Tattoo verwijdering in Rotterdam - VeAn Tattoo
Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 216 A
Mon-Sun 11:00 19:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Rotterdam Certified Member of the Tattoo Association

Olena Koriahina

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Rotterdam Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Rotterdam Certified Member of the Tattoo Association

Katerina Saliy

Beoordeling: 5 (30)
avatar
Rotterdam

Myroslav Ivanov

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Tattoo verwijdering in Rotterdam

Meer dan 15% van de mensen over de hele wereld hebben ten minste één tatoeage laten zetten.

Een populaire manier om het lichaam te versieren wordt aangetrokken door de verscheidenheid aan stijlen en het vooruitzicht om zich te onderscheiden van de massa. Tattoo in de mode trend. Veel mensen nemen een tattoo onder invloed van vluchtige emoties. Wanneer de passie afneemt en het gezond verstand plaatsmaakt, wordt er niet zelden de noodzaak tot tattoo verwijdering in Rotterdam overwogen. De vervaagde, verkleurde ontwerpen kunnen worden gecorrigeerd en met nieuwe afbeeldingen worden overlaagd. Echter, het komt ook voor dat een tatoeage helemaal verwijderd moet worden.

Tattoo verwijdering in Rotterdam

Redenen om een getatoeëerde afbeelding te verwijderen

  • Vervaging, verlies van omlijning, vormvervorming. Vormveranderingen van een tattoo kunnen optreden als gevolg van veranderingen in het lichaamsgewicht - gewichtsverlies, gewichtstoename of als gevolg van leeftijdgerelateerde veranderingen van de huid. Met de leeftijd verliest de huid elasticiteit, rekt uit en krijgt rimpels, waardoor de tekening vervormt.
  • Verlies van relevantie. Veel mensen die verliefd zijn nemen een tattoo met de naam of afbeelding van een geliefde. Na een breuk kunnen dergelijke afbeeldingen pijnlijke en onaangename herinneringen oproepen, waardoor mensen ervan dromen zich ervan te ontdoen.
  • Een onesthetisch resultaat. Zich wenden tot niet-professionals is vaak de oorzaak van teleurstelling. Een gebrek aan artistieke smaak en verfijnde vaardigheden en kennis leidt tot de creatie van tekeningen die nauwelijks als lichaamsversiering kunnen worden beschouwd.
  • Beschadiging van de tattoo als gevolg van een trauma.
  • Een strikte dresscode op het werk.
  • Verandering van opvattingen, principes en houdingen.
Tattoo verwijdering in Rotterdam
Tattoo verwijdering in Rotterdam

Werkwijze en kenmerken van de procedure

Mensen die hebben besloten zich te ontdoen van een tekening, zijn geïnteresseerd hoe een tattoo verwijdering in Rotterdam in zijn werk gaat.

Er zijn 2-6 sessies nodig om de afbeelding volledig te verwijderen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de grootte, de kleur en de leeftijd van de tattoo. De laserstraal vernietigt het pigment, dat vervolgens met de lymfe uit het weefsel wordt verwijderd. Na de procedure is het niet toegestaan om te zonnebaden of het aangetaste deel nat te maken. Wrijving van de plek tegen kleding en andere mechanische belasting dient te worden vermeden.

Tattoo verwijdering in Rotterdam

Waar kunt u een tattoo laten verwijderen

"VeAn" salon nodigt u uit voor een gratis consult, dat zowel persoonlijk als telefonisch kan plaatsvinden.

Bij ons kunt u een tatto in elke stijl, piercing of een tatoeage laten zetten. Er zijn verschillende diensten voor lichaamsmodificatie beschikbaar - wij vervullen de dromen van de klanten! Een van onze diensten is de tattoo verwijdering in Rotterdam. De procedure wordt uitgevoerd met behulp van geavanceerde laser apparatuur, die maximaal comfort en veiligheid voor de klant bevordert. Voordelen voor onze bezoekers:

  • Steriele en comfortabele omstandigheden - de werkplek wordt vóór en na elke sessie ontsmet. Om onaangename, pijnlijke gevoeligheden te voorkomen, wordt een plaatselijke verdoving toegediend.
  • Aanbevelingen omtrent de verzorging van de behandelde plek.
  • Mogelijkheid tot aanschaf van huidverzorgingsproducten. Wij bieden klanten middelen die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.
  • Regelmatige promoties en loterijen, waardoor u met korting gebruik kunt maken van de diensten van de salon.De belangrijkste principes van ons werk - tevreden klanten. Indien u geïnteresseerd bent in de dienst tattoo verwijdering in Rotterdam, vertrouw dan het werk toe aan professionals. In dit geval is het resultaat dat u verwacht gegarandeerd.

СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.