Piercing in Utrecht | Oren. Navel. Neus. - VeAn Tattoo
Utrecht
Lijnmarkt 24
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Tania Kochyna

Beoordeling: 5 (19)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Alla Pinchuk

Beoordeling: 5 (24)
avatar
Utrecht Certified Member of the Tattoo Association

Elina Ienik

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Piercing in Utrecht

In de hedendaagse tijd zijn er tal van manieren om je eigen lichaam te versieren en zo de mogelijkheid te hebben om je persoonlijkheid te tonen of jezelf uit te drukken. Een van de meest populaire methoden hiervoor is het laten zetten van een piercing.

Het wordt al heel lang gebruikt, bovendien door mensen op verschillende continenten. Het toonde verschillende dingen aan: klasse, het bereiken van een bepaalde leeftijd of status en andere dingen, maar tegenwoordig zijn piercings erg bekend onder jongeren als een manier van zelfexpressie en stijl.

Piercings worden op verschillende delen van het lichaam gezet, maar oren, neus, wenkbrauwen en navel komen het meest voor. Voor het vervaardigen van sieraden worden verschillende metalen gebruikt: goud, zilver, chirurgisch staal en kunststof. Naast de populaire en gebruikelijke plekken voor piercings zijn er ook aantrekkelijkere en originelere, en u kunt elke gewenste piercing in Utrecht in onze salon laten zetten.

Een zeer belangrijk aspect bij een piercing is de betrouwbaarheid, die onze salon honderd procent biedt. Indien u op zoek bent naar professionele piercing in Utrecht, dan moet u zeker terecht bij "VeAn Tattoo". Ons team is niet alleen begaan met onze eigen reputatie, maar ook met elke klant afzonderlijk.

Piercing in Utrecht
Piercing in Utrecht
Piercing in Utrecht

Professionalisme en veiligheid

In onze schoonheidssalon zijn enkel de meest bekwame professionals werkzaam, die beschikken over uitgebreide werkervaring en medische opleidingen. Zij blijven voortdurend hun vaardigheden ontwikkelen door regelmatig deel te nemen aan verschillende evenementen ter bevordering van hun kwalificaties.

Al onze materialen, apparatuur en verbruiksmaterialen zijn van de hoogste europese kwaliteit, en worden verplicht gesteriliseerd.De werkplekken worden na elke bezoeker en vóór elke nieuwe klant gedesinfecteerd, en wegwerpinstrumenten worden in aanwezigheid van de klant opengemaakt alvorens de procedure begint. U kunt er verzekerd van zijn dat elke procedure die wij uitvoeren veilig is, welk soort piercing u ook kiest. De meest veilige plek voor een piercing in Utrecht is "VeAn Tattoo", waar wij een uitgebreid scala aan diensten aanbieden. Hier kan iedereen de perfecte optie vinden om zichzelf gelukkig en tevreden te maken.

Piercing in Utrecht
Piercing in Utrecht

Onze diensten

Naast de meest populaire plekken voor piercing procedures, zijn onze medewerkers ook zeer ervaren met andere, minder gebruikelijke.

Bijgevolg heeft u de mogelijkheid om elk, zelfs het meest zeldzame, verzoek in te dienen, dat wij op de best mogelijke manier voor u zullen uitvoeren.

Wij bieden onze klanten de volgende diensten aan:

 • oorlel piercing;
 • tragus;
 • industrial;
 • bridge;
 • septum;
 • neusvleugel piercing;
 • medusa;
 • monroe;
 • smiley;
 • tongpiercing;
 • navelpiercing;
 • tepelpiercing.Ook kunt u een consult krijgen van onze specialisten om de kosten te berekenen, de voor- en nadelen af te wegen, te informeren over piercing trends in Utrecht en de perfecte optie voor uzelf te kiezen.

Piercing in Utrecht

Waarom een consultatie
nodig?

Zelfs als u precies weet waar u de piercing wilt en al heeft gekozen welke u wilt, is het belangrijk om een specialist te raadplegen over de veiligheid van de procedure, om de nuances van de uitvoering te bespreken, de verzorging, alle voor- en nadelen te kennen, de specifieke aspecten van de verzorging van de piercing, het materiaal te kiezen.

En gewoon een praatje maken zodat u begrijpt dat u uw meester kunt vertrouwen.

Wij bieden een gratis consult aan zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen, kennis kunt maken met de meester en alle noodzakelijke details kunt bespreken.

Piercing in Utrecht
Piercing in Utrecht
Wij geven cadeaus

"VeAn Tattoo" is een populair netwerk van salons in Europa en staat bekend om zijn hoge kwaliteits dienstverlening.

Wij houden van onze klanten, en wat is een betere manier om onze liefde te tonen dan door middel van leuke cadeaus?

Bij ons organiseren we voortdurend trekkingen, promoties en feestelijke kortingen, waarmee u uw droom van een piercing veel sneller kunt verwezenlijken. Om op de hoogte te blijven van al ons nieuws en onze aanbiedingen, vergeet niet om u te abonneren op sociale media. Dit helpt u niets te missen.

We staan altijd klaar om u te helpen, zowel telefonisch als via messenger. Neem gerust contact met ons op!

Piercing in Utrecht
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.