year Utrecht
Lijnmarkt 24
Mon-Sun 11:00 20:00
WHY WE ARE BETTER THAN OTHERS
5 offers
from VeAn Tattoo!
Get YOUR discount!
Our masters
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

  • Piercing
  • Change of Jewelry
Beoordeling: 5 (10)
СONTACTEER ONS

Tattoo in Utrecht

In verschillende tijdperken hebben de mensen hun individualiteit, sterke karakter en originaliteit tot uitdrukking gebracht door middel van het aanbrengen van tattoo's op hun lichaam.

Elk ontwerp en de plek waar het werd aangebracht had zijn eigen unieke betekenis die noodzakelijkerwijs door de eigenaar werd begrepen. Echter, tegenwoordig is het kunstenaarschap van het tatoeëren zo dicht mogelijk bij de kunst gekomen, en wordt het in vele stijlen weergegeven. En ook tatoeages kunnen vandaag door iedereen worden aangebracht, het is alleen de moeite waard om te zien, wat men denkt dat een plek op het lichaam waard is.

Onze tattoo meesters in Utrecht hebben een uitstekende beheersing van alle bekende tattoo stijlen en technieken voor het creëren van tatoeages, waardoor ze ware meesterwerken kunnen creëren. Zij verbeteren hun vaardigheden voortdurend, door regelmatige geavanceerde training en het bijwonen van verschillende festivals en trainingen. De veiligheid van onze klanten is onze prioriteit. De meesters zijn medisch opgeleid en volgen een opleiding op het gebied van hygiëne en het steriliseren van instrumenten. Alle gebruikte instrumenten zijn wegwerpbaar, worden vlak voor gebruik uitgepakt en verwerkt in de aanwezigheid van de bezoeker.

Tattoo in Utrecht
Tattoo in Utrecht

Tattoo in Utrecht -
populaire technieken

Tegenwoordig is het onmogelijk om één of zelfs maar enkele van de meest populaire tattoo technieken in Utrecht te noemen, aangezien elk van onze klanten is uniek en drukt hun individualiteit uit in zijn/haar tattoo.

Bovendien zijn sommige stijlen, zoals steampunk, vrij nieuw en beginnen net aan populariteit te winnen. Echter, wij hebben ons best gedaan om de meest gevraagde tendenzen die onze klanten kiezen te benadrukken:

  • Minimalisme
  • Neo-traditionee
  • Realisme
  • BlackworkOnze tattoo meesters in Utrecht zijn bedreven in verschillende stijlen en staan klaar om voor elke klant een individueel tattoo design te creëren, rekening houdend met hun persoonlijke wensen en voorkeuren.

Tattoo in Utrecht

Indien een tattoo in Utrecht,
dan alleen bij "VeAn tattoo"

Onze tattoo meesters van netwerk van salons "VeAn tattoo" hebben vele voordelen ten opzichte van andere meesters.

Naast de voor de hand liggende factoren zoals hun hoge vaardigheidsniveau en reputatie, zijn er nog andere redenen om voor ons te kiezen:

  • Moderne apparatuur: wij gebruiken alleen moderne instrumenten en technologie om onze klanten de best mogelijke resultaat te verzekeren.
  • Hoge kwaliteit materialen: wij maken uitsluitend gebruik van de beste verven en verdovingen voor het maximale comfort van onze klanten.
  • De veiligheid is onze prioriteit. Wij garanderen dat alle oppervlakken vóór en na elke klant worden behandeld. Onze meesters gebruiken uitsluitend wegwerpinstrumenten die uitsluitend worden uitgepakt en bewerkt in de aanwezigheid van u.
  • Individuele aanpak. Wij hebben een individuele aanpak van elke klant. Onze specialisten staan klaar om uw ideeën om te zetten in een perfecte tatoeage die u nog vele jaren zal plezieren.Wij bieden een gratis advies voordat een definitieve beslissing wordt genomen en verstrekken alle informatie die van belang is voor de klant. Ongeacht wat uw vragen zijn: de keuze van een plek voor een tatoeage, de keuze van een stijl, de ontwikkeling van een schets of gewoon het bespreken van uw zorgen over mogelijke pijn, wij staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Tattoo in Utrecht
Tattoo in Utrecht

Wie houdt van dappere?

Natuurlijk, kan het geluk u elk moment toelachen!

Als u dapper bent en de rijkdom van uw innerlijke wereld wilt uitdrukken met een unieke tekening, dan maakt u kans om de winnaar te worden van een van onze regelmatige trekkingen.

"VeAn tattoo" salons organiseren vaak feestelijke trekkingen, interessante promoties en bieden leuke kortingen. Om de kans om deel te nemen niet te missen, volg onze sociale media. Belangrijk om te onthouden is dat het geloof in succes de sleutel kan zijn om het in uw leven te laten gebeuren.

Daarnaast volgen wij de moderne europese praktijk door u eerst de gelegenheid te geven om de meester te ontmoeten, zijn kwalificaties en professionaliteit te zien en te begrijpen dat u zijn/haar volledig kunt vertrouwen. Wij begrijpen dat de keuze voor een specialist voor het zetten van tattoo in Utrecht is een serieuze beslissing, daarom doen wij ons best om u te helpen bij het maken van de definitieve keuze.

Tattoo in Utrecht
СONTACTEER ONS