Piercing in Haarlem | Alle soorten piercings. - VeAn Tattoo
Haarlem
Gierstraat 20
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Sergiy Turitsyn

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Yana Filipovska

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem

Celina van der Kamp

Beoordeling: 5 (20)
СONTACTEER ONS

Piercing in Haarlem

Het piercen van verschillende lichaamsdelen en het gezicht is een populaire vorm van lichaamsmodificatie.

Lichaamsverbetering met behulp van piercings, waarin sieraden worden aangebracht, wordt al sinds de oudheid beoefend. Oorlel piercings zijn veel voorkomend. Oorbellen worden gedragen door mensen van alle leeftijden en geslachten. Indien u niet gaat voor de standaardoplossingen, bieden de meesters van "VeAn" salon piercing in Haarlem in een ander deel van het gezicht of lichaam. Het breken van stereotypen is de beste manier om uw individualiteit te tonen en zich te onderscheiden van de massa.

Piercing in Haarlem

Waarom mensen
piercing laten zetten

Ieder mens is uitzonderlijk en bijzonder.

Echter, individuele kenmerken zijn niet altijd zichtbaar in het uiterlijk. De persoonlijkheid komt tot uiting in de kleding, het gedrag en de vaardigheden. Verschillende soorten lichaamsmodificaties helpen om iedereen in de omgeving te demonstreren dat u een helder en buitengewoon persoon bent. Ongewone sieraden zoals staven en ringen, labrettes en neusringen zijn de eenvoudigste manier om een opvallend uiterlijk te krijgen en anders te worden dan anderen. Het dragen van dergelijke sieraden helpt bij het voelen van innerlijke vrijheid en zelfvertrouwen. Onafhankelijke, vrijdenkende individuen kiezen ervoor een piercing in Haarlem te nemen om zo hun verzet tegen stereotypen en hun openheid van geest te demonstreren.

Piercing in Haarlem
Piercing in Haarlem

Onze diensten

De meesters van de keten van "VeAn" salons nodigen u uit voor een gratis consult om meer te weten over de soorten piercings en de piercing technieken.

Bij ons kunt u een piercing laten zetten van elke complexiteit. De procedure wordt uitgevoerd onder steriele voorwaarden, waardoor het risico op complicaties tot een minimum wordt beperkt. De veiligheid van de klanten is een prioriteit bij de werkwijze van onze specialisten. Onze meesters verbeteren voortdurend hun vaardigheden, volgen de actuele tendensen en nieuwe technologieën in het vak. Wanneer u een piercing in Haarlem bij onze studio laat zetten, krijgt u gegarandeerd een esthetisch resultaat. De piercing wordt een sieraad van uw lichaam, een voorwerp van trots en een fundament voor het verhogen van de eigenwaarde.

Onze diensten:

 • Het piercen van delen van de oorschelp, waaronder de oorlel, het kraakbeen en de gehoorbeentjes (tragus).
 • Deis ( het uitvoeren van een piercing in het centrale oorkraakbeen).
 • Industrial (twee gaatjes verbonden door een sieraad).
 • Conch (het uitvoeren van een piercing in het kraakbeen aan de binnenkant van het oor).
 • Helix (het piercen van de krul gelegen in de oorschelp).
 • Bridge (piercing van de neusbrug).
Piercing in Haarlem
 • Septum (het uitvoeren van een piercing in het neustussenschot).
 • Medusa (piercing van de gleuf boven de lip).
 • Piercing van de neusvleugels.
 • Smile (het piercen van het frenulum in de mond).
 • Monroe (piercing aan de zijkant boven de bovenlip).
 • Piercing van de tong, tepels, navel en geslachtsdelen.De veiligheid en pijnloosheid van de procedure zijn belangrijke criteria van het werk. Om ervoor te zorgen dat klanten die besluiten een piercing in Haarlem bij "VeAn" studio te laten zetten, geen pijnlijke, oncomfortabele gevoelens ervaren, wordt plaatselijke verdoving toegediend. Voor optimale veiligheid werken onze experts met wegwerphandschoenen en maken gebruik van wegwerpsets of steriele instrumenten die behandeld zijn met autoclaaf. Herhaalde ontsmetting van de werkoppervlakken is een extra veiligheidsmaatregel.

Piercing in Haarlem
Piercing in Haarlem

"VeAn" studio: waarom
zijn wij de beste

De ervaren meesters zullen een piercing zetten die een sierraad zal worden en u zal helpen een opvallende uitstraling te creëren.

Tijdens een gratis consultatie, beschikbaar persoonlijk of telefonisch, krijgt u alle antwoorden over het onderwerp met betrekking tot de procedure. Na afloop van de sessie krijgt u uitgebreide instructie over hoe u de behandelde zone moet verzorgen teneinde het genezingsproces te versnellen en de weefsels te herstellen. Indien u de piercing in Haarlem bij de "VeAn" salon laat zetten, dan kunt u direct professionele middelen voor de verzorging van de piercing aanschaffen. Speciale oplossingen en zalven zijn ontworpen voor de behandeling van de beschadigde huid. De opgenomen componenten voorkomen de ontwikkeling van infectie en versnellen de weefselregeneratie. Onze voordelen:

 • Wij zetten piercings van elke complexiteit.
 • Individuele benadering.
 • Promoties en trekkingen - mogelijkheid om gebruik te maken van diensten met een korting tot 50%.Onze meesters voeren de piercing uit waarvan u hebt gedroomd. Houden contact voor aanvullende consulten omtrent verzorging indien nodig. Kies voor betrouwbare oplossingen om er aantrekkelijk uit te zien en gezondheid te behouden.

СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.