Laser verwijdering van permanente make-up in Utrecht | Zonder pijn. - VeAn Tattoo
Utrecht
Lijnmarkt 24
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Tania Kochyna

Beoordeling: 5 (19)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Alla Pinchuk

Beoordeling: 5 (24)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Elina Ienik

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Laser verwijdering van permanente make-up in Utrecht

Permanente make-up kan de perfecte oplossing zijn voor drukke, moderne vrouwen die er verzorgd uit willen zien zonder al te veel kosten of tijd te besteden.

Tegenwoordig zijn de technieken voor permanente make-up zo ontwikkeld dat het werk van een professional er natuurlijk en aantrekkelijk uitziet. Maar helaas is dat niet altijd het geval geweest. Tegenwoordig zijn er een aantal veelvoorkomende redenen waardoor het noodzakelijk is om permanente make-up in Utrecht met een laser te verwijderen:

  • afwerking van gebrekkige kwaliteit die er onesthetisch uitziet;
  • de permanente make-up werd nagenoeg onzichtbaar, is van kleur veranderd of er bevinden zich lege plekken zonder pigment op de huid;
  • de vorm, kleur of tint van het pigment is niet correct gekozen;
  • als gevolg van gewichtsverandering is permanente make-up uit vorm geraakt en dient gecorrigeerd te worden.



Een pigment van gebrekkige kwaliteit of een onregelmatigheid in de techniek van permanente make-up vereist het laser verwijdering van permanente make-up in Utrecht. Dit is een reden om contact op te nemen met een specialist om de situatie te beoordelen en de nodige maatregelen te nemen.

Laser verwijdering van permanente make-up in Utrecht

Waarom contact opnemen
met "VeAn"?

Ons meesters team van laser permanente make-up verwijdering in Utrecht, hebben ook ruime ervaring in het aanbrengen van dit soort make-up, wat hen een voorsprong geeft specifiek voor het verwijderen van tatoeage.

De gezichtshuid, vooral op het lippen- en oogzone, is kwetsbaarder en gevoeliger, waardoor laser verwijdering van permanente make-up zorgvuldigheid en veiligheid vereist. Om de procedure zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, dient u contact op te nemen met een ervaren specialist met een medische opleiding (idealiter), die u zal helpen bij de keuze van de verzorgingsproducten (verkrijgbaar in onze salon) en de verdoving.

Alvorens aan een kuur laser permanente make-up verwijdering in Utrecht te beginnen, is het belangrijk met uw meester te raadplegen en uw huidconditie en de noodzaak van de procedure te bepalen. Afhankelijk van de conditie van de tatoeage en de kenmerken van het lichaam, kunnen er twee tot zes sessies nodig zijn, en wij passen altijd een individuele kuur aan voor elke klant.

Laser verwijdering van permanente make-up in Utrecht
Laser verwijdering van permanente make-up in Utrecht
Laser verwijdering van permanente make-up in Utrecht

Hoe verloopt de procedure voor
het verwijderen van tatoeage

Tijdens het verwijderen van een tattoo met laser in Utrecht wordt een laserstraal met een bepaalde frequentie gericht naar de plaats van de te verwijderen tattoo, waardoor het pigment in kleinere deeltjes wordt gesplitst die na een bepaalde tijd uit de huid worden verwijderd.

Laser tattoo verwijdering is een veilige methode, dankzij de hoge nauwkeurigheid van de belichting op bepaalde plekken die het pigment bevatten. Tijdens de procedure wordt het omliggende weefsel niet beschadigd, maar er kunnen enige ongemakken optreden in de zone waar de laserstraal wordt toegepast, zoals prikkelingen en stijging van de temperatuur van de plek van het weefsel. Om deze bijwerkingen te voorkomen, kan vóór de procedure een verdoving worden gebruikt.

Na de procedure kan er een lichte roodheid van de huid en ongemak merkbaar zijn. Om deze symptomen te voorkomen, is het belangrijk om tijdens het genezingsproces te kiezen voor kwalitatieve huidverzorgingsproducten.

Laser verwijdering van permanente make-up in Utrecht

Kwaliteit en veiligheid staan
altijd op de eerste plaats

Aangezien wij te maken hebben met een gevoelige huid die vatbaar is voor verwondingen en microscheurtjes, is het belangrijk dat de oppervlakken worden gedesinfecteerd vóór de aankomst van elke nieuwe klant en na zijn vertrek, omwille van veiligheidsredenen.

Al onze instrumenten zijn wegwerpbaar, worden uitgepakt en gedesinfecteerd in aanwezigheid van de klant. Wij werken met materialen van europese kwaliteit, waarbij de meest moderne technieken voor het verwijderen van tatoeages worden gebruikt.

"VeAn tattoo" netwerk van salons ontwikkelt zich actief en streeft ernaar om dichter bij de klant te zijn. Wij zijn voortdurend aan het uitbreiden en openen nieuwe salons, alsook bieden wij onze klanten regelmatige promoties, feestdagen kortingen en thema trekkingen. Wij zijn van mening dat cadeaus altijd leuk zijn, vooral als deze lang meegaan en hun ontvangers plezier bezorgen.

Om op de hoogte te blijven van alle nieuws en promoties, abonneer u op onze pagina's in de sociale media. Blijf op de hoogte van updates en doe mee aan de tekeningen, misschien bent u wel onze volgende gelukkige winnaar! Wij waarderen elk van onze klanten en doen ons best om uw bezoek aan onze salons nog aangenamer en winstgevender te maken.

СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.