Laser verwijdering van permanente make-up in Haarlem - VeAn Tattoo
Haarlem
Gierstraat 20
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Sergiy Turitsyn

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Yana Filipovska

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem

Celina van der Kamp

Beoordeling: 5 (20)
СONTACTEER ONS

Laser verwijdering van
permanente make-up in Haarlem

Tatoeage is een veelgevraagde dienst op het gebied van de schoonheidsindustrie.

Elke vrouw droomt van vlekkeloze make-up die niet uitloopt bij een vochtige aanraking en er altijd fris en verzorgd uitziet. Een dergelijke procedure zoals laser permanente make-up verwijdering in Haarlem kan noodzakelijk zijn in het geval het werk door een amateur meester werd uitgevoerd. Gevolgen van onprofessionele uitvoering van tatoeage:

 • Onsymmetrische ligging van gezichtsdelen.
 • Onesthetische vorm van ogen, wenkbrauwen, lippen.
 • Onnatuurlijke uitstraling van het gezicht.Bij een onjuiste aanbrenging van het pigment is een ongelijkmatige kleuring van de wenkbrauwen en lippen mogelijk. Soms ervaren klanten van een niet-professionele tatoeëerder een allergische reactie of een infectieproces.

Laser verwijdering van permanente make-up in Haarlem

Veel vrouwen ondergaan laser permanente make-up verwijdering in Haarlem om andere redenen:

 • Een radicale verandering van imago.
 • Onjuist gekozen pigmenttinten die niet overeenkomen met de kleur van de huid.
 • Verandering van de mode. Terwijl vandaag de dag brede wenkbrauwen en de nauwelijks zichtbare oogcontouren (schaduw) de trend zijn, dan morgen dicteren de modetrends andere regels, bijvoorbeeld getextureerde, volumineuze wenkbrauwen en duidelijke, expressieve eyeliner.
 • Allergische reacties en dermatologische aandoeningen.De meeste vrouwen experimenteren graag met hun uiterlijk, wat ook kan leiden tot het besluit tot het verwijderen van een tatoeage.

Laser verwijdering van permanente make-up in Haarlem
Laser verwijdering van permanente make-up in Haarlem
Laser verwijdering van permanente make-up in Haarlem

Hoe verloopt de procedure

Wanneer u laser permanente make-up verwijdering in Haarlem bij VeAn Salon laat uitvoeren, krijgt u gegarandeerd de gewenste resultaten en maximale veiligheid.

Onze meesters gebruiken de moderne apparatuur waardoor de traumatische effecten op de huid tot een minimum worden beperkt. De dokter selecteert de lengte van de lichtstraling, rekening houdend met de diepte van het inbrengen en de tint van het pigment. Het is gemakkelijker om een tatoeage te verwijderen in zwart, grijs of donkerblauw, moeilijker worden de kleurstoffen in rood, roze, bruin en andere kleuren verwijderd. Onder invloed van de laser valt het pigment uiteen in kleine deeltjes, die langzaam uit het lichaam worden verwijderd via de lymfevaten, samen met de lymfe. Om zich volledig te ontdoen van permanente make-up zijn 2-6 sessies nodig, met een interval van 1-1,5 maand. Factoren die invloed hebben op de snelheid van tatoeage verwijdering:

 • Individuele kenmerken van het lichaam.
 • Kwaliteit en kleur van het pigment.
 • Diepte van het inbrengen van de kleurstof.
 • Huidskleur. Een tatoeage verwijderen op een lichtere huid is gemakkelijker dan op een donkere huid.
Laser verwijdering van permanente make-up in Haarlem

Na elke sessie zal het ontwerp lichter worden en geleidelijk volledig verdwijnen.

Indien u een laser verwijdering van permanente make-up in Haarlem bij "VeAn" salon heeft laten uitvoeren, ontvangt u uitgebreide instructie over de verzorging van de behandelplek. De juiste verzorging bevordert een snelle genezing en weefselregeneratie, vermindert aanzienlijk de risico's op ontstekingen. In de keten van "VeAn" salons kunt u professionele middelen aanschaffen, ontworpen voor huidverzorging na de procedure van tatoeage verwijdering. Kwalitatieve oplossingen en zalven met een antiseptische en wondgenezende werking maken de verzorging eenvoudig en doeltreffend.

Direct na de behandeling kunnen roodheid van de huid en zwelling van de zachte weefsels worden waargenomen als gevolg van de natuurlijke reactie van het lichaam op de thermische effecten. Ter voorkoming van complicaties is het belangrijk om gedurende 2-3 weken na de behandeling geen gebruik te maken van zwembad, sauna of zonnebank.

Laser verwijdering van permanente make-up in Haarlem
Laser verwijdering van permanente make-up in Haarlem

"VeAn" salon: redenen om
contact met ons op te nemen

Ervaren meesters voeren laser permanente make-up verwijdering in Haarlem uit onder steriele voorwaarden in overeenstemming met sanitaire normen.

Onze voordelen:

 • Gratis consulten.
 • Individuele benadering.
 • Promoties en kortingen tot 50% voor alle diensten.Om ervoor te zorgen dat de procedure pijnloos en oncomfortabel verloopt, wordt plaatselijke verdoving toegediend. De meesters van "VeAn" salon zijn erop gericht om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Bij ons krijgt u het resultaat dat u verwacht!

СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.