Permanente make-up in Utrecht | Professionele diensten. - VeAn Tattoo
Utrecht
Lijnmarkt 24
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Tania Kochyna

Beoordeling: 5 (23)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Alla Pinchuk

Beoordeling: 5 (28)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Elina Ienik

Beoordeling: 5 (20)
СONTACTEER ONS

Permanente make-up in Utrecht

Vrouwen streven altijd naar schoonheid en perfectie, en weinigen van hen kunnen het daarbij laten.

Een van de procedures waarmee zij perfectie kunnen bereiken is permanente make-up (tatoeage). Het gaat om het injecteren van pigment onder de epidermis waardoor een permanente tint (bij de wenkbrauwen en de lippen) of meer intense kleur (bij de eyeliners of de tussenwimpers) wordt gecreëerd.

Onze salon "VeAn tattoo" in Utrecht biedt professionele diensten, meer bepaald permanente make-up in Utrecht door ervaren specialisten op dit gebied. Wij helpen u niet alleen uw imago te verbeteren door het sprekender te maken, maar ook kleine oneffenheden te verbergen, zoals een ongelijkmatige lipcontour of kleine littekens. Al onze meesters zijn medisch opgeleid en verbeteren hun vaardigheden voortdurend door het volgen van gespecialiseerde cursussen en deelname aan festivals. U kunt zeker zijn van de kwaliteit van onze diensten en de veiligheid van de procedure uitgevoerd in onze salon.

Permanente make-up in Utrecht
Permanente make-up in Utrecht
Permanente make-up in Utrecht

Onze diensten

Wij hebben niet alleen de beste meesters van het vak in dienst die uw dromen waarmaken, maar ook de meest gevraagde behandelingen die wereldwijd populair zijn.

Permanente make-up in Utrecht van "VeAn tattoo":

  • In onze salon "VeAn Tattoo" kunt u kiezen uit verschillende permanente lipmake-up technieken, waaronder contour make-up, contour met schaduw, 3D technieken, aquarelleren of nude lippen. Onze meesters zorgen ervoor dat al uw wensen worden vervuld en helpen de contour van de lippen glad maken, asymmetrie corrigeren en kleine littekens of pigmentvlekken verbergen. Permanente make-up in Utrecht bij "VeAn tattoo" voorkomt ook een bezoek aan een plastisch chirurg.
  • Wij bieden ook permanente make-up voor wenkbrauwen met de "poedercoating" techniek, die een zeer natuurlijk effect creëert en daarom erg populair is. Bovendien biedt dit soort wenkbrauwen tatoeage vele magische mogelijkheden, zoals het egaliseren van asymmetrieën, het corrigeren van de vorm van de wenkbrauwen, het visueel liften en verjongen van het gezicht door de hoekje van de wenkbrauwen omhoog te trekken. Eenmaal geprobeerd, zult u uw keuze niet meer willen veranderen.
  • Eyeliners. U kunt kiezen tussen zacht eyeliners met schaduw, die het aangezicht verzachten en meer sprekend maken, of een klassieke strenge eyeliner. Maar onze meesters zullen u altijd helpen de beste optie te kiezen die bij u past.
  • Opvullen van de tussenruimte van de wimpers. Bovendien bieden wij een combinatie van variaties om de tussen ooglidruimte op te vullen, zoals het tussenwimpers dat overgaat in een kleine eyeliner. Deze techniek helpt om de ogen visueel te vergroten en is zelfs geschikt voor degenen die zich vanwege de kenmerken van het bovenooglid geen brede eyeliner kunnen permitteren.Ons meesters team gebruikt uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit, alsook wegwerp instrumenten. Voor elke klant en na het voltooien van het werk wordt een desinfectie uitgevoerd. Wij hechten veel belang aan de zorg voor elk van onze klanten, en wij willen dat u het zelf kunt ervaren. Wij uitpakken en bewerken de instrumenten in aanwezigheid van u.

Permanente make-up in Utrecht

Waarom is een advies belangrijk?

Alvorens een procedure te beginnen, dient de meester de behoeften van de klant duidelijk te identificeren, alsook een reeks tests uit te voeren.

Hieronder valt het schetsen van de toekomstige tatoeage, de beoordeling van de reactie van de huid op het pigment en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met de klant. Vooral belangrijk is het eerste advies, dat de klant helpt om een keuze te maken en eventuele twijfels op te heffen.

Permanente make-up in Utrecht
Permanente make-up in Utrecht

En nog wat andere leuke dingen...

Permanente make-up in Utrecht van "VeAn tattoo" vertelt dat wij altijd prioriteit stellen aan het vakmanschap en de veiligheid om een optimaal resultaat voor iedere klant te garanderen.

Echter, onze diensten beperken zich daar niet toe - wij organiseren voortdurend promoties, loterijen en feestelijke kortingen voor onze klanten. Wij nodigen u uit om u te abonneren op onze pagina's van de sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en evenementen.

Permanente make-up in Utrecht
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.