Laser tattoo verwijdering in Breda | Geen pijn. - VeAn Tattoo
Breda
Tolbrugstraat 17
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Breda Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (24)
avatar
Breda Certified Member of the Tattoo Association

Evelina Zenhel

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Breda

Tatsiana Vydysh

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Laser tattoo verwijdering in Breda

VeAn tattoo nodigt geïnteresseerde personen uit, die van hun lichaamskunst willen ontdoen, voor een procedure van"tattoo verwijdering" in Breda.

Deze dienst wordt verleend met gebruikmaking van moderne apparatuur op basis van lasertechnologie. Het proces wordt uitgevoerd in een paar sessies, deze methode is bloedloos, vrijwel pijnloos en zeer effectief. Wij werken strikt volgens de Europese sanitaire en hygiënische voorschriften. De werkplek wordt altijd behandeld met antiseptische middelen en de wegwerpinstrumenten worden in aanwezigheid van de klant uitgepakt.

Laser tattoo verwijdering in Breda
Laser tattoo verwijdering in Breda

Wie is geïnteresseerd
in een dienst voor tattoo
verwijdering in Breda?

Het is geen groot geheim dat veel mensen tatoeages op hun lichaam laten zetten als gevolg van een spontaan verlangen.

Het is daarom niet verbazingwekkend dat na een korte periode behoefte is aan een tattoo verwijdering dienst. Bij de "VeAn" salon, dankzij geavanceerde laser apparatuur, kunt u de tatoeage volledig van uw huid verwijderen. Het verwijdering proces kan 2 tot 6 sessies duren. De duur wordt beïnvloed door de volgende factoren:

 • De oppervlakte van de afbeelding.
 • De "Leeftijd" van de tatoeage.
 • De samenstelling van het kleurpigment.Deze dienst zal ook interessant zijn voor degenen wiens lichaamskunst zijn aantrekkingskracht heeft verloren, evenals om de volgende redenen:

 • Het werk van het zetten van het lichaam afbeelding is gebrekkig uitgevoerd.
 • Bedrijfseisen verbieden tatoeages op het lichaam van het personeel.
 • Familie en vrienden vinden de tatoeage niet mooi.
 • De levensperiode voor het nemen van de tatoeage is verstreken.
 • Het onderwerp van het beeld op de huid is niet meer relevant of uit de mode.Elk van de bovenstaande gevallen is een gegronde reden, om een tattoo te laten verwijderen. In de Nederlandse stad Breda helpen u de meesters van "VeAn tattoo" salon.

Laser tattoo verwijdering in Breda

Kenmerken van de laser
tattoo verwijdering methode

Al duizenden jaren is het principe van lichaamsbeschildering ongewijzigd gebleven.

De kleurstof pigment wordt met een naald (of een soortgelijk voorwerp) onder de huid geïnjecteerd en kleurt de huidcellen op geringe diepte. Om de verf af te wassen met behulp van wasmiddelen of reinigingsmiddelen is niet mogelijk. Vroeger, om een tatoeage te verwijderen, werden methoden gebruikt die onvermijdelijk de huid beschadigden en er sporen op achterlieten in de vorm van striemen, littekens enz. En de procedure zelf was vrij pijnlijk en werd gekenmerkt door een lange revalidatieperiode.

Met de komst van de laser methode en de juiste apparatuur wordt het mogelijk om tattoo verwijdering in Breda niet alleen pijnloos, maar ook qua eindresultaat zo effectief mogelijk uit te voeren. De voordelen van de lasertechniek zijn als volgt:

 • De laser beïnvloedt de kleurstof direct en breekt deze af in kleine deeltjes. Deze deeltjes worden vervolgens door lymfe naar het huidoppervlak afgevoerd.
 • De intensiteit van de laserstraal wordt aangepast aan de diepte van het pigment.
 • Aangezien de impulsen van de laserstraal zeer kort zijn, hebben de zenuwuiteinden geen tijd om te reageren en wordt er geen pijn gevoeld.
 • De periode tussen de sessies is noodzakelijk zodat de gefragmenteerde pigmentdeeltjes tijd hebben om eruit te komen en de huid de tijd heeft om te herstellen.Uit de praktijk volgt dat met behulp van laser, alle soorten en maten tatoeages kunnen worden verwijderd. Er zijn alleen meer sessies voor nodig.

Laser tattoo verwijdering in Breda
Laser tattoo verwijdering in Breda

Waarom voor ons kiezen?

De meesters van VeAn tattoo salon die laser tattoo verwijdering in Breda uitvoeren, zijn hoog gekwalificeerde, ervaren specialisten met de juiste medische opleiding.

Onze klanten krijgen:

 • Individuele benadering.
 • Professionele dienstverlening met inachtneming van de sanitaire en hygiënische voorschriften.
 • Voorziening van middelen, die nodig zijn voor huidverzorging tussen de sessies en tijdens de revalidatieperiode.Indien nodig, bieden wij een gratis consult aan.

СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.