en een ervaren meester vinden?

Vroeger, toen de eerste "tattoo meesters" patronen op de lichamen van hun stamleden aanbrachten, besteedden ze misschien niet veel aandacht aan schoonheid, esthetiek, hygiënische normen en veiligheid.

Tattoos dienden als informatie over de status van de eigenaar, als herkenningsteken voor de stam, clan of familie.

Tegenwoordig bevatten tattoos niet meer zo vaak expliciete informatie. Het is een symbool van mode geworden, behorend bij verschillende subculturen, een manier om aandacht te trekken en uw individualiteit te benadrukken. Het is ook een manier van zelfexpressie of een manier om een belangrijke gebeurtenis te onthouden. Soms kan een tattoo symboliseren dat je verlangt om je lichaam op een nieuw niveau te beheersen.

Ongeacht de reden waarvoor u besluit een tattoo te laten zetten, is het belangrijk dat u vertrouwt op ervaren specialisten - echte meesters in hun vak. Indien u van plan bent om een tattoo te laten zetten in Den Haag, nodigen wij u uit bij VeAn salon, waar uw wensen door een van onze meesters gerealiseerd zullen worden. Elk van hen heeft een medische opleiding en uitgebreide ervaring in verschillende stijlen en genres.

Tattoo in Den Haag
Tattoo in Den Haag

Onze voordelen

Het creëren van een uniek tattoontwerp op het lichaam is een complexe en uiterst verantwoordelijke taak die uitgebreide kennis, ervaring en strikte naleving van hygiënevoorschriften vereist om de veiligheid van de klant tijdens de procedure te waarborgen.

Waarom zou je kiezen voor VeAn Salon als je een tattoo wilt laten zetten in Den Haag? Hier zijn enkele argumenten die deze keuze rechtvaardigen:

  • In de VeAn-salons zult u alleen echte meesters aantreffen, getalenteerde professionals met uitstekende smaak en ervaring in verschillende technieken en stijlen, waaronder het creëren van gezamenlijke tattoos.
  • Wij garanderen een individuele aanpak en luisteren naar de wensen van de klant, waardoor indrukwekkende resultaten worden behaald, hetgeen u kunt beoordelen door onze portfolio te bekijken.
  • Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder ongebruikelijke tattoo stijlen en het corrigeren of bedekken van mislukte ontwerpen.
  • Wij houden strikt rekening met sanitaire voorschriften, gebruiken wegwerp instrumenten, steriliseren herbruikbare instrumenten, en behandelen uitrusting en werkplek met ontsmettingsmiddelen.
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige instrumenten, uitrusting, kleurstoffen en andere verbruiksmaterialen.

Tattoo in Den Haag

De kwestie van de prijs

Het moge duidelijk zijn dat het besparen op kosten door te kiezen voor een onervaren meester en het laten zetten van een tattoo onder ongecontroleerde omstandigheden niet alleen aanzienlijke risico's voor de gezondheid met zich meebrengt, maar ook het uiteindelijke resultaat negatief kan beïnvloeden.

In het geval van een mislukte of onjuist uitgevoerde tekening, waarbij geen rekening wordt gehouden met de individuele kenmerken van de klant, zal deze vroeg of laat gecorrigeerd moeten worden. Om kennis te maken van de kosten van het zetten van een tattoo in Den Haag bij VeAn salon, ga naar het betreffende deel van onze website.

Is het mogelijk om kosten te besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit? Natuurlijk! Bij ons krijgt elke klant een gratis consult. Volg onze informatie op onze website - wij bieden acties, kortingen en de mogelijkheid om deel te nemen aan loterijen. Wij zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat uw tattoo, gecreëerd in Den Haag in onze salon, u niet zal teleurstellen en alleen maar positieve emoties zal oproepen.

СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.