Den Haag
Vlamingstraat 7, 2511 AZ
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Den Haag Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Chernovil

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Den Haag Certified Member of the Tattoo Association

Olena Koriahina

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Den Haag

Myroslav Ivanov

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Den Haag Certified Member of the Tattoo Association

Sergiy Turitsyn

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Den Haag

Darja Cernousova

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Piercing in Den Haag

Piercin in Den Haag, aangeboden door de VeAn salon, zijn een perfecte combinatie van comfort en veiligheid tijdens de procedure, en vooral, een verscheidenheid aan trendy stijlen die u helpen om uw imago echt uniek en expressief te maken.

Onze ervaren meesters met jarenlange ervaring wachten vandaag nog op u om uw stoutste fantasieën om te zetten in unieke sieraden voor uw lichaam.

Piercing in Den Haag

Populaire soorten piercing in Den Haag

Piercings is de kunst van het versieren van het lichaam met oorbellen die in speciale openingen in de huid worden geplaatst.

De tijd dat dergelijke sieraden een indicator waren van stam of status in de maatschappij is al lang verleden tijd. Tegenwoordig is een piercing gewoon een middel tot zelfexpressie en een manier om uw imago kleurrijker en expressiever te maken.

Lange tijd beperkten de vertegenwoordigers van de westerse cultuur zich tot oor piercing, maar met de opkomst van de jeugd subculturen in de tweede helft van de XIX eeuw bereikte de populariteit van dit soort sieraden ongelooflijke hoogten, en tegenwoordig bestaan er veel verschillende stijlen en richtingen van piercing en waarschijnlijk is dit nog niet alles. Misschien komen er in de toekomst wel nieuwe stijlen en nieuwe mogelijkheden in deze richting van lichaamsmodificatie.

Indien u besluit een piercing te laten zetten in Den Haag, dan staan de meesters van VeAn salon klaar om u te helpen uw droom te verwezenlijken door gebruik te maken van verschillende stijlen, zoals targus, industrial, bridge, setum, kwal, smiley en vele andere. Onze meesters voeren de piercing in verschillende delen van het lichaam uit, waaronder oorlellen, wenkbrauwbogen, neusvleugels, lippen, wangen, tepels en navel.

Piercing in Den Haag
Piercing in Den Haag

Waarom de VeAn salon bezoeken?

Elke piercing brengt een nieuw onderdeel van het sieraad en vereist een verantwoordelijke en professionele aanpak.

Wij garanderen veiligheid en comfort voor elke klant. Onze specialisten:

  • Houden zich aan de sanitaire normen en desinfecteren de werkplek vóór en na elke procedure.
  • Gebruiken wegwerpmaskers en handschoenen om infectie te voorkomen.
  • Toepassen van gecertificeerde verdovingsmiddelen om pijn tot een minimum te beperken.
  • Verbruiksartikelen worden vlak voor gebruik uit de verpakking gehaald.Het zetten van piercings is uitsluitend veilig bij ervaren meesters die een medische opleiding hebben gevolgd en werken in modern uitgeruste salons. Zoals u misschien al geraden had - in de VeAn salon voor het zetten van piercing in Den Haag zijn dergelijke specialisten werkzaam. Vertrouw op hen in plaats van op een zelf aangeleerde meester en u zult tevreden zijn met uw beslissing!

Piercing in Den Haag

Kosten en kortingen

Indien u benieuwd bent naar de kosten van een piercing in Den Haag bij VeAn salon, kunt u meer informatie vinden op onze website, telefonisch of door gebruik te maken van ons contactformulier.

Wij bieden gratis consulten, promoties en kortingen voor onze klanten. Begin de weg naar een expressiever imago met een professionele piercing van de meesters van VeAn salon.

СONTACTEER ONS