Professionele Piercing Services in Groningen | Ontdek Jouw Stijl - VeAn Tattoo
Groningen
Zwanestraat 13
Opening 15 mei 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Groningen Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Piercing in Groningen

De wens naar stilistische uniciteit leidt mensen vaak tot veranderingen in hun uiterlijk, en een van de populaire manieren om zichzelf te uiten is door middel van piercings.

Hier worden diensten aangeboden door gekwalificeerde specialisten die een comfortabel en veilig proces garanderen, waardoor het een aangename en creatieve ervaring wordt. De meesters in de studio gebruiken alleen steriele apparatuur en wegwerpmaterialen, beginnend met het demonstreren van het openen van nieuwe pakketten met gereedschap. Dankzij hun professionalisme en ervaring helpen de meesters van VEAN studio je het perfecte type en plaats voor je piercing te kiezen, rekening houdend met je wensen en anatomische kenmerken.

Piercing in Groningen

Breed scala aan piercingdiensten in Groningen

VEAN studio biedt een uitgebreide selectie van piercingservices in Groningen, die voldoen aan diverse stilistische voorkeuren en wensen van klanten.

Het assortiment diensten omvat:

  • Oorpiercings: van klassieke oorlel piercings tot meer complexe projecten.
  • Neuspiercings: verschillende soorten neuspiercings beschikbaar, inclusief septum en bridge.
  • Tongpiercings: standaard verticale piercings of meer unieke opties.
  • Lippiercings: inclusief labret, monroe, medusa.
  • Wenkbrauwpiercings: van enkele tot meervoudige piercings, verschillende plaatsingen langs de wenkbrauwlijn.
  • Tepelpiercings: enkele of dubbele tepelpiercings, uitgevoerd met uiterste zorg en precisie.
  • Navelpiercings: klassieke verticale piercings of meer ongebruikelijke opties zoals omgekeerde navelpiercings.Elke piercingprocedure in Groningen bij VEAN studio wordt uitgevoerd met behulp van geavanceerde technologieën en technieken om pijn te minimaliseren en het genezingsproces te versnellen. De meesters in de studio gebruiken alleen steriele instrumenten en materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor een hoge veiligheid en comfort voor klanten wordt gegarandeerd. De studio biedt ook een breed scala aan sieraden voor piercings, waardoor elke klant de perfecte optie voor hun unieke stijl kan vinden.

Als je bang bent voor pijn of nare verhalen over piercings hebt gehoord, zal onze meester tijdens een voorafgaande consultatie al je angsten wegnemen door uit te leggen dat er niets te vrezen is wanneer je met een professional werkt.

Piercing in Groningen
Piercing in Groningen

Waarom zou je voor een
piercing kiezen bij VEAN studio in Groningen?

De meesters in VEAN studio nemen een holistische benadering voor elke klant.

Ze gebruiken hun kennis en ervaring om de beste oplossingen aan te bieden, waarbij ze individueel elke taak aanpakken. Klanten zijn gegarandeerd van:

  • Persoonlijke aandacht: je kunt je wensen uiten, en de meester, na het analyseren ervan, zal de optimale opties voorstellen.
  • Netheid en veiligheid: onze specialisten zorgen voor steriliteit in het proces en gebruiken alleen wegwerpinstrumenten, waarvan het openen plaatsvindt voor de klant.
  • Hoge professionaliteit: onze meesters streven niet naar kwantiteit, maar naar kwaliteit van service, zodat klanten terug blijven komen.Creativiteit en uniciteit in elk detail

VEAN studio in Groningen biedt een breed scala aan gecertificeerde accessoires voor piercings. Je vindt exclusieve sieraden die je individualiteit benadrukken en een vleugje toevoegen aan je stijl.

Piercing in Groningen
Ondersteuning en zorg na de piercing

Door een piercing te krijgen in Groningen bij VEAN studio, ontvang je ook volledige instructies voor de verzorging na de procedure, wat zal helpen om sneller te herstellen en mogelijke complicaties te voorkomen.

De meesters van de studio staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en de nodige ondersteuning te bieden tijdens het genezingsproces. Jouw keuze om een piercing te laten zetten in Groningen bij VEAN studio is een stap naar het ontdekken van nieuwe facetten van je eigen individualiteit, uitgevoerd met inachtneming van alle veiligheids- en kwaliteitsnormen. VEAN studio wacht op je om je ideeën tot leven te brengen en kleur toe te voegen aan je stijl.

Piercing in Groningen
Piercing in Groningen
Piercing in Groningen
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.