Verwijderen met laser van permanente make-up - VeAn Tattoo
Breda
Tolbrugstraat 17
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Breda Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (24)
avatar
Breda Certified Member of the Tattoo Association

Evelina Zenhel

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Breda

Tatsiana Vydysh

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Verwijderen met laser van
permanente make-up in Breda

De uitnodiging van "VeAn tattoo" studio is ongetwijfeld van belang voor iedereen die behoefte heeft aan een professionele dienst voor "Permanente make-up verwijdering" in Breda.

Deze procedure wordt uitgevoerd met behulp van speciale laser apparatuur. Hoge kwalificatie en ervaring van onze meesters garanderen een succesvol resultaat, zelfs in zeer gecompliceerde gevallen. Wij werken strikt conform de geldende sanitaire en hygiënische voorschriften, wegwerpgereedschap wordt uitsluitend in aanwezigheid van de klant uitgepakt en de werkplek wordt verplicht vóór en na afloop van de werken met een antiseptische middel behandeld.

Verwijderen met laser van permanente make-up in Breda

Permanente make-up verwijdering
in Breda - een veelgevraagde dienst

Tegenwoordig maken veel dames, ongeacht hun leeftijd en sociale status, gebruik van tatoeage als een effectief middel voor duurzame make-up.

Maar het komt niet zelden voor dat dit soort werk gebrekkig wordt uitgevoerd vanwege de onbekwaamheid of onervarenheid van de meester. De kenmerken van een dergelijke tatoeage:

 • Ongelijkmatige wenkbrauw lijnen.
 • Onnatuurlijke lip contouren.
 • Ongelijkmatige kleur van het kleurpigment of verandering van tint.
 • Andere gebreken van het uitgevoerde werk die een negatieve invloed hebben op het uiterlijk.In een dergelijke situatie, evenals in gevallen waarin u gewoon de eerder uitgevoerde permanente make-up wenst te verwijderen, zal een dergelijke dienst van studio "VeAn" als laser verwijdering van tattoo in Breda succesvol helpen.

Verwijderen met laser van permanente make-up in Breda
Verwijderen met laser van permanente make-up in Breda
Verwijderen met laser van permanente make-up in Breda

Kenmerken van de
verwijdering van de permanente
make-up met laser

Het is hoogst ongewenst om zelf een permanente make-up te verwijderen, vooral door het gebruik van agressieve vloeistoffen of huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

De kans is groot dat dergelijke pogingen zullen leiden tot huidverbrandingen. De meest veilige en effectieve methode om een tatoeage verwijderen in Breda is met behulp van het verwijderen met laser, uitgevoerd door de meesters van “VeAn tattoo” salon.

De voordelen van deze methode:

 • Punt blootstelling aan verf, die onder de huid ingespoten wordt rond de ogen, oogleden, wenkbrauwen heeft geen enkel effect op de nabijgelegen organen.
 • Onder invloed van de laser wordt de verf in microdeeltjes opgesplitst, die vervolgens door de lymfe uit het lichaam worden afgevoerd.
 • De procedure is pijnloos en bloedloos.
 • Na afloop van de korte revalidatieperiode blijft er geen enkel spoor op de huid achter.Afhankelijk van de complexiteit van de tatoeage, de samenstelling van de verf en de individuele kenmerken van de klant, kan de verwijdering 2-6 sessies in beslag nemen.

Verwijderen met laser van permanente make-up in Breda

Waarom kiezen voor
"VeAn tattoo" salon?

De voornaamste redenen om een tatoeage verwijderen in Breda, door gebruik te maken van de diensten van de "VeAn tattoo" salon, zijn:

 • De internationale netwerk "VeAn tattoo" salons - is een moderne high-tech apparatuur en gediplomeerde meesters die voortdurend werken aan het verbeteren van hun kwalificaties.
 • Strikte naleving van sanitaire en hygiënische normen en professionele vereisten.
 • Toepassing van geavanceerde technologieën.
 • Individuele benadering van elke klant, geen wachttijden.
 • Klantondersteuning in alle fasen - van eerste consultatie tot het einde van de revalidatieperiode.Meer informatie kunt u verkrijgen door het contact telefoonnummer te bellen of een bericht achter te laten via e-mail.

СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.