Piercing in Rotterdam - VeAn Tattoo
Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 216 A
Mon-Sun 11:00 19:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Rotterdam Certified Member of the Tattoo Association

Olena Koriahina

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Rotterdam Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Rotterdam Certified Member of the Tattoo Association

Katerina Saliy

Beoordeling: 5 (30)
avatar
Rotterdam

Myroslav Ivanov

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Piercing in Rotterdam

Piercing is een vorm van lichaamsmodificatie, de creatie van een gaatje waarin een sieraad wordt ingebracht.

Oorlelpiercing is de meest voorkomende vorm van piercing, die voorkomt bij mensen van alle leeftijden en geslachten. Veel moderne mensen zijn niet beperkt tot de klassieke optie en geven de voorkeur aan piercings op andere delen van het lichaam in Rotterdam.

Piercing in Rotterdam

Waarom mensen een piercing laten zetten

Oorbellen, staafjes, labrettes, neusringen - spectaculaire sieraden die niet onopgemerkt blijven bij anderen.

Normaal gesproken vervullen de sieraden alleen een esthetische functie. Echter, sommigen worden gebruikt als talisman of weerspiegelen de eigenaardigheden van de zienswijze en het levensbeschouwelijke standpunt van de eigenaar. Piercing met sierraden in verschillende lichaamsdelen helpen iemands kwaliteiten te accentueren en zijn identiteit aan een bepaalde subcultuur kenbaar te maken. Piercing is een uitdrukking van innerlijke vrijheid en zelfvertrouwen. Indien u voor een piercing in Rotterdam heeft gekozen, bent u in staat uzelf te blijven en uw opvattingen en overtuigingen te handhaven, zelfs in een psychologisch agressieve omgeving.

Piercing in Rotterdam
Piercing in Rotterdam

Diensten van "VeAn" salon

Bij "VeAn" studio werken meesters - de specialisten met een medische opleiding, die hun kwalificatie niveau voortdurend verbeteren.

Deelname aan professionele wedstrijden en festivals is al lange tijd een traditie geworden voor onze meesters, die niet alleen prijzen winnen, maar ook nieuwe kennis en vaardigheden verwerven. Bij ons kunt u een piercing in Rotterdam laten zetten, zonder te vrezen voor uw gezondheid. Het concept van het werk van onze meesters is gericht op het behalen van een esthetisch resultaat met maximale veiligheid voor de klanten. Diensten:

 • Oorlelpiercing.
 • Tragus (piercing van dikke oorkraakbeen).
 • Industrial (twee gaatjes verbonden door een sieraad).
 • Bridge (piercing van de neusbrug).
 • Septum (piercing van de neustussenschot).
 • Neusvleugel piercing.
 • Medusa ( piercing van de gleuf boven de bovenlip).
 • Monroe (piercing aan de zijkant boven de bovenlip).
 • Smile (piercing van het frenulum van de bovenlip in de mondholte).
 • Tongpiercing.
 • Navelpiercing.
 • Tepelpiercing.Indien u wilt dat de sieraden op uw lichaam er aantrekkelijk uitzien en een esthetische uitstraling hebben voor de mensen om u heen, neem dan een piercing in Rotterdam bij onze studio. Onze meesters beschikken over een fijne artistieke smaak en ervaring, en zijn oprecht geïnteresseerd in een mooi resultaat. Tevreden klanten zijn onze prioriteit.

Piercing in Rotterdam

Redenen om een piercing te
laten zetten in onze studio

Indien u naar de VeAn salon komt, krijgt u uitgebreide antwoorden op alle gestelde vragen.

Consultaties zijn gratis en beschikbaar persoonlijk of telefonisch. Informeer meer over de kenmerken van de procedure en laat een piercing in Rotterdam zetten, om uw levendige persoonlijkheid te tonen. Voordelen voor onze klanten:

 • Alle soorten piercings, veilige puncties van elke complexiteit in steriele omstandigheden.
 • Gebruik van eenmalige verbruiksmaterialen en steriele instrumenten. De verpakking met verbruiksmaterialen wordt vóór de sessie in aanwezigheid van de klant opengemaakt.
 • Individuele benadering. Wij luisteren naar uw wensen, vernemen uw voorkeuren en adviseren u de optimale oplossingen.
 • Regelmatige promoties, trekkingen, kortingen. Beproef uw geluk en krijg een piercing in Rotterdam veel goedkoper dan de echte kostprijs.De meester werkt in handschoenen, waardoor de veiligheid toeneemt. Om het comfort van de cliënt te verhogen, wordt de procedure uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De werkplek wordt vóór en na de procedure met een antiseptisch middel behandeld.

СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.