Permanente make-up in Breda | Garanties en veiligheid - VeAn Tattoo
Breda
Tolbrugstraat 17
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Breda Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (24)
avatar
Breda Certified Member of the Tattoo Association

Evelina Zenhel

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Breda

Tatsiana Vydysh

Beoordeling: 5 (20)
Ben je hier al geweest? Beoordeel ons.
СONTACTEER ONS

Permanente make-up in Breda

Permanente make-up in Breda is een populaire dienst die gebruikt wordt door vrouwen van verschillende leeftijden om hun uiterlijk te corrigeren.

De procedure maakt het mogelijk om het dagelijks aanbrengen van make-up te vermijden en tegelijkertijd bepaalde zones mooi te benadrukken. Er wordt pigment in de bovenste lagen van de huid geïnjecteerd. De te behandelen zones zijn de wenkbrauwen, lippen en de gezichtscontouren. Permanente make-up gaat meerdere jaren mee en dient periodiek te worden gecorrigeerd indien de kleur vervaagt of de lijnen niet meer helder zijn door de invloed van verzorgings make-up, UV-licht, water of transpiratie.

Permanente make-up in Breda
Permanente make-up in Breda

Waarom u de permanente
make-up in Breda aan professionals
dient toe te vertrouwen

Elke invasieve behandeling is een belasting voor het lichaam.

Aangezien het pigment met kleine puncties onder de huid wordt geïnjecteerd, bestaat het risico van infectie indien bepaalde regels en vereisten niet worden nageleefd. Indien de procedure wordt uitgevoerd zonder kennis van de anatomie, kan de gezichtszenuw worden aangetast. Elke afwijking van de door de dermatoloog goedgekeurde techniek vormt een risico op complicaties.

Om negatieve gevolgen bij het uitvoeren van manipulaties voor artistieke lichaamsmodificatie te voorkomen, dient u contact op te nemen met een specialisten. De specialistische salon VeAn is een plek waar permanente make-up in Breda wordt uitgevoerd door gekwalificeerde meesters met een medische opleiding. De specialisten hebben niet alleen een uitstekend inzicht op het gebied van fysiologie, maar hebben ook een gespecialiseerde opleiding gevolgd. Zij zijn deskundig in:

 • hanteren speciale apparatuur;
 • mengen het pigment om de juiste tint te verkrijgen;
 • maken schetsen;
 • verrichten de permanente make-up zelf.Onze meesters volgen de modetrends nauwgezet, zodat u trendy "wenkbrauwen", "lippen", "eyeliners" en "tussenwimpers" op uw oogleden krijgt. De gebruikte technieken zorgen voor een natuurlijk ogend effect, waardoor klanten van de salon er geweldig uitzien.

Permanente make-up in Breda

Garanties en veiligheid

De belangrijkste regel van onze salon is maximale veiligheid voor de meesters en bezoekers.

Om die reden wordt permanente make-up in Breda uitgevoerd:

 • met inachtneming van alle profiel normen;
 • met verplichte desinfectie van de werkplek vóór en na de sessie;
 • met gebruik van moderne apparatuur, waaronder wegwerpinstrumenten;
 • de beste gecertificeerde pigmenten in het segment.De meester werkt in een masker en handschoenen. Na de behandeling krijgt de klant van de salon tegelijk met de behandeling een gedetailleerd advies omtrent de huidverzorging.

Permanente make-up in Breda
Permanente make-up in Breda

Wat zijn de kosten van
permanente make-up in Breda?

Meer dan betaalbaar, het gaat immers om schoonheid.

Om te begrijpen of het wel of niet duur is om permanente make-up in Breda te ondergaan, is het goed om de voordelen nogmaals te noemen:

 • U hoeft geen uren te besteden aan het aanbrengen van make-up en geen kosten om het aan te schaffen.
 • Permanente make-up zal niet "uitlopen" in de regen, in het zwembad of op het strand, in het geval van huilen.
 • Permanente make-up uitgevoerd door een vakkundige meester maakt het mogelijk om de schoonheid te benadrukken, terwijl de onhandige traditionele make-up uitgevoerd aan huis er vulgair en niet aantrekkelijk uitziet.
 • Een vrouw blijft altijd "in vorm", op elk moment van de dag en in elke situatie ziet haar gezicht er verzorgd en mooi uit.Indien de prijs zelfs met al genoemde voordelen toch hoog lijkt, abonneer u dan op onze social media. VeAn salon biedt regelmatig kortingen op permanente make-up in Breda. Blijf op de hoogte van updates om geen promotie te missen.

Permanente make-up in Breda
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.