Tattoo salon in Haarlem | Tattoo. Permanente make-up. Piercing. Opleiding. - VeAn Tattoo
Haarlem
Gierstraat 20
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
СONTACTEER ONS
Onze meesters
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Sergiy Turitsyn

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Yana Filipovska

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem

Celina van der Kamp

Beoordeling: 5 (20)

Tattoo salon in Haarlem

Tattoo - is een van de meest populaire vormen van lichaamskunst.

Tatoeages worden gezet om individualiteit uit te drukken en een bepaald moment uit het leven voor altijd vast te leggen. Met behulp van lichaam tekeningen drukken mensen hun gedachten en emoties uit en sturen een boodschap aan de wereld om hen heen. Tatoeages stellen u in staat te onderstrepen dat u tot een bepaalde subcultuur behoort. Om een kwalitatief en origineel ontwerp te laten zetten, kunt u contact opnemen met de tattoo salon in Haarlem, waar u dienstverlening van het hoogste niveau krijgt. Er werken bij ons ervaren meesters die uitmuntendheid in het vak hebben bereikt. Vervul uw dromen en transformeer uw lichaam samen met de professionals!

Tattoo salon in Haarlem
Tattoo salon in Haarlem
Tattoo salon in Haarlem

Onze diensten

 1. Tatoeages in elke stijl.
 2. Tatoeage (permanente make-up) van wenkbrauwen en lippen, oogleden en jukbeenderen.
 3. Piercing van elke complexiteit.
 4. Tattoo opleiding (theoretische en praktische lessen).
 5. Tatoeage opleiding (permanente make-up), theoretische cursus en praktijk.
 6. Piercing opleiding (verschillende soorten opleidingsprogramma's voor cursisten met verschillende opleidingsniveaus).
 7. Laser verwijdering van tattoo en tatoeage.
Tattoo salon in Haarlem

Tattoo is een cultuur met een rijke historische geschiedenis en een veelbelovende toekomst.

Moderne meesters gebruiken de nieuwste apparatuur en geavanceerde materialen, ontwikkelen eigen methoden en technieken. Als gevolg daarvan ontstaan er voortdurend nieuwe tendensen in het creëren van permanente tekeningen en worden de methoden voor het aanbrengen van pigment voortdurend geperfectioneerd. Als u de wereldwijde cultuur wilt ervaren, kom dan naar een tattoo salon in Haarlem waar u de echte meesters kunt ontmoeten.

Tatoeages vertegenwoordigen patriottisme en genegenheid, belangrijke datums, voorkeuren en sociale status. Beroemdheden en rockmuzikanten dragen bij aan de populariteit van lichaamskunst door actief afbeeldingen en inscripties te tatoeëren op verschillende delen van het gezicht en het lichaam. Tatoeages variëren in vorm, stijl en kunstzinnigheid. Gecompliceerde ontwerpen in 3D formaat worden uitgevoerd met behulp van verfijnde ontwerpen van schaduw en details. De werken van professionele kunstenaars lijken net een foto.

Tattoo salon in Haarlem
Tattoo salon in Haarlem

Hoe maakt u uw uiterlijk
opvallend en gedenkwaardig

Het aanbrengen van lichaamskunst is een toegankelijke manier om uw lichaam te versieren en u te onderscheiden van de massa.

U zult zich een ander mens voelen al na de eerste sessie. Wanneer een meestervakman de tatoeage aanbrengt, wordt het een blikvanger en een bewonderenswaardig kunstwerk. Neem contact op met onze tattoo salon in Haarlem, om een onvergetelijke indruk te maken op anderen en om het uiterlijk te veranderen. Waarom mensen lichaamskunst laten zetten:

 • Om oneffenheden op de huid te camoufleren. De tatoeage bedekt littekens, striae en striemen, brandplekken en acnelittekens.
 • Om de vorm en kleur van een oude tatoeage te herstellen die veranderd is als gevolg van leeftijd, plotseling gewichtsverlies of -toename, trauma.
 • Om gebreken te corrigeren. Vaak wenden mensen zich tot amateurs, wat leidt tot een onesthetisch resultaat. Indien de tatoeage frustratie en teleurstelling heeft veroorzaakt, dient deze te worden gecorrigeerd.Ongeacht waarom u heeft besloten om contact op te nemen met een tattoo salon in Haarlem, het belangrijkste is dat u geen gefrustreerd en ontevreden gevoel hoeft te ervaren. De specialisten van "VeAn" studio zullen de tattoo volgens uw wensen laten zetten. Ervaren professionals met een ontwikkelde kunstzinnige smaak en verfijnde vaardigheden creëren een unieke ontwerp dat uw lichaam zal versieren.

Tattoo salon in Haarlem

"VeAn" studio: waarom
zijn wij de beste

Wij verwelkomen elke klant die klaar is voor creatieve experimenten en wonderbaarlijke transformaties.

Bij "VeAn" studio heerst een warme, gastvrije sfeer waarin u zich op uw gemak en comfortabel zult voelen. De veiligheid van onze klanten staat centraal, en onze specialisten houden zich strikt aan deze regel. Onze meesters zijn medisch opgeleid, werken met wegwerphandschoenen en besteden bijzondere aandacht aan het ontsmetten van de werkoppervlakken. Als u kiest voor een tattoostudio in Haarlem, staat u op het punt te ontdekken wat het betekent om een levendig en zichtbaar individu te zijn. Onze voordelen:

 • Individuele benadering.
 • Gekwalificeerd personeel.
 • Gratis consultaties.Promoties en loterijen zijn extra voordelen voor onze klanten, die diensten kunnen krijgen met een korting tot 50%.

Tattoo salon in Haarlem
Tattoo salon in Haarlem
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.