Breda
Tolbrugstraat 17
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Breda Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (24)
avatar
Breda Certified Member of the Tattoo Association

Evelina Zenhel

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Breda

Tatsiana Vydysh

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Piercing in Breda

Piercing, als kunstvorm, werd enkele jaren geleden bijzonder populair.

Vroeger beperkten de meeste mensen zich tot het piercen van hun oorlellen voor het dragen van oorbellen. Tegenwoordig worden piercings van zacht weefsel en kraakbeen echter op heel andere delen van het lichaam gezet - van de neusvleugels en de wenkbrauwbogen tot de navel, genitaliën, tong, wang en tepels. Lichaamspiercings worden uitgevoerd om een verscheidenheid aan sieraden te dragen - anjers, kettingen, staafjes. Echter, alleen een opgeleide specialist kan de piercing correct en veilig uitvoeren. De bovengenoemde gebieden van het menselijk lichaam bevatten veel zenuwen en bloedvaten. IElke afwijking van de juiste procedure, zelfs de kleinste fout, kan ernstige gevolgen hebben zoals bloedingen, infecties en spierverlamming. Om die reden is het zo belangrijk om de piercing in Breda in een gespecialiseerde salon te laten zetten.

Piercing in Breda
Piercing in Breda
Piercing in Breda

Veilige piercing in
Breda bij VeAn salon

Bij VeAn salon in Breda is een piercing een van de meest gevraagde diensten.

De voordelen om bij ons te komen liggen voor de hand:

  • Bij ons werken hoogopgeleide specialisten met medische achtergrond en een diploma in lichaamsmodificatie. Jaarlijks vernieuwen alle medewerkers hun vakbekwaamheid door deelname aan internationale festivals voor professionele training
  • Het beleid van onze salon vereist dat elke piercing in Breda strikt volgens alle normen binnen het vakgebied wordt uitgevoerd. Wij werken met steriele apparatuur, de verpakking van wegwerpinstrument wordt in aanwezigheid van de klant opengemaakt.
  • Bijzondere aandacht wordt besteed aan de veiligheid - vóór en na elke sessie wordt de werkplek grondig gedesinfecteerd, de meester werkt in een masker en handschoenen.
  • Indien de meester merkt dat de klant twijfels heeft, kan de procedure worden uitgesteld tot een definitieve beslissing wordt genomen.
  • Wij verrichten alle soorten piercings - oorlel, tragus, industrial, bridge, septum, neusvleugels, medusa, monroe, smile, tong, navel en tepelpiercings.
  • Kennis van de anatomie stelt de specialist in staat de piercing veilig uit te voeren. Er wordt gebruik gemaakt van plaatselijke verdoving om het discomfort tijdens de behandelingen te verminderen.
  • De meester "begeleidt" de klant. Dit betekent dat de bezoeker van de salon na de piercing uitgebreid advies krijgt over de verzorging van de huid. Op elk moment kunt u telefonisch contact opnemen met de specialist voor advies indien de behandeling plek verontrustend is of niet geneest. In de salon wordt u geholpen bij het uitzoeken van een eerste sieraad en zalven voor een snelle genezing van het weefsel.
Piercing in Breda

Wat zijn de kosten om een
piercing te laten zetten in Breda?

Om te informeren over de kosten van een piercing in Breda, neem je contact op met onze manager.

Of nog beter, kom naar de salon om de meester te ontmoeten. Elke piercing die wij in Breda uitvoeren is een kunstzinnige piercing, nauwkeurig en veilig uitgevoerd. Onze specialisten stellen voor elke bezoeker een uniek aanbod samen, waarbij rekening wordt gehouden met de locatie en complexiteit van de behandeling. Graag maken we ook een persoonlijk aanbod voor u.

Piercing in Breda
Piercing in Breda

Promoties en kortingen

VeAn salon houdt regelmatig promoties op bepaalde soorten diensten.

Dit is voor u een kans om met korting een piercing in Breda te laten zetten. Alle nieuws van de salon vind u op onze social media. Meld u aan zodat u uw bonus niet mist.

СONTACTEER ONS