Tattoo in Breda | De beste tattoo-meesters - VeAn Tattoo
Breda
Tolbrugstraat 17
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Breda Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (24)
avatar
Breda Certified Member of the Tattoo Association

Evelina Zenhel

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Breda

Tatsiana Vydysh

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Tattoo in Breda

De geschiedenis van de lichaamskunst is even oud als die van de grotschilderkunst.

Sinds de antieke tijden hebben mensen tatoeages aangebracht om de aandacht van hun stamgenoten te trekken, om vijanden af te schrikken, om macht of sociale status te demonstreren. Geleidelijk werden tatoeages het kenmerk van bepaalde groep personen - opstandelingen, criminelen, rockers, bikers, allen die zich afzetten tegen de maatschappij. Maar tegenwoordig is de houding tegenover lichaamsmodificatie veranderd. Voor een heldere tattoo in Breda in onze salon komen mannen en vrouwen van verschillende leeftijden, activiteiten en sociale status: huisvrouwen, studenten, kantoorbedienden, straatmuzikanten, soldaten, toeristen. Ieder van hen is op zoek naar iets anders in de lichaamskunst:

  • zelfexpressie door middel van lichaamsmodificatie;
  • een manier om anderen meer te vertellen door middel van een gewijzigd uiterlijk;
  • een instrument om je voorkeuren of opvattingen over bepaalde dingen te demonstreren;
  • een mogelijkheid om een levendige herinnering aan een belangrijke datum, speciale bijeenkomst of gebeurtenis te behouden.En iedereen die een tattoo in Breda wil laten zetten, vindt het beste met inbegrip van prijs dienst bij VeAn salon.

Tattoo in Breda

Welke soort tattoo
in Breda kunt u laten
zetten bij VeAn

De meesters van onze salon werken in verschillende stijlen.

Daarom krijgt iedere bezoeker exact datgene waarvoor hij/zij naar VeAn komt. Kies een kant-en-klaar ontwerp uit de catalogus of bestel een eigen design met het oog op uw wensen. Een specialist helpt degenen die nog niet hebben besloten in welke stijl een tattoo in Breda te zetten, laat u voorbeelden van werken zien, zodat u inzicht krijgt de verschillen tussen de stijltrends in het tatoeëren.

Tattoo in Breda
Tattoo in Breda
Tattoo in Breda

Waarom komen naar
VeAn voor een tattoo i
n Breda: onze voordelen

Er zijn een aantal belangrijke factoren waardoor onze salon zich onderscheidt van andere tattoo salons, die bieden om een tattoo te zetten in Breda.

Tot de belangrijkste daarvan behoren:

  • In de salon werken gekwalificeerde meesters met een medisch diploma, opgeleid in kunstzinnige lichaamsmodificatie. Elke medewerker verbetert voortdurend zijn kwalificaties en neemt deel aan festivals en competities teneinde zijn vaardigheidsniveau te demonstreren. Uw wensen worden gerealiseerd door een specialist met hoofdletter.
  • Wij gebruiken de beste apparatuur en gecertificeerde verbruiksmaterialen voor de tattoo in Breda.
  • Sanitaire en hygiënische normen worden strikt nageleefd. De werkplek wordt vóór elke sessie gedesinfecteerd, de meester werkt in een masker en handschoenen, een wegwerpset instrumenten wordt geopend in afwachting van de klant.
  • De meester verstrekt uitgebreid advies omtrent de verzorging van een tatoeage. Beproefde genezingsmiddelen kunnen rechtstreeks bij de salon worden aangeschaft. De specialist houdt telefonisch of via internet contact met de klant totdat de huid volledig is hersteld, om indien nodig advies te verstrekken.
Tattoo in Breda
Tattoo in Breda

Wat zijn de kosten voor
een tattoo in Breda?

Elke tatoeage uitgevoerd door een getalenteerde meester kan worden gezien als een kunstwerk.

Daarom is het moeilijk om het werk van specialisten en het resultaat te beoordelen aan de hand van een overzichtelijke prijslijst. De kosten van de dienst bestaan uit de kosten van de verbruiksmaterialen en de vergoedingen voor de tatoeëerder. Hoe complexer het ontwerp, hoe groter en dichter de tekening, hoe hoger de prijs van een tattoo in Breda. De financiële voorwaarden worden met elke klant besproken alvorens het werk begint, zodat de rekening niet als een verrassing voor u opkomt. En indien u een coole tatoeage wilt laten zetten en tegelijkertijd kosten wilt besparen, abonneer u dan op onze sociale media. Wij houden regelmatig promoties en kondigen kortingen aan op geselecteerde artikelen. Blijf op de hoogte van updates om deze kans niet te missen.

СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.