Utrecht
Lijnmarkt 24
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Tania Kochyna

Beoordeling: 5 (19)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Alla Pinchuk

Beoordeling: 5 (24)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Elina Ienik

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Laser verwijdering van
tatoeage in Utrecht

Tatoeage verwijdering met behulp van laser is een effectieve manier om van ongewenste tatoeage af te komen.

De redenen voor verwijdering kunnen variëren, bijvoorbeeld een uitvoering van gebrekkige kwaliteit, verlies van esthetische uitstraling, verlies van helderheid, relevantie en overtreding van de dresscode op het werk.

Inderdaad, er kunnen vele redenen zijn, maar ongeacht de reden is laserverwijdering van de lichaam tekening is één van de beste opties om de fout te corrigeren. Deze methode zorgt voor een kwalitatieve tatoeage verwijdering zonder pijn.

Hoe wordt de laserverwijdering van tatoeage in Utrecht uitgevoerd? De laserstralen worden gericht op de tatoeage inkt en in het proces wordt deze afgebroken en verwijderd uit het lichaam met de directe betrokkenheid van het lymfestelsel.

Echter, alvorens het verwijderen van een tatoeage uit te voeren, is het noodzakelijk om een ervaren specialist te raadplegen die zal helpen om de mogelijkheid van volledige tatoeage verwijdering, het aantal behandelingen en de tijd in te schatten die nodig is om het verwachte resultaat te bereiken.

Indien u van ongewenste tatoeages af wilt, dan is laserverwijdering van tattoo in Utrecht een geweldige optie om de huid te ontdoen van eventuele markeringen of ontwerpen. De procedure maakt het mogelijk om van de tatoeage af te komen zonder veel pijn en met minimale sporen van de aanwezigheid op de huid in het verleden.

Laser verwijdering van tatoeage in Utrecht
Laser verwijdering van tatoeage in Utrecht
Laser verwijdering van tatoeage in Utrecht

Wat is laserverwijdering
van tattoo in Utrecht?

Laserverwijdering van tattoo in Utrecht is een procedure waarbij laserstralen worden gebruikt om het pigment af te breken in kleine deeltjes die na verloop van tijd uit de huid worden verwijderd.

Het aantal sessies voor volledige tatoeage verwijdering is afhankelijk van vele aspecten, zoals kleur, intensiteit, levensduur van uw tekening, alsook de individuele kenmerken van het lichaam. Een bepaald aantal behandelingen kan alleen worden vastgesteld door een specialist, die moet worden geraadpleegd voordat de behandeling wordt gepland.

Ondanks moderne apparatuur, is volledige verwijdering van tatoeages niet altijd mogelijk, aangezien elk geval anders is. Derhalve wordt aangeraden alle nuances te bespreken met een ervaren specialist alvorens een tatoeage te laten verwijderen.

Laser verwijdering van tatoeage in Utrecht
Laser verwijdering van tatoeage in Utrecht

Kenmerken van de
behandeling

Helaas is het laserverwijdering van tattoo in Utrecht geen 100% pijnloze procedure, aangezien er tijdens de laserbehandeling van de tattoo is het mogelijk dat er onaangename gevoeligheden (bijv. branderig, prikkeling, zelden pijnlijk) ontstaan.

Om de procedure comfortabeler te maken wordt de klant een plaatselijke verdoving aangeboden.

Het is ook belangrijk om er rekening mee te houden dat een lichte roodheid of, in sommige gevallen, zelfs een lichte zwelling kan ontstaan na de behandeling. Daarom is verzorging van het gebied van de tattoo verwijdering van groot belang.

Laser verwijdering van tatoeage in Utrecht

Kwaliteit op alle niveaus

Wij waarderen elk van onze klanten en garanderen een individuele benadering van iedereen die onze salon binnenkomt.

U kunt een gratis consult krijgen en uw eigen laserverwijdering van tatoeage in Utrecht plannen met een specialist van VeAn, waarbij u er ook zeker van kunt zijn dat de procedure volkomen veilig is: alle instrumenten die in de salon worden gebruikt zijn van de hoogste europese kwaliteit, instrumenten voor eenmalig gebruik worden uitgepakt in uw aanwezigheid. Ook de werkplek wordt na elke bezoeker grondig gedesinfecteerd. De medische steriliteit heeft betrekking op de gezondheid van de klanten.

Aangezien de procedure van laserverwijdering van het lichaam tekening kan leiden tot irritatie, het is noodzakelijk om een complete thuisverzorging op te stellen voor de beschadigde huid. In onze salon kunt u professionele verzorgingsproducten voor tatoeages aanschaffen tussen de verwijderingsprocedures. Onze meesters zullen u helpen de juiste middelen te kiezen die voor u optimaal zijn.

Laser verwijdering van tatoeage in Utrecht
СONTACTEER ONS