Tattoo in Rotterdam - VeAn Tattoo
Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 216 A
Mon-Sun 11:00 19:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Rotterdam Certified Member of the Tattoo Association

Olena Koriahina

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Rotterdam Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Rotterdam Certified Member of the Tattoo Association

Katerina Saliy

Beoordeling: 5 (30)
avatar
Rotterdam

Myroslav Ivanov

Beoordeling: 5 (24)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Tattoo in Rotterdam

De conceptuele aanpak van het creëren van ontwerp is een teken van professionaliteit van de meesters.

Indien u een tattoo in Rotterdam wilt laten zetten, wendt u zich dan tot de meesters van "VeAn" salon, die een voortreffelijke artistieke smaak hebben. De voltooide tattoo moet in harmonie zijn met de anatomie van het lichaam en de binnenkant van het persoon weerspiegelen. Voor een echte meester is het belangrijk dat zijn werk een versiering en een bron van trots wordt voor de klant. Veel specialisten ontwikkelen hun eigen unieke methoden voor het aanbrengen van tattoo om ervoor te zorgen dat elk ontwerp exclusief wordt. Indien u tevreden wilt zijn over het resultaat, kies dan een betrouwbare studio waar professionals werken.

Tattoo in Rotterdam

Populaire stijlen

Om een originele tattoo in Rotterdam te laten zetten, dient u naar de salon te komen en de meester uit te leggen welk ontwerp u wilt laten zetten en in welk deel van het lichaam.

De consulten zijn ook telefonisch beschikbaar. Populaire tattoo stijlen:

 1. Gotiek.
  1. Wordt gekenmerkt door een scherp, puntig silhouet van de elementen. Bij opschriften die in deze stijl zijn uitgevoerd, staat de letter dicht bij elkaar.
 2. Chicano.
  1. Populaire onderwerpen - vrouwen, religieuze symbolen, schedels. Meester benadrukt realistische afbeeldingen, nauwkeurige studie van schaduwen en details.
 3. Grafiek.
  1. Lijnen, patronen, ornamenten, figuren - de basis van de tekening. Schaduwen en volume worden naar de achtergrond gedrongen. Subtiele lijnen en zachte, delicate detaillering zijn belangrijk.
 4. Realisme.
  1. Getransformeerd van Chicano. De tekeningen doen denken aan echte foto's of kunstzinnige portretten. De belangrijkste kenmerken zijn hoge detaillering, virtuoze bewerking van hoogtepunten en schaduwen, volumetrische effect.
 5. New school.
  1. Wordt gekenmerkt door het overwicht van heldere kleuraccenten, duidelijke contouren van de elementen en de gestileerde personages. De tekeningen doen vaak denken aan tekenfilmfiguren.
 6. Japans.
  1. Wordt gekenmerkt door oosterse motieven. Meestal worden afbeeldingen van sakura, draak, waterbronnen en andere symbolische onderwerpen, dingen, wezens op de huid aangebracht.
 7. Blackwork.
  1. Wordt uitsluitend in het zwart uitgevoerd. Grotere dichtheid van het aanbrengen van pigment is het belangrijkste kenmerk.
 8. Minimalisme.
   1. Wordt gekenmerkt door laconieke, eenvoudige tekeningen, die een speciale betekenis bezitten. Kenmerken zijn gebrek aan detaillering, minimale aantal kleurtinten, geometrische vormen.
 9. Old school (traditioneel).
  1. De tekeningen worden gekenmerkt door dichte opvulling, afwezigheid van arceringen, minimaal aantal kleurtinten. De elementen hebben brede, expressieve contouren.

Onze kunstenaars gebruiken klassieke technieken en ontwikkelen unieke technieken voor het aanbrengen van tekeningen. Een exclusief resultaat is gegarandeerd voor elke bezoeker.

Tattoo in Rotterdam
Tattoo in Rotterdam

Redenen om de "VeAn"
salon in Rotterdam te bezoeken

Bij "VeAn" salon werken eersteklas meesters die echt passie hebben voor hun werk en geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van het beste esthetische resultaat.

Indien u van plan bent om in onze salon een tattoo in Rotterdam te laten zetten, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over uw gezondheid en veiligheid. Alle specialisten zijn medisch opgeleid en beschikken over de kennis en vaardigheden om de sanitaire en hygiënische omstandigheden tijdens de sessie te handhaven.

Tattoo in Rotterdam

Arbeidsvoorwaarden

Voor het werk wordt geavanceerde apparatuur en de modernste materialen gebruikt die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

De meesters van de tattoo in Rotterdam gebruiken steriele wegwerpinstrumenten - de verpakking wordt vlak voor de sessie in aanwezigheid van de klant opengemaakt. De werkplek wordt vóór en na de sessie ontsmet. Overige voordelen voor onze bezoekers:

 • Regelmatige promoties en trekkingen - een kans om korting te krijgen op alle soorten diensten.
 • Gratis consulten.
 • Individuele benadering.De meesters van de salon verbeteren voortdurend hun kwalificaties en nemen deel aan professionele wedstrijden en festivals. De perfectionering van de vaardigheden en de verhoging van het professionele niveau is een prioriteit voor onze medewerkers. Onze klanten zijn altijd tevreden over het resultaat!

СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.